SmukMor

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    108
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af SmukMor


  1. Men for mig at se er det bare virkelig urimeligt at synes, at der ER andre muligheder for homoseksuelle. Jeg er klar over, at der findes regnbuebørn, og det er da glimrende, hvis nogen synes, at det er vejen frem for dem. Men jeg kan simpelthen ikke se, hvordan vi som samfund skal forsvare at afkræve af monogame homoseksuelle, at de enten skal betale ved kasse 1 eller få børn ved hjælp af rugemor eller donorfar, som de selv fremskaffer, nå vi slet ikke kræver det samme af heteroseksuelle. For i og med at vi afkræver dem det, men gladeligt betaler til et heteroseksuelt par med problemer såsom PCO eller nedsat sædkvalitet etc, siger vi jo netop, at vi som samfund ikke anerkender den homoseksulle seksualitet som ligeværdig med den heteroseksuelle. Jeg er 100% monogam og for mig ville det aldrig være en mulighed at hjemmeinseminere mig med en anden mands sæd, som jeg kendte og selv havde fremskaffet, ligesom at vi heller ikke ville gøre brug af rugemor. Og det ville vi heller ikke blive nødt til, da vi ville kunne vælge behandlingsvejen og i hvert fald en mere formaliseret form for donorhjælp. Og det ville vi have ret til at få hjælp til af samfundet, fordi vi er heteroseksuelle.personligt kan jeg ikke se, hvordan vi skal kunne slå os op på at være et fordomsfrit og ikkediskriminerende samfund, når vi ikke sidestiller seksualiteternes rettigheder.

    Jeg er klar over, at du heller ikke mener, at det skal være gratis for enlige, så jeg ved godt, at din holdning ikke udspringer af homofobi som sådan. Men jeg er nok grundlæggende bare ikke af den holdning, at man er mere berettiget til at få børn af den simple grund, at man lever i et (heteroseksuelt) parforhold. Men debatten om enlige og retten til at få hjælp til at få børn betalt, er en helt anden, som nok bliver lidt voldsom også at åbne her. Men der er vi nok heller ikke helt enige ;)

    Når alt det er sagt, vil jeg også kippe med hatten for en god og ordentlig tone herinde. Spændende debat med mange gode indlæg.

    Jeg sigee ikke, at der er andre muligheder for homoseksuelle. Jeg mener blot, at behandling er noget man giver personer som en løsning på en sygdom/et syndrom, og i min verden falder et homoseksuelt par ikke ind under den kategori (slet ikke!) Derfor mener jeg, at de må betale ved kasse 1.

    Det samme er min holdning, hvis et heteroseksuelt par ikke gad have sex eller hvis en enlig kvinde gerne vil have et barn.

    I min verden handler det ikke det mindste om, at homoseksuelle er mindre værd i vores samfund. Jeg elsker homoer (og medt af alt min søster), og selvfølgelig skal de have lov til at få børn.

    Jeg mener bare, at behandling skal være forbeholdt de syge.

    Hvis et lesbisk par har problemer med at blive gravide ved ex insemination, så skal de naturligvis have hjælp på det offentliges regning. Ingen tvivl om det.

    Og ja, fertilitetsbehandling er dyrt. Men jeg er nok typen der tænker, at vil man det nok, så finder man en løsning og skraber de penge sammen. Men det er en helt anden diskussion.

    Nu vi snakker ligestilling, hvad så med de homoseksuelle mænd? De kan jo ikke blive gravide (miraklernes tid er ikke forbi, men alligevel...) og i Danmark må de ikke benytte rugemødre, der hyres til jobbet.

    Deres eneste mulighed er at finde en kvinde, der vil lave et regnbuebarn eller adoptere (hvilket kan være ret svært, da mange afgiverlande ikke er så tossede med homoseksuelle)

    Det synes jeg er et LANGT større problem, som vi bør gøre noget ved. Det kan ikke passe, at vores homoseksuelle mænd er nødt til at rejse ud af landet for at blive fædre.


  2. Interessant diskussion - skønt at den kan holdes i så pæn og sober en tone, for det er jo virkelig et emne, der kan få følelser i kog.

     

    Jeg har en søster, der er homoseksuel. Hun vil gerne have børn sammen med sin kæreste og vi har taget snakken virkelig mange gange, og jeg er ikke i tvivl om, at de vil blive de bedste mødre, man kan tænke sig.

     

    Men faktum er, at uanset hvor end de gerne vil, så kan de ikke gøre hinanden gravide. Det er fysisk umuligt, når naturen nu engang er indrettet således, at det kræver en lidt fra en kvinde og lidt fra en mand til at skabe et barn. Min søster og svigerinde skal have hjælp, hvis de vil være forældre, og den hjælp mener de, at staten skal finansiere. Det mener jeg ikke.

     

    Det gør jeg ikke fordi statsfinansieret fertilitetsbehandling i min verden er forbeholdt de mennesker, der har brug for BEHANDLING for en sygdom, et symptom el lign. Det er for de kvinder, der sammen med deres mænd har kæmpet for at blive gravide, men får stukket en kæp i hjulet af PCO, endometriose, lav sædkvalitet og lign. Eller den homoseksuelle kvinde, der sammen med sin elskede har prøvet at blive gravid for egen regning eller ved hjemmeinseminering, men som får stukket en kæp i hjulet af PCO, endometriose el. lign.

     

    Jeg synes, at et barn skal skabes i kærlighed mellem to mennesker, og så er det fuldstændigt underordnet om det er m/k, k/k eller m/m. Det kan også være en enlig forælders største drøm, som går i opfyldelse, og det er helt fint. Men jeg synes, at fertilitetsbehandlingen skal være forbeholdt de, der har brug for den, fordi alle andre muligheder er udtømte.

     

    Jeg er selv blevet alene med min søn for nylig, og jeg drømmer da også om at få et barn igen, når sårene engang er helet. Men det skal være sammen med et menneske, jeg elsker. Møder jeg aldrig det menneske igen, så kan jeg godt overveje at få hjælp til at få et barn mere. Men så bliver det for egen regning. For jeg kan sagtens blive gravid uden hjælp, og jeg mener ikke, at staten skal betale for min helt egoistiske drøm om at få et barn mere. Og det synes jeg bøår gælde for alle uanset køn og seksualitet.

     

    Til gengæld mener jeg, at vi bør gøre rugemødre lovligt i DK, så homoseksuelle mænd har mulighed for at blive forældre af den vej. Men det er jo en helt anden snak.


  3. Ej, nu er jeg altså nødt til at sige noget her, selvom jeg virkelig har forsøgt at lade være længe!

    Jeg begriber ikke, at man helt bevidst lader være med at lade sig vaccinere - især ikke hvis man kan få den gratis. Eneste argument for at lade være skulle være, at man er oppe i årene og i et fast længerevarende forhold og altså ikke har planer om at have sex med andre resten af sit liv (og satser virkelig kraftigt på, at manden heller ikke har!).

    Vaccinen ville jo ikke være blevet godkendt og tilbudt gratis, hvis den var pisse farlig!

    Hvert år dør 400 danske kvinder af livmoderhalskræft. Mange af disse tilfælde af livmoderhalskræft kan forebygges ved at vaccinere mod HPV. Vaccinen forebygger infektion med HPV type 16 og 18, som forårsager 70 % af alle tilfælde af livmoderhalskræft. Man håber således at kunne forebygge 280 tilfælde af livmoderhalskræft om året.

    Derudover forebygger vaccinen infektion med HPV type 6 og 11, der forårsager 90 % af alle tilfælde af kønsvorter.

    Der er registreret 126 'alvorlige' tilfælde af birvirkninger ud af over 350.000 vaccinerede piger! Og de 2 (TO!) tilfælde de skriver om, kan jo på ingen måde bevises at have noget med vaccinen at gøre - det er ANTAGET, at der er en sammenhæng! Der er netop offentliggjort det studie, der er lavet i samarbejde mellem SSI og det svenske Karolinska Institut, der har undersøgt forekomsten af 53 sygdomme, heriblandt autoimmune sygdomme, neurologiske sygdomme (der er de to skrækscenarier medierne skriver om) og blodpropper for grupper af hhv. vaccinerede piger og ikke vaccinerede piger og der er ingen sammenhæng. Så hvis man tager 300.000 danske piger vil der med samme sandsynlighed være nogen der får den slags sygdom, UANSET om de er vaccinerede med Gardasil eller ej! Det er ren statistik, for pokker! Artikel HER

    De hyppigst indberettede alvorlige bivirkninger i Danmark er besvimelse, svimmelhed og anafylaktisk chok. Jeg er temmelig overbevist om, at svimmelhed og besvimelse har mindst ligeså meget (hvis ikke udelukkende) at gøre med det psykiske i at blive stukket med en nål. Min lillesøster besvimede ved den første vaccine og jeg vil vædde med, at det foregik i hendes hoved. Ligesom jeg besvimede i tandlægestolen, da jeg var blevet bedøvet for at skulle have trukket en visdomstand ud - det foregik i mit hoved og forårsagede virkelig høj puls og jeg besvimede, men det havde jo INTET med hverken bedøvelse eller tandlægen at gøre!

    Der er netop nu et mæslingeudbrud i gang i en kirke i Texas, hvor præsten har advaret menigheden mod at blive vaccineret, da den kan udløse autisme :blink. Undskyld, men det er satan eddeme bare for dumt! :prik (LINK)

    Enhver må tænke sit, men ALTID at tillægge folk egoistiske økonomiske perspektiver, når de siger noget er i min verden vældig ukonstruktivt og snæversynet. Det er jo faktisk også muligt, at de ved hvad de snakker om og 'bare' tror på vaccinens effekt.

    Enig!

    Jeg er datter af to læger. Min mor er kræftspecialist, og hun tøvede ikke et øjeblik med at anbefale mig at få vaccinen. Min far var enig.

    Jeg spurgte ind til bivirkninger og om de virkelig mente, at der var nogen (betydelig) risiko.

    Hun svarede: "du er min datter, jeg ville ALDRIG anbefale dig at få den vaccine, hvis jeg ikke mente, at det var til dit eget bedste."

    Så jeg købte vaccinen og er nu vaccineret og tilfreds med min beslutning.

    Det er naturligvis et personligt valg om vi vil lade os vaccinere. Men som mor ville jeg ikke være i tvivl om at jeg ville lade min datter få vaccinen, hvis jeg får en datter.

    Jeg forstår ikke de forældre, der vælger ikke at lade deres børn få vaccinationerne, som Sundhedsstyrelsen anbefaler. Nogle fordi de mener, at myndighederne er i lommen på medicinalinduatrien. Men det er jo en anden snak ;)


  4. Har du hormon eller kobberspiral?

    Jeg har en hormonspiral, og jeg har ikke haft mensturationsblødninger siden, men jeg har vist æl.. Jeg er SÅ glad for den.

    Min gynækolog sagde, at den mindsker blødning med 90 procent, mens en kobberspiral øger blødninger.


  5. Da jeg var gravid havde jeg devisen: Hellere ringe til lægen en gang for meget, end en gang for lidt.

    Jeg tror dog ikke du skal bekymre dig, men vær obs på at få nok at drikke i sommerheden, så du ikke dehydrerer.


  6. Vi har ikke haft de store problemer med det. Når de kommer er det i perioder, hvor der sker (for) meget.

    Af en eller anden grund har han det næsten hver gang vi har været sammen med hans farmor, ha ha. Men det er nok bare et tilfælde ;)

    Jeg tror, det eneste man kan gøre er at være der for ham og berolige ham.


  7. Se hvad jeg har lavet i dag sammen med min store pige :)

    post-3655-0-32099900-1369402897_thumb.jp

    Den er til min niece som fylder 2 i morgen (og hendes 16 gæster) - håber hun blir glad!

    Fyldet er lagkagebunde med nutellasmørcreme og bananskiver, overtrækket er marcipan.

    Hvor er den fin ;)

    Tror jeg vil forsøge mig med den til H's 1 års fødselsdag.


  8. Belle de Boskop æbler - altså madæbler...

    Men jeg ville slet ikke bruge æbler nu. De er helt uden for sæson og smager altså ikke rigtig af noget. Hvad med at koge jordbærgrød i stedet for?

    God ide med jordbærgrød, den napper jeg ;)