PP74

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    101
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About PP74

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag October 13

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    03-07-2013
  • Lokation
    Aarhus
  1. Dato og tid: d.16/7-2013 kl 00:16 Køn/navn: pige....lige nu skal hun enten hedde Petra eller Filippa, det afgøres på tirsdag ;) Vægt: 3480 g Længde: 50 cm Hvordan: på den hårde måde ;) uden nogen former for "hjælp" presseveerne løjede af... Så ren urkraft og stædighed! Med blodsprængninger i begge øjne og tre sting forneden til følge.... Hvor: Skejby sygehus Uge 41 + 6
  2. Hov! Glemte sted, dato og tid ;) ammehjerne! ;) Skejby, d.16/7 kl 00:16. :)
  3. Tusind tak for jeres svar og pøjpøj'er :) jeg var SÅ meget i panik! Men nu er hun ude og alt er lykke og idyl <3 Det var en meget, i mine øjne, hård omgang! Veerne bed hårdere end nogensinde før, og da vi komme til presseperioden døde de næsten ud...så hun kom ud på en god del viljestyrke, stædighed og ægte girlpower ;) betaler prisen i disse dage...blodskudte øjne og kan knapt gå! Men hun er naturligvis det hele værd <3 <3 jeg er ør af lykke!!!!! :) Hun har ikke fået et navn endnu, det er svært synes jeg/vi.... Så indtil videre er hun prinsessen ;) Vægt og længde: 3480g og 50 cm Amning er hun super god til, så indtil videre kører det bare. Hendes to ældre søskende på 11 og 13 er også smaskforelskede i hende. Og faderen er helt forblændet :)
  4. Pyh.....nu er det slet ikke spor sjovt længere.... Om en halv time skal jeg ringe til Skejby, hvor jeg så får tid til igangsættelse senere i dag... Har sovet af h...til og er faktisk lidt sur på min krop!!!! Hvorfor sætter den ikke bare igang af sig selv, som den har gjort de to andre gange??!? I lørdags var vi på Skejby HELE dagen, de kunne ikke beslutte sig for om jeg skulle sættes igang med det samme eller ej, vi måtte lave indtil flere "mentale omsadlinger" i løbet af dagen. Ret opslidende! Livmoderhalsen var "slettes" men jeg havde stortset ikke åbnet mig.... Så var de bekymret for hende og ville sætte mig igang, men ny ctg viste at hun var presset og igangsættelse kunne stresse hende yderligere. Nogle timer senere fik vi nye meddelelser... Ctg fint og hun skulle ikke tvinges ud. Nu skulle jeg bare få veer af mig selv.... Så vi tog hjem og fik sovet... Var derude igen igår, til ctg. Lilleprutten havde det godt, så heller ingen igangsættelse. Dejligt at hun har det godt, men dybt frustrerende med de udeblivende veer! Igangsættelse har hele tiden været min frygt....så trænger til gode fortællinger herom! Og gode råd! Anyone!??? Jeg aner ikke hvad jeg skal forvente! Får jeg hende at se i dag? Pyh....det er mandag!
  5. FANTASTISK :) STORT tillykke med ham ( var lige inde og se det var en dreng, og en Valdemar - smukt :) ) Jeg ved ikke om de praktiserer hindeløsning i Århus, skal til scanning imorgen. Jeg skal ringe til Skejby i dag og får en tid til imorgen.... Men der står ikke noget om hindeløsning.. :( så jeg krydser fingre for at der bare snart sker noget! Det eneste der er sket her er en tegnblødning.... Nyd din søn :) glæder mig til at det bliver min tur! STORT tillykke igen :) :) :)
  6. Hvordan gik det med dig hos jordemor igår? Jeg var også ved jordemor, en utroligt god oplevelse! Hun fik mig talt lidt til ro!!! Så i nat har jeg faktisk sovet, stadig med afbrydelser men ikke med den der fornemmelse af at hele kroppen er i alarmberedskab Blev ikke tilbudt hindeløsning, spurgte heller ikke til det d steg har en ide om at jeg helst vil have at min krop selv går igang, det har den gjort de andre og jeg har haft virkelig gode fødselsoplevelser Håber det gik godt for dig, og måske du lige nu ligger med veer! Spændende
  7. Ja det har jeg også tænkt...men det hjælper ikke påske laaaaaange nætter! Har lige fundet en jordemor/akupunktør i Randers, som har tilbudt mig en tid imorgen, men desværre falder det sammen med min jordemor tid....og min kæreste er IKKE vild med ideen.... Hmmm WHAT to do?! Har været i svømmehallen i dag, det kan virkelig anbefales! :) pøj pøj og titusind tons vestøv til dig! :)
  8. Right back at you og tak! Håber det snart virker....bliver jo ikke ligefrem mere udhvilet til en hård fødsel af det her! Pøj pøj til dig også
  9. Ih ja...det håber jeg også! Stadig ikke noget nyt hos dig heller? Jeg har nu officielt forvandlet mig til et skrækindgydende hormonmonster!!! Tuder og kan ikke finde ro....har hævede fødder og hænder....og er meget sur! Stakkels mine omgivelser!!!! Sender vestøv i massevis i din retning :)
  10. Ja ja ja jeg ved godt at det er helt normalt at gå over tid, og at man skal nyde roen osv osv.....men det er eddermame underligt at gå over tid når nu ALLE, incl mig selv forventede/frygtede en for tidlig fødsel..... (Min nr. 2 kom 6 uger før tid) Men her sidder jeg så...og forsøger at væbne mig med tålmodighed, synes bare det er svært. Sover dårligt, er oppe 1000 gange på en nat, spiser, går på toilet, ser tv..... Jeg var ved jordemor igår, alt var fint, og blop er efterhånden ret fin og stor...de har ellers længe tippet at hun var ret lille. Og jeg er KLAR :) HELT klar :) :) Hun kommer, når hun kommer, det ved jeg godt, men er der ikke andre der er gået over tid og som har gode råd ideer til tankeadspredelse og humørkvikkere? :) I need it! ;) Og pøj pøj til jer alle sammen, håber I nyder det på slutningen, og får en skøn fødselsoplevelse :) (Og at vi ikke bliver ramt af hedebølge i lille dk ;) )
  11. Stort tillykke og hvor dejligt at det var ukompliceret :) :) :) ....nu må det være min tur! Og ønsker mig også en dejlig og ukompliceret fødsel :)
  12. Stort tillykke
  13. ,,,

    Samme her! En uge til termin....og jeg som troede at jeg ville føde laaaang tid før! (Nr.2 kom næsten 6 uger før termin) men det lader til at den unge dame ikke har tænkt sig at komme lige foreløbigt :) Hvad er "ve-kage"? Noget man burde kaste sig ud i, og noget man evt kunne få en opskrift på? Jeg er igang med at bage snickers kage:) MUMS...men tvivler på at den giver veer! ;)
  14. Den der facebookgruppe....må man være med? Hvis ja, hvad skal man gøre? :)
  15. STORT TILLYKKE :) :) :)