Barylak

Medlemmer
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Barylak

 1. Jeg kigger gerne i Nakskov, hvis du ikke får fat i den
 2. Der var jeg arbejdede tidligere, fik vi af vide at det beskidte skulle nedad - fordi ellers ville man tage på den del man puttede i munden, når man tømte opvaskeren. Ved ikke om det giver mening?
 3. Hej alle, Hvis der skulle være nogle som ligger inde med nogle guldmærker fra Bilka, som de ikke skal bruge, så overtager jeg dem gerne mod betaling af porto selvfølgelig :)
 4. Skulle nogle af jer ligge inde med nogle guldmærker fra Bilka som I ikke skal bruge, modtager jeg dem meget gerne :) Selvfølgelig mod betaling af porto :)
 5. Nej? Haha
 6. Det var første gang i går i denne graviditet, - så jeg har ikke kontaktet lægen. Men sidste gang mente de, at jeg enten fik for lavt blodtryk eller at baby'en lå og trykkede på nogle nerver, - og det startede også først omkring halvvejs med Marius.. Men håber sådan at det bare var et tilfælde.. Men det er sgu godt at min mand var kommet hjem fra arbejde en halv time før, - for jeg var alene med ungerne og tidligere på dagen havde jeg været afsted til Knuthenborg med ungerne og én af Silje's skoleveninder! Er sgu glad for at det ikke skete dernede
 7. Tak :biglove
 8. Tak :)
 9. Hej piger, Ja, jeg har ikke været så aktiv herinde på det sidste - men overskuddet har været minimalt det sidste stykke tid. Men for kort at fortælle hvordan det går, så har jeg fået bækkenløsning og er sygemeldt resten af graviditeten :wacko I går var jeg til MD og alt var i den skønneste orden :kuller Ca. 250 gram perfekt baby, som skanningsdamen MENTE var en pige - men ville ikke sige det 100 % :loveshower Men da vi i forvejen har fået en kønsscanning, hvor der også blev sagt pige - så tror vi altså på det nu :kuller Derudover blev det bekræftet at moderkagen ligger ud til maveskindet, hvilket jeg godt havde på fornemmelse da jeg ikke havde mærket rigtigt liv - LIGE indtil dagen før MD hvor jeg mærkede hende 100 % :kuller Efter MD gik hun også bare helt amok og hoppede rundt - det er så dejligt :yay Dog tog MD'en noget længere end planlagt, da hun simpelthen ikke ville ligge ordentlig :lol Så min mave var godt øm bagefter! I skal da også have et lille billede; På søndag rammer jeg 20+0, sikke hurtigt tiden går :) Håber I alle har det godt :)
 10. Tak piger :)
 11. Taget i dag 19+6
 12. Vi venter en lille pige :biglove
 13. Jeg fik godt nok noget af et chok i går, da jeg lige pludselig besvimede - imens vi stod og ordnede vores to langhårede katte Lige pludselig fik jeg hjertebanken og svedte helt vildt og så gik jeg bare i gulvet - heldigvis stod min mand ved siden af og kunne tage fat i mig.. Jeg havde godt frygtet det lidt, da jeg også besvimmede tit med Marius - men det er sgu skræmmende alligevel
 14. Dejligt :kuller Det går OK, døjer med min bækkenløsning og besvimmede i går - men lillepigen sparker og har det godt :biglove
 15. Min moderkage ligger også foran, men jeg mærker hende sagtens foran på maven :)
 16. Lillepigen skal helt sikkert døbes, men hvornår ved vi ikke endnu :) Hun skal døbes i en anden dåbskjole end de to andre, pga. familieproblemer, og jeg ved ikke lige hvor stor den er - så det kommer også lidt an på det. For nu føder jeg jo ikke ligefrem små børn; Silje var 3800 gram og Marius 4110 gram ;) Derudover skal jeg opereres i januar, så måske det også er en god idé inden der :)
 17. Vi har fået købt barnevogn, seng og autostol :) I Babysam havde de sat en Emmaljunga Big Star Supreme Uniq ned, hvor selve kassen var en helt ny 2013 model og stellet havde været til udlån - men hvor man overhovedet ikke kan se at det har været brugt. Så vi gav kun 3999,00 kr. for :glad Derudover fik vi også en Cybex Aton 2 autostol som var sat ca. 500 kr. ned, så vi gav kun 839 kr. for og så skulle vi selvfølgelig have basen oveni Sengen er en Gulliver fra IKEA :) Vi gider ikke bruge særlig mange penge på en seng, for det gjorde vi ved Marius og Silje og det var den værste seng nogensinde - desuden har denne også vundet i TÆNK's test :)
 18. 13+5 (se lige bort fra det fjollede ansigt ^_^ ) 18+2
 19. Jeg har taget ca. 600 gram på og jeg er bare så lykkelig over det :glad Med Silje tog jeg 18 (!) kg på og med Marius var det kun 8 kg - så håber at jeg kan begrænse det denne gang, da jeg er overvægtig :)
 20. SUK, syntes godt nok at det er hårdt i øjeblikket.. Marius har været hjemme siden før påske med skoldkopper og nu hvor vejret er begyndt at blive godt - er manden i marken stort set hele tiden.. I går var han på arbejde fra kl. 06.30-21.00 Selvom jeg snart er vant til det efter 9 år, så syntes jeg godt nok at det er hårdt med to børn og en baby i maven - så har nok lidt ondt af mig selv Nu er min kvalme endelig på vej væk, men mit bækken og mave gør så ondt - og dette er min sidste uge som sygemeldt og så skal jeg afsted igen Kan slet ikke overskue det; jeg kan ikke engang holde til at ordne huset herhjemme.. Nå, men det var vidst lige dagens brok fra mig
 21. Her er vi ikke helt enige, - men har et bud hver og så et vi begge godt kan lide, men som langt fra er sikkert det bliver.. Mit forslag er Sigga - men syntes måske alligevel at det ikke er helt rigtig? :rolleyes Manden vil gerne have en Esther, men jeg syntes ikke rigtig at det passer til de to andre ^_^ Ellers kan vi begge godt lide Sophia, men mandens søster hedder det til mellemnavn - så måske det er dumt? Altså, det er sgu ikke let :blush
 22. Skønt :loveshower Glæder mig til at høre hvad den scanning siger :)
 23. Jeg kan også nikke genkendende til det med hormonerne :rolleyes Forleden dag hvor jeg stod og stegte en kylling, sprøjtede der lige pludselig noget varm margarine op på min hals og tårerne trillede bare ned ad mine kinder - selvom det ikke gjorde særlig ondt :rolleyes ;)