Lærkegaard

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    11
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Lærkegaard

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tiden går aaaaaaaaaaaalt for langsom.... Jeg er kun nået til uge 6 men føler at der er alt for længe til januar.. Alt den kvalme og ligamentsmerter driver mig til vanvid... :(
  2. Så fik jeg også at vide hvornår jeg har termin :) Det har jeg d 01-01-2013
  3. tak allesammen :)
  4. Taak.. Er så glad
  5. Så fik jeg en positiv test...
  6. Heej.. Nu har jeg i et par dage gået og haft lidt ondt i underlivet/maven.. Det kommer som små jag eller hva man kan kalde det.. det kommer og går... Det er værst når jeg slapper af eller inden jeg skal sove.. ifølge min læge var testen svag positiv. så er måske gravid... :) MEEN... Kan det syldes at det er derfor jeg får sådan nogle små jag?? Det gør faktisk en smule ondt... Men kan ikk rigtig hindre at det kommer.. Håber nogen kan svare på dette :)
  7. Nu skal jeg lige til lægen igen mandag for at blive testet igen da graviditetshormonet ikke var så tydeligt, så den viste kun svag positiv.. Men min læge mente det ville være lettere at se hvis vi prøvede igen mandag... Så er godt nok nervøs... Men glæder mig til at høre resultatet :)
  8. Så har jeg været en tur ved lægen... Og hun sagde testen var svag positiv.. :) Skal derop igen på mandag og se hva den siger der..
  9. Tak Skal i have :)
  10. Ja okay :) Jeg tænkte på at kontakte min læge i morgen tidlig, for han må da også kunne tage en test.. Og burde ku svare også?? Jeg kunne "mærke" da jeg havde min ægløsning.. (altså lettere smerte i underlivet) Så jeg tænker lidt om det er lykkedes denne gang.. Eller jeg håber ihvertfald jeg er :)
  11. Hej alle.. Jeg er en lidt kraftig pige på 22 år.. Jeg har gået nogle mdr nu og ville virkelig gerne ha barn.. Jeg Skulle have haft min "sidste" mensturation d 24.04.2012 men den er udeblevet.. Og den er stadig ikke kommet.. Og det er idag d 06.05.2012 Mine brystvorter er en smule ømme hvis man rører ved dem.. Jeg tog en graviditets test ca d 02.05.2012 Men den viste negativ.. Kan jeg godt være gravid alligevel? Håber nogen kan svare hurtigst muligt :)