Nala

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    2
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Nala

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    11-02-2014
  1. Tak .. håber godt nok også de hjælper. God ferie :) håber på solskin og varme!
  2. Ååh øv med fuldtidsjob hele sommeren :( husk at få hvilet og slappet af også. Det var da næsten synd du ikke fik fortalt det til din far...hehe. :) men så har du noget at glæde dig til. Jeg tror måske jeg fortæller min familie det i weekenden. Jeg lider virkelig af kvalme i øjeblikket! Så meget så jeg nu har bestilt de der seaband armbånd.. har ikke kunne lave noget hele dagen idag, så tror ikke jeg kan holde det skjult for familien hele weekenden. Hele dagen igår og hele natten gik med at ligge på sofaen og være dårlig :( så håber virkelig de der armbånd virker! Ellers så kan jeg godt være med på den med ømme og fyldige bryster. De føles som to kæmpe store blå mærker! Av!
  3. Hej igen allesammen :) Så er der dømt sommerferie her! havde min sidste eksamen idag. pyyha.. Vores første lægetid var ret kedelig :-/ vi fik bare den der graviditetsbog og så tog hun og lavede en urintest. Det var det... Skal derop igen d. 10. juli for at udfylde en masse papirer og tage blodprøver. Hvordan går det ellers med jer allesammen? Jeg har lidt rigtig meget af kvalme her i weekenden! det hjælper at spise appelsiner eller en sun-lolly is. Så det starter jeg morgenen med i øjeblikket hehe... hilsner fra Nala
  4. Lækkert! Hvor skal I hen? :) Jeg tror stadig ikke jeg har forstået jeg er gravid. ... fik helt hjertebanken da vi snakkede om at fortælle et vennepar det idag. Vi skal til stor fest hos dem i weekenden og de bliver ved med at snakke om at det skal være helt vildt og at vi skal i byen... så bliver nok nød til at fortælle inden hvorfor jeg ikke drikker. . Men lige inden vi skulle til at fortælle det, fortrød jeg... Tror ikke jeg har forenet mig helt med der der skal til at ske. .. ikke at jeg ikke er glad. . Men puha hvor er det stort! Andre der har det sådan? ...
  5. Tak :) Ej hvor skuffende... :-/ Hm...men for hver dag der går kommer vi tættere på en scanning! ! :-D Og iih det bliver spændende med 26/7 tmaria :) krydser fingre for jer!
  6. Held og lykke med imorgen :) vi skal til første lægebesøg tordag... lidt spændt.. tænk nu hvis hun siger der ikke er noget .. :-/ Selvom vi har ni positive tests liggende herhjemme. .... Øv med kvalmen :( ... synes også kun jeg oplever kvalme når jeg er sulten. .. håber ikke det bliver værre.. god bedring..
  7. Øøv er det kun for folk der har termin i 2013 ? :( Er også fra Silkeborg. . Men har kun boet her 1 1/2 år.. så kender ikke så mange. .
  8. hmm.. lige et spørgsmål til jer herinde... Er der nogle af jer der døjer med kvalme eller opkast?
  9. Tak :) Hvor er I søde.. puuha..har ligget med høj feber og absolut ingen energi de sidste par dage. Kan ikke finde ud af om det er sygdommen eller graviditeten der gør det.. men nøj! min krop har virkelig været stresset pga. larm og sygdom.. Faldt først i søvn kl halv seks imorges :( TMaria: Det lyder da vildt lækkert at du kan arve noget tøj :-D Det er altså lidt hyggeligt når folk pludselig ved at man skal være mooar ... :wub Jolenes: ååh har det på samme måde.. det er lidt mere virkeligt når man står med sådan en lille body i armene :wub Vi har også købt et par hvide små dragter og så kunne jeg simpelthen ikke stå for sådan en sød plyshue med ører og futter til, som kostede ALT for meget i H&M ... men altså.... :wub
  10. Okay det er rart at vide det ikke er unormalt det jeg oplevede :) selvom det slet ikke er rart! Fedt med sommerferie! Tillykke! Jeg må lige vente til d. 24. før jeg er færdig med eksamener.. Har i mellemtiden også fået reddet mig en forkølelse og hele lejligheden ryster pt. som jordskælv pga. vejarbejde LIGE udenfor vores lejlighed. Det har stået på i seks dage nu! de starter 7 morgen til 23 aften.... simpelthen umuligt at læse til eksamen med snot og vejarbejde i hele hovedet. ..
  11. Tak for svar :) okay det lyder også voldsomt.. men rart at høre at det ikke er alvorligt. Puha ja tørst er nok det mest tydelige tegn på min graviditet!! og ømme bryster!!
  12. Undskyld hvis jeg spørger dumt.. men hvad er ts ? .. :) Okay. . Det lyder som om det er noget som er normalt så. . Tak for svar :)
  13. Tak allesammen :) .. jeg har kun fortalt to venner det. Vi er meget i tvivl om hvornår vi fortæller det.. min familie bor på Sjælland og vi skal derover her om to uger. Men det er til min lillesøsters studenterfest, så synes ikke jeg vil tage fokus fra hende. Det bliver dog svært at holde hemmeligt. . Er bange for mine søstre eller mor gennemskuer mig :-/ Jeg skal forresten lige spørge jer om I har oplevet noget lignende. . I går eftermiddags fik jeg pludselig voldsomme "mens" smerter. Jeg får normalt aldrig rigtig sådan noget.. men de var så kraftige at jeg var sikker på jeg ville besvime og kaste op på samme tid. De varede en halv time og jeg sad bare og græd i alt den tid... det samme skete så imorges. Jeg vågnede af det og lå igen en halv time og det er så voldsomt! Jeg var først rigtig rigtig bange for jeg var ved at abortere men der er ikke kommet noget blod heldigvis. .. Er der nogle der ved hvad det kan være? Derudover er jeg vanvittigt tørstig! Drikker nemt 3-3 1/2 liter om dagen. .. er det normalt i forbindelse med graviditet? Håber I alle får en god onsdag. Hilsen nala
  14. Hvordan sætter man sådan en ticker ind? :blink
  15. Hej Allesammen. :) Jeg er helt helt ny herinde og skal lige lære at finde rundt. Har testet positiv i sidste uge og har regnet mig frem til jeg vist er 4+6 idag og termin medio februar 2014 :) Det er første gang jeg er gravid og det var ikke planlagt. Kæresten og jeg har dog været sammen i ti år, og har altid gerne ville have børn, så vi er glade og spændte! Men også noget chokerede da vi kun har haft èn enkelt smutter i ti år, og at det så åbenbart var det der skulle til.. Jeg ved overhoved ikke noget om graviditet og er stadig helt rundt på gulvet. Står midt i eksamensperioden og kan ikke lave andet end at google graviditet :wub Pyha... det bliver svært at komme igennem den sidste eksamen.