Æsel

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    95
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Æsel

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Andet
  1. Du kan også prøve Bio Oil :) Og nu spammer jeg lige med nogle links :D Pudderdåserne har nemlig anmeldt det: http://pudderdaaserne.dk/2011/11/24/bio-oil-effektiv-hjaelp-mod-straekmaerker/ Man kan købe det i Matas, men det er meget billigere på nettet. F.eks. kan du købe det på den danske hjemmeside Med24.dk: http://www.med24.dk/hudpleje/kropspleje/hud-og-massageolie/bio-oil-125ml/product_info.php/cPath/50_334_335/products_id/7068 Eller endnu billigere på engelske hjemmesider, f.eks. HQHair: http://www.hqhair.com/bio-oil-200ml/10306425.html som ofte har 20% rabat :)
  2. Hvor er du vild! *måbende smiley* :D Og mega sej!
  3. Jeg kan anbefale madbanditten.dk :) Men man skal ikke være fedtforskrækket ;)
  4. Mht. fiskelasagne kan jeg anbefale Brdr. Prices (http://www.dr.dk/DR1/SpisemedPrice/Opskrifterne/Fiskelasagne.htm), hvor de bruger torsk. Men vil faktisk mene, at enhver hvidfisk kan bruges :) Og Camilla Plum laver nogle virkelig lækre fiskefrikadeller (ja, jeg elsker at se madprogrammer :D) - hun bruger mørksej (http://www.dr.dk/DR2/camillaplum/og-den-sorte-gryde/Opskrifter/2010/uds_6/20100308105721.htm)
  5. Jamen, så vil jeg da lige spamme lidt mere :D Hvis du gerne vil læse nogle videnskabelige artikler, der er let forståelige, kan jeg anbefale ham her: http://eatingacademy.com/
  6. "Doppler" og "Naiv. Super" af Erlend Loe. De er skrevet på en virkelig finurlig men fantastisk sjov måde :)
  7. Hahahaha, genialt :D Nu glæder jeg mig da ekstra meget til at se dig om et par timer, Linse wannabe :D (ej, det lyder lidt skummelt. Men sådan skal det altså ikke forståes!) Men back to topic, så er det da utroligt, at de ikke har i din størrelse! Håber virkelig at Lace i Århus kan hjælpe dig :)
  8. Glemte helt: der er også rigtig god inspiration at finde på LCHF-forummet (http://lchf-forum.ning.com/) :) Og så skal jeg nok lade vær med at spamme mere :D
  9. Jeg har ikke selv børn, så kan ikke komme med en personlig erfaring. Men jeg tror ikke, at det er noget problem, for børn at spise på LCHF. Hvis man gerne vil tabe sig mange kilo, skal man helst ned og spise under 50g kulhydrat om dagen - gerne mindre. Men det er jo slet ikke nødvendigt for børn (må man gå ud fra). Kan ikke forestille mig, at det er et problem for børn ikke at spise brød/stivelse/sukker. Der er selvfølgelig væsentlig mere mættet fedt i en LCHF-kost, end en normal gennemsnitlig dansk kost, og det er vel egentlig dét folk diskuterer - for vi har jo alle lært, at mættet fedt er det onde fedt. Der er dog kommet meget mere forskning på det område indenfor de sidste par år, og flere studier viser det stik modsatte - at mættet fedt ikke er dårligt.
  10. Hvis du gerne vil starte op på LCHF, kan jeg varmt anbefale "LCHF på 14 dage": http://www.saxo.com/dk/kom-i-gang-med-lchf-paa-14-dage_lars-erik-litsfeldt_hardback_9788740009484 Hvis du altså ikke allerede har set den :)
  11. På hjemmesiden står der også: Emma Gl. Kongevej 107 Frederiksberg Boutique Elise Amagerbrogade 168 København Måske de kan hjælpe? :) Og forøvrigt fedt, at du er oppe kl 6 for at træne!
  12. Ved ikke om du stadig står og skal bruge én. Men på ebay kan du finde en masse billige - i hvert fald væsentlig billigere end 300kr :) Her har jeg bare søgt på "cake pan tractor": http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=cake+pan+tractor&_sop=15
  13. Det her er den bedste bearnaisedip jeg kender :) http://www.madbanditten.dk/2011/09/18/toplaekker-bearnaisedip/
  14. Jeg spiser efter LCHF, hvor man ikke spiser brød/stivelse/sukker. Og "madguruen" over dem alle holder til på bloggen madbanditten.dk, hvor der er rigtig mange gode opskrifter. Her er et udpluk af hendes opskrifter på tilbehør: http://www.madbanditten.dk/opskrifter/tilbehor/ Håber du kan bruge det :)
  15. Hov glemte helt: har du undersøgt de andre steder i Kbh hvor de sælger Freya? Måske kan du ringe og høre om de har noget tilbage, inden du stolper afsted for at kigge :D