PP74

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    101
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af PP74


  1. Dato og tid: d.16/7-2013 kl 00:16

    Køn/navn: pige....lige nu skal hun enten hedde Petra eller Filippa, det afgøres på tirsdag ;)

    Vægt: 3480 g

    Længde: 50 cm

    Hvordan: på den hårde måde ;) uden nogen former for "hjælp" presseveerne løjede af... Så ren urkraft og stædighed! Med blodsprængninger i begge øjne og tre sting forneden til følge....

    Hvor: Skejby sygehus

    Uge 41 + 6


  2. Ingen gode råd, bare rigtig meget held og lykke herfra :)
    Rigtig meget held og lykke med igangsætningen.. - jeg håber din krop reagerer godt på det og selv tager over..

    - det eneste råd jeg kan komme med, er nok at prøve at slappe af i det, så du ikke fysisk eller mentalt stritter imod. - jeg kan virkelig godt forstå, du synes det er træls..

    Det skal bare klares og lige om lidt er hun hos dig..

    Masser tanker og kram her fra.

    Håber du er godt i gang med at føde og det går rigtig godt :goodluck Hvis du stadig har brug for en god historie kan du evt læse min fødselsberetning her:

    Jeg var 4. gangs fødende og blev sat i gang på skejby for 11 mdr siden og jeg syns det var en rigtig god oplevelse og en fantastisk fødsel jeg fik.

    :balloons

    Håber du får en rigtig god fødsel :bd :loveshower :yay :glad
    Rigtigt meget held og lykke - glæder mig til at høre mere om hvordan det er gået.
    håber rigtig meget for dig at der snart sker noget (hvis der ikke allerede er sket noget) og held og lykke med fødslen :loveshower
    Håber alt er gået/gik godt og glæder mig til at høre mere :) :)

    Tusind tak for jeres svar og pøjpøj'er :) jeg var SÅ meget i panik!

    Men nu er hun ude og alt er lykke og idyl <3

    Det var en meget, i mine øjne, hård omgang! Veerne bed hårdere end nogensinde før, og da vi komme til presseperioden døde de næsten ud...så hun kom ud på en god del viljestyrke, stædighed og ægte girlpower ;) betaler prisen i disse dage...blodskudte øjne og kan knapt gå! Men hun er naturligvis det hele værd <3 <3 jeg er ør af lykke!!!!! :)

    Hun har ikke fået et navn endnu, det er svært synes jeg/vi.... Så indtil videre er hun prinsessen ;)

    Vægt og længde: 3480g og 50 cm

    Amning er hun super god til, så indtil videre kører det bare. Hendes to ældre søskende på 11 og 13 er også smaskforelskede i hende. Og faderen er helt forblændet :)


  3. Pyh.....nu er det slet ikke spor sjovt længere.... Om en halv time skal jeg ringe til Skejby, hvor jeg så får tid til igangsættelse senere i dag... Har sovet af h...til og er faktisk lidt sur på min krop!!!! Hvorfor sætter den ikke bare igang af sig selv, som den har gjort de to andre gange??!?

    I lørdags var vi på Skejby HELE dagen, de kunne ikke beslutte sig for om jeg skulle sættes igang med det samme eller ej, vi måtte lave indtil flere "mentale omsadlinger" i løbet af dagen. Ret opslidende!

    Livmoderhalsen var "slettes" men jeg havde stortset ikke åbnet mig.... Så var de bekymret for hende og ville sætte mig igang, men ny ctg viste at hun var presset og igangsættelse kunne stresse hende yderligere. Nogle timer senere fik vi nye meddelelser... Ctg fint og hun skulle ikke tvinges ud. Nu skulle jeg bare få veer af mig selv.... Så vi tog hjem og fik sovet...

    Var derude igen igår, til ctg.

    Lilleprutten havde det godt, så heller ingen igangsættelse. Dejligt at hun har det godt, men dybt frustrerende med de udeblivende veer!

    Igangsættelse har hele tiden været min frygt....så trænger til gode fortællinger herom! Og gode råd!

    Anyone!??? Jeg aner ikke hvad jeg skal forvente! Får jeg hende at se i dag? Pyh....det er mandag!


  4. Hindeløsningen var med succes - jeg fødte i går kl 17.02..

    - det er den mest naturlige måde at skubbe det igang, man hjælper bare kroppen lidt på vej..

    Hvordan går det med dig, masser vestøv til dig :)

    FANTASTISK :) STORT tillykke med ham ( var lige inde og se det var en dreng, og en Valdemar - smukt :) )

    Jeg ved ikke om de praktiserer hindeløsning i Århus, skal til scanning imorgen. Jeg skal ringe til Skejby i dag og får en tid til imorgen.... Men der står ikke noget om hindeløsning.. :( så jeg krydser fingre for at der bare snart sker noget! Det eneste der er sket her er en tegnblødning....

    Nyd din søn :) glæder mig til at det bliver min tur!

    STORT tillykke igen :) :) :)


  5. Jeg skal forhåbentligt ha lavet hindeløsning i morgen, håber virkelig det kan sætte skub i det..

    - jeg har gået til graviditetssvømning siden uge 20, dog er der ferie nu. men min træner har tilbidt at mødes med mig i svømmehallen på torsdag, hvis der ikke er sket noget før..

    Masser gode veer til os, gerne hurtigt :)

    Hvordan gik det med dig hos jordemor igår? Jeg var også ved jordemor, en utroligt god oplevelse! Hun fik mig talt lidt til ro!!! Så i nat har jeg faktisk sovet, stadig med afbrydelser men ikke med den der fornemmelse af at hele kroppen er i alarmberedskab

    Blev ikke tilbudt hindeløsning, spurgte heller ikke til det d steg har en ide om at jeg helst vil have at min krop selv går igang, det har den gjort de andre og jeg har haft virkelig gode fødselsoplevelser

    Håber det gik godt for dig, og måske du lige nu ligger med veer! Spændende


  6. Heller intet nyt her..

    Jeg prøver at fokusere på at jeg formentlig bliver sat igang på lørdag.. - hvis jeg tænker på at jeger 5dage over tid, hyler jeg, skælder ud og er total urimelig..

    Jeg har rigtig mange plukveer, ondt i lænden, mens smerter, vand i kroppen

    osv osv osv.. - er som du røv træt af det hele..

    Masser veestøv i dit retning også :)

    Ja det har jeg også tænkt...men det hjælper ikke påske laaaaaange nætter! Har lige fundet en jordemor/akupunktør i Randers, som har tilbudt mig en tid imorgen, men desværre falder det sammen med min jordemor tid....og min kæreste er IKKE vild med ideen.... Hmmm WHAT to do?!

    Har været i svømmehallen i dag, det kan virkelig anbefales! :) pøj pøj og titusind tons vestøv til dig! :)


  7. Arh, din stakkel.. Jeg er lige kommet i 37+0 og har også en forestilling om, at jeg føder før termin, men nu må vi se.

    Jeg synes nemlig det er hårdt.. Er også oppe flere gange om natten og har ondt..

    Sender en masse :bd :bd bd med håb og snarlig fødsel :)

    Right back at you og tak! Håber det snart virker....bliver jo ikke ligefrem mere udhvilet til en hård fødsel af det her! Pøj pøj til dig også


  8. Jeg er også på overtid.. - kan tilslutte mig den dårlige tålmodighed..

    Jeg har indlogeret mig på sofaen med rejseholdet..

    Håber snart de kommer og at alt går godt ;)

    Ih ja...det håber jeg også! Stadig ikke noget nyt hos dig heller? Jeg har nu officielt forvandlet mig til et skrækindgydende hormonmonster!!! Tuder og kan ikke finde ro....har hævede fødder og hænder....og er meget sur! Stakkels mine omgivelser!!!!

    Sender vestøv i massevis i din retning :)


  9. Ja ja ja jeg ved godt at det er helt normalt at gå over tid, og at man skal nyde roen osv osv.....men det er eddermame underligt at gå over tid når nu ALLE, incl mig selv forventede/frygtede en for tidlig fødsel..... (Min nr. 2 kom 6 uger før tid)

    Men her sidder jeg så...og forsøger at væbne mig med tålmodighed, synes bare det er svært. Sover dårligt, er oppe 1000 gange på en nat, spiser, går på toilet, ser tv..... Jeg var ved jordemor igår, alt var fint, og blop er efterhånden ret fin og stor...de har ellers længe tippet at hun var ret lille. Og jeg er KLAR :) HELT klar :) :) Hun kommer, når hun kommer, det ved jeg godt, men er der ikke andre der er gået over tid og som har gode råd ideer til tankeadspredelse og humørkvikkere? :) I need it! ;)

    Og pøj pøj til jer alle sammen, håber I nyder det på slutningen, og får en skøn fødselsoplevelse :)

    (Og at vi ikke bliver ramt af hedebølge i lille dk ;) )


  10. Samme her! En uge til termin....og jeg som troede at jeg ville føde laaaang tid før! (Nr.2 kom næsten 6 uger før termin) men det lader til at den unge dame ikke har tænkt sig at komme lige foreløbigt :)

    Hvad er "ve-kage"? Noget man burde kaste sig ud i, og noget man evt kunne få en opskrift på?

    Jeg er igang med at bage snickers kage:) MUMS...men tvivler på at den giver veer! ;)


  11. Pyyyh det kom næsten til at lugte af at man ikke måtte tage på! Derfor denne hilsen til jer der har taget mere end 200 g på ;) Jeg har nemlig taget 8 kg på, måske 9 ;) Og det er da vist som det skal være! Mon ikke det er lige så individuelt som alt andet i en graviditet.....?

    God weekend derude :)


  12. Kæmpe krammer og knusser :)

    - kan godt forstå det er svært at være en del af fester osv, og måske især når man skal tage hensyn til andre beboer osv.

    - iforhold til dine bekymringer om han er klar, så tror jeg bare

    det er vanvittig svært for mænd at forstå hvad der sker.. han kan ikke mærke det samme son du. og tror i mange tilfælde at kvinder bliver mødre når de bliver gravide, og mænd bliver fædre når de får et barn i armene.

    - han aner ikke hvad han har rodet sig ud i, og er måske vange for at hans kærlighed, evner oav ikke rækker.. Det tror jeg mange mænd oplever, og tror de har brug for at få afvide at de nok skal klare det :)

    - Synes i skal sætte jer ned sammen,og få sat ord på hvad i føler og frygter. Og fortæl ham

    at du har brug for hans støtte osv..

    Mange flere kæmpe krammere :)

    :kram og et STORT et af slagsen, skal du have.

    Sikke da en møj weekend. Jeg kan godt forstå du blev sur, det ville jeg sgu også blive!!!! Nu ved jeg ikke hvor gammel din kæreste er, men han opfører sig da som en i starten af 20'erne. Det er måske hans måde at slippe væk fra det hele og glemme, hvad der venter forude, bare for en kort stund. Han har da i det mindste været åben og sagt at han bekymrer sig og er bange for sin rolle som far. Jeg har selv haft de tanker om min rolle som mor. Jeg er også helt vild bange for at jeg ikke kan gøre det godt nok eller for den sags skyld magter opgaven. Min kæreste prøver at berolige mig, han ville aldrig få barn med mig, hvis han var i tvivl om mine evner som mor. Du har jo prøvet det 2 gange før, så du ved jo hvad du går ind til. Han aner ikke hvad han går ind til. Hvor mange år har I været sammen, hvis jeg må være nysgerrig?

    Puha :kram :kram

    Og her gik jeg og synes at min weekend stank :unsure Kan godt forstå du blev vred og også hvis du stadigt er det. Jeg har et helt forfærdeligt forhold til alkohol efter jeg har fået børn. Kan slet ikke snuppe den varme lugt det får og den måde folk mister hæmningerne på.

    Og så gemmer jeg mig under undskyldningen om hormoner og tillader mig at sige at jeg faktisk synes han er tarvelig. Efterlade rod og muligvis sure naboer og det når du har givet ham "fri" ved at tage hen til din far. Jeg ville nok sige at der selvfølgelig skal være plads til at I får gæster og også en våd aften, men når det strækker sig over en hel weekend, ville jeg personligt synes det var ALT for meget!

    Det lyder for mig som om han har lange tøjler og det er såmænd godt, men jeg tror I ville have rigtigt godt af at sætte jer ned og snakke sammen. Også for at vise ham at du kan rumme hans bekymringer.

    Min mand panikkede også ret meget første gang jeg ventede mig, men jeg må krybe til korset og indrømme at jeg slet ikke kan huske hvordan vi tacklede det.

    Håber virkelig I kan få snakket det igennem så I begge føler jer hørt. :kram :kram


  13. I need A hug!!!!

    Tuder og kan ikke stoppe. Bliver i tvivl om alting. Bliver pisse bekymret for fremtiden... FUCK!

    Så dette er blot en udladning af voldsomt mange frustrationer.

    Som i bund og grund er resultatet af 4 timers afbrudt nattesøvn!

    Vi har haft gæster hele weekenden. To par, gamle kollegaer/venner af min kærestes. Søde mennesker. Og jeg plejer at hygge mig med dem. Synes dog altid det går lige lovligt meget op i druk... Og derfor havde jeg også i denne omgang valgt at sove hos min far, der bor meget tæt på os. Så langt så godt... Havde bedt min kæreste hænge seddel op i opgangen, for at varsle vores naboer og underboen. Det fik han sørme ikke lige gjort... :( nå... Fredag gik jeg over til min far kl ca 00.30, de var godt i stødet og festede videre til kl 4. D jeg kom hjem lørdag morgen lignede lejligheden et bombet lokum! Fik ryddet op og vi havde en ok hyggelig dag. Men for satan hvor det går meget op i alkohol! Snaps og øl til frokost. Vodka og red Bull til eftermiddag og masser af vin og drinks til middagen. Kl 00 tog jeg igen over til min far. Og bad min kæreste sørge for at de kom i byen. Havde ondt af vores underbo. Kl 1 blev jeg vækket af min Tlf, min kæreste havde glemt at få nøgle med... Så måtte op og aflevere nøgle til ham. Spurgte om de var på vej hjem allerede. Bad dem igen gå i byen af hensyn til underboen. Kunne ikke sove igen. Lå on and off til kl 5 hvor jeg så måtte opgive. Kunne se på facebook at der var lagt billeder ind fra kl 4!!!! Jeg blev så GAL! Føler mig totalt pisset på! Og jeg er muligvis skide urimelig... Men nu er jeg SÅ træt. Har vild kvalme og tuder hele tiden. Kommer sådan i tvivl om det hele. Er min kæreste overhovedet klar til et voksent liv?!??? Det skal her tilføjes at vi de sidste to uger er gået "skævt" af hinanden. Han har bidt af mig og virket sur og tvær. Det plejer han ALDRIG gøre... Gik ham på klingen i torsdags. Pr Tlf. Spurgte ham hvad det lige er der sker. Han fortalte at han er bekymret og bange for at blive far. Om han kan gøre det godt nok osv. Det har jeg aldrig hørt ham sige før... Blev selv bange. Jeg har i forvejen to børn fra tidligere forhold, de er store 11 og 13 år. Pyh... Og nu kan jeg slet overskue det hele!!! :'(

    Er der andre der har oplevet den kommmende far panikke?

    Sorry for en gang ævl og kævl... Havde lige brug for at dele med nogen jeg ikke kender, men som selv kender til hormoner... ;)


  14. Iiiih hvor godt at læse den her tråd! :yay

    Jeg har gået og tænk; SHIT jeg tager ikke nok på...på trods af at jeg spiser som en fuldvoksen havnearbejder! Men maven er der og vægten siger +4 kg, jeg er 18+6 idag. Nu vil jeg da så slappe helt af og ikke proppe mig hele tiden! Men den rare lægedame gjorde mig opmærksom på at jeg, med for lav BMI, skulle tage 15 kg på....det har jeg ikke gjort de andre gange...spændende om jeg gør denne gang :)