Theresabn

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    157
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Theresabn


  1. God idé! :)

    Min pige hikker vidst slet ikke, det håber jeg ikke er unormalt? :s ellers har jeg måske bare ikke bemærket det :)

    Hvordan vender jeres små? Er det ikke ved at være på tide at de skal vende ned med hovedet, eller er det for tidligt endnu? :)


  2. Tak for råd piger! :)

    Jeg er helt sikker på at vi finder os en anden autostol! Vi har selv bil og kører næsten hver dag, så hun vil komme til at sidde deri ret ofte :) Nu skal jeg bare lige have lagt hovedet i blød for at finde ud af hvilken en jeg skal vælge :)


  3. Puha, sikke en situation :(

    Det er svært at sige hvad du skal/ bør gøre, det nemmeste ville jo klart være at lade forældrene selv og kommunen klare det, men det er jo også svært når nu det er din nevø!

    Hvis du føler at han stoler på dig bør du måske tale med ham ansigt til ansigt og finde ud af om der evt. Er hold i det han siger med stedfarens vold, det skal han jo ikke slippe godt afsted med hvis det er sandt! (Og incest sagen)

    Efter du har talt med ham kan du jo så tage stilling til om du mener at det er sandt eller om han lyver fordi han måske er sur/ ked af situationen med kæresten og måske at han føler sig overset derhjemme og bare har brug for opmærksomhed ( skærer i sig selv, lyver, løber hjemmefra)

    Hvis det er sandt skal sagen vel meldes til politiet, eller i hvert fald bør der tales med knægtens mor, om hun selv synes hendes børn skal være i nærheden af sådan en mand?!

    Det er en super træls situation at stå i, og du får lige et :kram


  4. Vi var så heldige at få en autostol i julegave fra nogle på min kærestes side af familien, det var vi super glade for :)

    Idag var jeg så i Biltema, og så ser jeg så den autostol som vi har fået i gave, og kan se at prisen er 249,-

    Link: http://www.biltema.dk/da/Bil---MC/Bil-tilbehor/Born-i-bilen/Autostol/Babystol-39802/

    Jeg kan næsten ikke tro at den kan være god og sikker når den er SÅ billig, burde jeg købe mig en anden, eller tror i den er god nok? :)

    Og hvordan får jeg fortalt dem vi har fået den af, at vi ikke gider bruge deres gave uden at virke utaknemmelig? :)


  5. Hold da op, tør man konstatere at din svigermor mangler lidt situationsfornemmelse? Og er en anelse ufølsom? :o

    Sådan nogle historier kan hun altså godt lige stoppe med at fortælle, indtil efter du har fået en sund og velskabt lille dreng ud i armene!

    :kram


  6. Har hørt at man altid skal ringe til fødegangen hvis man mærker mindre liv, men synes også bare det er lidt for meget hvis man skal ringe hver gang? Mærker hende jo indimellem, så jeg ved jo at hun er i live derinde :)

    Hvad kan grunden være til hvis hun bevæger sig mindre? Er det bare fordi hun sover mere? :)