TMaria

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    176
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af TMaria

  1. Hej BK :-) Er der nogen af jer der har erfaring med teste fra Clinc? Jeg skulle have haft min mens i torsdags, men den er ikke kommet, jeg har siden onsdag testede svagt positiv EFTER tid med 3 forskellige teste, så lørdag købte jeg Clinc og der står de skal aflæses efter 3 min, og hvis der ikke er noget at se, så giv det 1 min mere, og igen, indtil maks 10 min, derefter må man ikke aflæse.. Efter ca. 6 min kom der en streg 2, jeg prøvede igen et par timer senere og det samme skete. Her til morgen tager jeg så en "test dig" fra Lidl, og der kommer der en svag streg efter 4-6 min (lidt i tvivl om hvornår præsic da min søn kaldte) Men nogen der har prøvet dem fra Clinc hvor stregen kommer så sent, men at den er god nok? Burde være 4+3 i dag (og ret sikker på hvornår ÆL var der)
  2. Hej Ja den er god nok - er i dag 5+6 :-D Mange tak :-D
  3. Hov måske jeg skal fjernes fra listen - eller sættes på, på ny. Jeg fødte en søn i feb14 :baby1 Vi går så småt igang med PB2 her i maj15 :yay
  4. MIT RIGTIGE NAVN: Tine TERMIN: 28/1-14 FØDESTED: Hvidovre SCANNINGER: NF, Kønsscanning og MD - Alle gået super godt :-) JM KONSULTATIONER: skal til kontrol JM i dag (26/9-13) da jeg ikke har mærket liv VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: Venter en dreng MULIGE NAVNE: Felix STØRRE SØSKENDE: Ingen TAGET PÅ I KILO: tabt 3 kilo (26/9) GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) Halsbrand SÅDAN VIL JEG FØDE: Helst i vand HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min forlovede ANDET:
  5. København?
  6. Du må meget gerne rette mig til den 28/1 :-) Og jeg venter en dreng :-D
  7. Hej tøser! Lige et godt råd til jer som skal i gang med endnu en cyklus - den første måned vi prøvede at have sex den ene morgen, så sex om aften dagen efter, morgnen dagen efter, aften dagen efter osv. - Der udover skader det ikke at ligge med numsen op af et par minutter efter sex, kender en del hvor en kombi af disse to har givet to smukke streger :) - lykkedes det os - efter 8 cykluser hvor der ingen tegn på graviditet var, prøvede vi det i 9. cyklus. i dag er jeg 20+2 og venter en sund og rask dreng. Hepper, krydser og sender masser af babystøv til jer :glad
  8. Hejsa :-) Skal vi ikke have en terminsliste?
  9. Jeg kan desværre ikke lave den, da jeg åbenbart ikke kan lave linie skift :-( Hverken fra tlf, computer eller IPad :-(
  10. Ja som overskriften lyde, har testet positiv siden fredag :) Er i tvivl om termin bliver 31/1 el. 1/2 kommer meget an på hvilken terminsberegner man bruger ;) Håber der er en masse der snart følger trop, så vi kan få en fantastisk terminsgruppe :-)
  11. Hej alle sammen! Hvornår skal I til NF? Jeg var afsted i går, og blev rykket et par dage tilbage og har nu termin den 28/1 :loveshower Baby havde det rigtig godt og var en drillepind ;-)
  12. Tillykke med graviditeten CNL :yay
  13. Jeg var også til NF i går, og blev rykket fra 1/2 til den 28/1. Med risikovurdering på +16000 så det er perfekt :-D
  14. Jolenes - øv øv med alt det arbejde, håber du får lidt tid til at nyder sommeren trods alt. Nala - Håber du snart slipper for kvalme, og at de der seaband hjælper. Imorgen smutter vi til varmen, jeg håber I får nogle fantastiske uger herhjemme, og krydser finger for at vejret bliver ordentlig :kram
  15. Velkommen til - hvordan gik det hos lægen? :-)
  16. Stort tillykke og velkommen til :-)
  17. Stort tillykke og velkommen til :-D
  18. Fischer -nej vi har bestilt NF på Hvidovre hospital. Fik at vide jeg bare skulle gøre det over nettet, hvilket gør det nemt at få det til at passe med mandens åndsvage skiftende arbejdstider :-)
  19. Vi snupper 14 dage på Mallorca :) der er ingen sf os der har været der før, så bliver lækkert. Vi har fortalt stortset alle at vi venter barn, dog stadig tys på sociale medier. Men selvom jeg har vænnet mig til tanke om at skulle være mor, kan maven da godt slå knuder når jeg skal fortælle nogen det :-) Kan godt forstå dig hvis du ender med at fortælle dem det inden, det gør det måske også nemmere i weekenden at der er flere til at "dække" over dig, men forstå også hvis du venter :-)
  20. Tak - der er bare alt alt for lang tid til :( men bebs hygger sig inde i mavsen så tiden går nok stærkt. 2 af ugerne er vi alligevel ude og rejse :-)
  21. Nåh ja - har forresten også i dag bestilt tid til NF :yay 26/07-13 skal vi have tjekket at :baby1 har det godt
  22. Jeg var ved først lægebesøg i dag - total skuffende. Var kun inde hos sygeplejersken og fik taget blodprøve, aflevere urinprøve og ellers bare fortælle om hvornår sidste mens første dag var, om de er arveligt sygdomme på begge sider og at få registret den stolte far :) Skal så komme tilbage på tirsdag og snakke med lægen. Og have svar på BP (ved ikke hvad de skal teste for) Men overvejer mere og mere den TS. Pøj pøj i morgen og torsdag :-)
  23. Ja jeg er ramt af kvalme, er dog ikke ramt konstant med den driller desværre flere gange i løbet af dagen..
  24. Tillykke og velkommen til:) Jeg har umiddelbart termin den 1/2-14.
  25. Vi har ikke købt noget endnu, og vil hellernikke før en NF, eller i hvertfald tidligst efter evt. TS. Til gen gæld blev jeg ringet op af min Svigerinde, om jeg ville have min nieces tøj som hun er på vej ud af, og hvor. Meget hun skal gemme til mig :-) så det er dejligt.. Masser tøj hvis en pige, og ellers får jeg alt det neutrale :-) Åhh Nala, det er sku da møg uheldigt tidspunkt både med sygdom men bestemt også med vejarbejdet... Håber dog at du klare den alligvel :)