Bermuda

Medlemmer
 • Content count

  4,713
 • Joined

 • Last visited

About Bermuda

 • Rank
  PINK footsteps

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Hvor er det bare den skønneste nyhed @Katrinemus Jeg er så glad på jeres vegne!
 2. Ej, hvor dejligt med alle de ægblærer @Sparklinrock Pøj pøj på lørdag - håber I finder en løsning med sønnike
 3. Jeg kender også kun til Trianglen - og så Herlev, hvor vi valgte at komme i behandling. Men ja, det er bestemt også mit indtryk af dem, fra de få gange vi endte med at være der - og deres tal er nemlig rigtig flotte! Mht. dine AMH tal, så kan jeg fortælle, at mit var på 15 da jeg blev tjekket for 2,5 års tid siden, hvor jeg var fyldt 32 et par måneder forinden. Jeg fik fine æg ud alligevel og også en fin mængde: 8 den ene gang, 9 den anden gang og halvdelen blev befrugtet og dyrket til blastocyst-stadiet. Første gang var det kun det ene der blev til en blastocyst, men anden gang blev alle fire til blastocyster, så jeg fik tre i fryseren! Så det tror jeg virkeligt ikke, du skal bekymre dig om (selvom jeg godt kan forstå man lige mister pusten et øjeblik) Vores lækre, lille dreng har det godt! Han er alderssvarende motorisk (i forhold til korrigeret alder), men han skal "lokkes" lidt til at ville ud af egen comfort zone; han har tendens til at lægge sig om på ryggen lige så snart han har fået fat i sit legetøj og så ligger han og hygger sig i sin lille boble - det lærer man ikke at kravle af! Ergoterapeuten som vi er tilknyttet mener, det er fordi han er sansesensitiv, så det er hans måde at skærme sig selv på (hvilket jo er godt, at han gør!), så vi skal lære ham at der også er sjovt og trygt udenfor hans lille boble... Han er også ved at få en tand; en af fortænderne i overmunden. Det ser SÅ sødt ud! Min lille Fætter Hugtand
 4. Det er ikke ofte, jeg kommer på BK efterhånden, men når jeg gør lurer jeg altid lige med her Puha, det lyder hårdt med den kvalme, Katrine, men jeg holder også på, at det er et godt tegn! Kan sagtens følge jeres tanker ang. scanninger og jeres nervøsitet for hvordan spiren har det - med jeres historik ville andet være utænkeligt Spændende med behandling, Sparks! Fedt, at I er glade for valget af Trianglen. Det var også der vi oprindeligt startede og det er også dem vi regner med at vælge til PB2, hvis det er nødvendigt Pøj pøj!
 5. Ååååhhhhhh, Katrine!! Hvor er det altså bare en dejlig, dejlig nyhed!! Jeg blødte også lidt on/off i starten og det mente de også var pga. hylstret (Lutinus), som jeg også fik 2 gange dagligt. Det er aldrig rart at se, men det hjalp mig at kunne berolige mig selv med, at det var pga. Lutinusen
 6. Det er SÅ vildt - jeg er virkelig glad på jeres vegne! Årets bedste julegave Flytningen er gået... well, der kommer er laaaangt brokkeindlæg om det på et tidspunkt (hvis jeg kan få taget mig sammen, vel at mærke ) Altså, vi bor her, her er (eller, bliver lige så stille) dejligt, men bor stadig i flyttekasser, så... Det er lidt stressende, faktisk Men vi er enormt glade for at være rykket til Amager og tættere på netværk - og vi skal nok komme på plads snart(-ish) og få det dejligt!
 7. Ih, jeg kommer ikke rigtigt på BK i øjeblikket, men hvor er det DEJLIGT at komme ind og læse nyheden om, at du er gravid, Katrine! T I L L Y K K E ! ! ! !
 8. Vi havde Tryg tidligere; synes de var alt for dyre, vi havde en høj selvrisiko og jeg var ikke videre imponeret over deres service de få gange vi gjorde brug af dem. Vi har også LB nu og giver lige godt 430,- om måneden for både indbo, rejse, liv og ulykke - med en bedre dækning, lavere selvrisiko og bedre service! Så ja, det kan helt sikkert betale sig at "shoppe rundt" når det kommer til forsikringer. Prøv evt at høre din bank om de har aftale med nogen? Vores bank (LSB) har i hvert fald aftale med diverse firmaer (forsikringsselskaber, a-kasser osv.)
 9. Ih, hvor spændende!! Hep hep
 10. Jeg har set hele serien mange gange efterhånden (har den på dvd-boks). Min mor og jeg så den sammen, da den kom første gang; hun faldt bare fra, så hun har aldrig set den sidste sæson. Den er hun vist i gang med nu, så hun er klar til den 25/11
 11. Uhhhh, Gilmore Girls! Glæder mig til "A Year in the Life" den 25 november!
 12. Ingen sex under mens. (Hvis vi havde et større badeværelse og der var plads til sex i badet, så kunne det godt ske ) Før graviditetn brugte jeg også menstruationskop - det er fantastisk! Og også sundere for kroppen end tamponer. Desværre gør det ondt her efter fødslen (tror jeg er for tør?), så lige nu hedder det bind - og så kommer koppen i brug igen på sigt I øvrigt: med tampon (og menstruationskop) kan du svømme.
 13. Både N og jeg grinede så højt at Elias blev forskrækket og begyndte at græde! Stakkels lillefis
 14. Hej allesammen Efter aftale med Ki, har jeg fået lov til at dele følgende: Vi leder i øjeblikket efter kvinder i alderen 30-45, som har gennemgået eller overvejer at gå i gang med fertilitetsbehandling. Vi er et dansk design- og udviklingshus, der er i færd med at teste en række tidlige prototyper af behandlingsrelaterede produkter, som vi gerne vil have hjælp til at teste og forbedre gennem et kombinerede brugerstudier og interviews. Det kombinerede brugerstudie og interview kommer til at tage 45-60 minutter og omfatter en række håndteringsøvelser og dertilhørende spørgsmål. Du skal ikke forberede noget. Der vil være nogen interaktion med sterile nåle, men du vil ikke blive bedt om at stikke dig selv. Det kombinerede brugerstudie og interview vil blive modereret og overvåget af både kvindelige og mandlige researchere. Seancen vil blive filmet, men din identitet og personlige oplysninger vil blive censureret i det videre arbejde. Det kombinerede brugerstudie og interview vil finde sted på vores kontor i København i 1.-3. november, og som tak din deltagelse, vil du blive kompenseret med et gavekort på 500 DKK til Magasin. Hvis du ønsker at deltage, bedes du sende en mail til projektleder Anders B. Kiertzner på ank@attention-group.com med et par linjer omkring dig selv. På forhånd tak PS: Jeg har ikke andet med det at gøre, end at Anders skrev til mig i forbindelse med, at jeg selv skal deltage i interviewet og brugerstudiet, og spurgte om ikke jeg kendte andre, der kunne være interesserede. Jeg deltog i et interview med dem sidste år. De er søde, interesserede og det hele er meget stille og roligt og nede på jorden (det var det i hvert fald sidste år )
 15. Jeg er seriøst ved at dø af grin (Husk lyd!)