M.H.N

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    112
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af M.H.N

  1. Hej Piger Jeg opretter en ny tråd,da den anden blev for uoverskuelig. Skal i gang med vores 5 forsøg ICSI. Vi har købt 3 behandlinger på Ciconia. Vi har brugt et forsøg, men der kom ikke noget æg op, så det tæller ikke som et forsøg. Så vi har sådan set 5 forsøg, 3 med oplægning af æg og 2 uden. Det står der i vores kontrakt.
  2. tak for det :)
  3. Der er ingen æg der blev befrugtet, så ingen æg til os.
  4. Nå men så kom æggene ud og hold nu K...t det var nærvepirrende. Jeg lå bare og tuede selvom det ikke gjorde ondt. Men jeg lå bare og tænkte på om der kom nogle æg ud. De blev ved med at sige ingen celler. Men der kom 5 æg ud. Heldigvis. Men sidst gjorde det ondt at få dem ud men ikke ondt bagefter så meget. Denne gang gjorde det ikke iondt at få dem ud, men hold nu op, i dag og i går efter ÆU gjorde det sindsygt ondt. Jeg tør næsten ikke tage telefonen i morgen. Er så bange for at de siger " der er ingen æg.". Og så er vores bil gået i stykker, så det er jo bare herligt, når vi lige måske skal køre i 4 timer i denne uge. Så ud og finde en lånebil, som vi heldigvis kunne låne af T´s forældre heldigvis.. Det hjælper jo heller ikke på nervøse fornemmelse i maven.,
  5. Jah ... men tak for hep :) nå håber jeg bare at æggebasserene er fine nok, når de kommer ud på mandag :)
  6. Nårh men så har jeg været henne på klinikken og jeg havde stadig 8 æg og de var blevet lidt større 1 var 14 mm og de 7 andre var 15 mm. Jeg skal derhen igen på lørdag og skannes igen for at se hvor store de er blevet og mandag skal jeg have ÆU.
  7. Nå men vi har 8 æg på 12 mm, så jeg skal tage medicin til på onsdag og så må vi se hvordan det så står til.
  8. Ih jeg håber altså at der er mange æg denne gang, det mærkes anderledes denne gang. Lidt mere niv i æggestokkene. Så spændende på mandag.
  9. Nå men så startede vi i 5 forsøg i søndags den 13/12 - 15. Og første dag fik jeg mega kvalme og hedeture. Men de efterfølgende dage har der ikke været noget af det, nu kan jeg kun mærke lidt niv eller stik i æggestokkene. Håber bare sådan at der er flere æg end sidst. Der var der 8 æg men efter ÆL strøjten var der kun 4 som der jo så ikke duede alligevel. Før i 4 forsøg fik jeg 300 ie bemfola Nu i 5 forsøg for jeg Menopur 450 ie, jeg syntes det er vildt meget, men jeg er åbenbart ikke så god til at danne æg længere. Så skal jeg op og skannes på mandag den 21/12 - 15 kl 10.50, så bliver det spændende at se hvor mange æg jeg har dannet.
  10. Katrinemus: Hun spurgte ned på apoteket og de sagde at man ikke kunne få alm tilskud, fordi at dem der laver det var et eller andet, jeg kan ikke lige husk lige præcis hvad hun sagde, men man kunne ike få alm tilskud. Men han foreslog hende at spørge på klinikken om de gav tilskud til det der. Og nu har hun stukket sig selv og det gjorde ikke ondt udover da hun skulle prikke gennem huden :)
  11. M.H.N, on 06 Dec 2015 - 23:04, said: Katrinemus Undskyld, hun skal først tage det i dag får jeg lige af vide af hende, hun er ret nervøs over, om hu kan finde ud af at stikke ind i musklen.
  12. Didda, on 26 Nov 2015 - 10:00, said: Kender det godt vi har lige lånt næsten det hele i banken, da vi kun havde sparet ca ½ delen op. Det er da næsten umuligt at skulle spare op og så skal vi jo også have til medicinen, som vi også selv skal betale.
  13. Katrinemus: Min søster har skulle tage progesteron i flydende form og stikke ind i lårmusklen.
  14. Hej kommende forældre. Så skal vi igang igen efter en lille pause på 5 år.... Jeg hedder Monica og er 33 år, og min mand Thomas på 37 år. Vi har været i 3 gratis behandlinger på Dronninglund. Nu skal vi igang på Ciconia i Aarhus, til november eller december. Det bliver spændende. Jeg har luret en del herinde den sidste uges tid, så tænkte jeg at, nu må jeg hellere lave en tråd selv.
  15. Ja det er jeg også glad for at vi kan komme igang med det samme. Ja håber også at der er gevinst næste gang. Held og lykke til jer andre.
  16. Ej hvor er det dejligt for jer :) Det bliver spændende at se hjerteblink :) Tillykke med positiv blodprøve :) :balloons :balloon
  17. Nårh men jeg har fået en tid er hedder den 11/12 - 15, så skal jeg have mine recepter og så ellers bare vente til min mens kommer. Er der andre der har ondt i når de har deres mens, efter de har været i behandling. Jeg har altid haft mega ondt, men det er kun blevet værre efter at jeg har været i behandling. Og ægløsningen er også blevet meget stærkere. men hvad gør man ikke for at få en lille baby.
  18. Ja det håber jeg også :) Håber også at det lykkedes for jer andre :goodluck ​ :bd :bd​ ​ :bd​
  19. Ja det håber jeg også, vi skal begynde lige så snart jeg har min menstration . Så det er om ikke så længe :) Uh.. men glæder mig altså ikke til ÆU, det gør SÅ nas ...
  20. Nåh ja så ringede de i dag kl 8, der er ingen æg til ÆO. Så ringede læge Karsten og spurgte om jeg ville i gang så hurtig som muligt og det sagde jeg ja til, han fortalte at de havde åbent i julen og til nytår. Så skulle jeg på noget andet medicin og lidt højere dosis. Jah, så nu må vi jo se hvordan det går. 2 af æggene var modne nok og de blev ICSI´et, men derefter gik de i stå. Vi har bare været nede hele dagen, i sær min mand han var virkelig nedtrykt, han græd ikke men, han var meget stille og gad ingenting. Så håber at det går bedre næste gang, når vi havde håbet på at det lykkedes denne gang.
  21. Årh oki 19 æg det var da også mange :) Kan godt forstå at du var noget medtaget bagefter :) Nej når de ikke skal rode sådan rundt så er der heldigvis ikke så mange smerter bagefter :) hvornår er du blevet gravid Didda? nåårh du skal føde den 22/7 - 16. Ja jeg vil ikke så gerne have bivirkninger, så jeg er obs på indeks sedlerne. Tillykke med graviditeten Didda :)
  22. Dato for sidste menstruation ; 16 november 2015 Dato for befrugtningen: 30 November 2015 Du er nu i: 2. uge 1. dag 2. Trimester begynder: Februar 8, 2016 3. Trimester begynder: Maj 23, 2016 Terminen er: August 22, 2016 ​​Bare for sjov skulle jeg da lige se hvor langt jeg var, hvis det altså lykkedes, så jeg brugte http://www.copenhagenfertilitycenter.com/termins-beregning.htm til at beregne terminen. Nu må jeg se hvordan det går :)​
  23. Ja det fik jeg også af vide at jeg kunne tage 2 panodiler. Men jeg har faktisk ikke ondt, som sådan kun lidt øm heldigvis. Nårh men jeg har kun taget Panodiler 2 stk. I går, de hjalp faktisk ret godt. Jeg kunne lige mærke lidt stikkende fornemmelse, så tog jeg de panodiler og ½ time efter var det væk, det havde jeg ikke regnet med, blev positivt overrasket. Mig og mine underligheder, så skulle jeg jo tage det der crione, men jeg tager også astma medicin, så blev jeg selvfølgelig nød til at ringe til apoteket, da jeg opdagede på indeks sedlen på crione, at hvis man tog astma medicin så skulle man lige snakke med sin læge inden man tog det. Kort men godt: Snakkede med apoteket og hun sagde jeg bare, at jeg skulle gå i gang med det, og sige det til klinikken, når jeg skulle derhen i morgen/over morgen. Men jeg kunne se at, det astma medicin som jeg tager, er ikke det samme som står på crione indeks sedlen, som man skal passe på med, så det er ok . Ej undskyld jeg havde bare brug for at skrive det hele ned, i behøver ikke at læse det hele :) Gik lige lidt i panik :(. Didda Tak for hep. Det er mega dejligt :)
  24. Nej de andre æg var vist gået til tror jeg. :) Jah jeg ha det sådan nogenlunde lige nu, men jeg hat fået nogle piller med hjem som jeg kan tage hvis jeg har ondt. Jeg kan godt lide at opdatere, så kan andre se, hvordan jeg har haft det i min fertilitets forsøg. Og så kan jeg få gode råd hvis jeg mangler og lidt hep :) Jeg håber sådan, at der er mindst 2 æg der kommer videre. Men så fik jeg ibuprofen (tin) eller hvad det nu hedder med hjem og nogle panodiler. Men man må da ikke få ibuprofen må man, jeg fik dem af klinikken og hende der gav mig dem hun har 25 års erfaring, så hun burde jo nok have forstand på det, men er det ikke noget med at det ødelægger slimhinden og skal den ikke være intakt når æggene skal op? Eller er det mig der er helt galt på den?????? Tak på forhånd.
  25. Så fik jeg taget 4 æg ud, det gjorde da lidt ondt, i højre æggestok, men ikke mere end jeg kunne holde det ud. Så ringer de på onsdag og fortæller hvordan det går med æggene. Spændende. Men jeg fik af vide at jeg var rigtig god til at få taget æg ud... dejligt at høre at jeg ikke er en pylderbuks.