marieMS

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    3
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About marieMS

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    03-06-2103
  • Lokation
    Esbjerg
  1. Hej Piger. Var hos jordemoderen igår 37+2 og kunne konstatere at min blodtryk var steget voldsomt siden sidste tjek 2 uger forinden, til 146/97! Lille pigen trives og der var ikke tegn på svangerskabsforgiftning, ingen protein i urinen, kun almen graviditetshævede fødder... Dog skal jeg gå til tjek for blodtrykket ofte den sidste tid for at tjekke, at det ikke overstiger 150/100... I så fald taler de om indlæggelse til observation og i yderste instans igangsættelse... Er egentligt rolig over det da det føles rart med øget kontrol, det værste er næsten at skulle holde sig endnu mere i ro! dog tænker jeg på om andre har oplevet lignende og hvordan forløbet udviklede sig de sidste tid?? Heldigvis opstår det høje blodtryk så sent i graviditeten men vil stadig være sikker på at lillepigen har det godt... Håber at høre nogle erfaringer med lignende fra i andre :) Vh Marie
  2. 26+5 og +7kg. Sidder kun på maven og brysterne så klager ikke, kroppen tager det på den har brug for så tager det ret afslappet. Men vægten er kraftigt forøget siden uge 22 og maven tager meget form, så nu vokser lilletøsen støt :)
  3. Jeg stoppede med p-piller i februar efter at have brugt dem i ca. 10 år uden stop. Fik ENDELIG min menstration i sidste uge, hvilket vil sige at der gik 3½ måned uden mens... Så er max lettet og håber at vi nu er på vej!? Spændende om mens. dukker op næste gang også, eller allerbedst om jeg finder ÆL på tests og har heldet med os... men føles mere rigtigt at være i gang efter den første mens! Men føler med jer der venter, synes at ventetiden var ulideelig selvom det "kun" var 3½ måned, men det føles som en evighed når man er klar!! Så hold humøret højt, så kommer mens pludselig imens man mindst venter det... nu er det bare "kom så ÆL, kom så ÆL" ;)