Msommer

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Msommer

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tak for det dejlig svar. Det er rat at der er vide at der er flere i samme dåd. ;) Men hvor er det svært at får den besked ind i hovede. Og de ting man skal til at tænke på. Men vi går også efter barnet. Vi skal ind og snakke med dem efter sommerferien så håber vi har fået en stører afklaring på det. Og held og lykke med jer. Håber på at du/i kommer til at stå med ll streger til september ;) mange Knuz her fra.
  2. Hej. Vi har været til samtale i dag i Bræstrup. Vi havde gået og tror at det var mig der var "porblemer" da jeg ikke har renmensig cyklus. Men det viser sig så at manden ikke har nogle leve dygtig sædsæler. Jeg blev meget ked af det. Men min mand er ikke den beste til at vise følser. Nu til mit spørsmål hvordan har jers mænd taget det at i skal bruge en sæd donoer. Og hvad har i selv tænkt omkring om da det er en sæd donor der skal være "far" til jeres barn. Mange Knuz m sommer. Ps. Beklager stavefejl. ;)
  3. Tak for de gode svar. Vi ved ikke endnu hvad form for behandling vi skal havde endnu. Men min cyklus svinger meget fra 35 op til 46 dage. Så tror det er mig der er noget "galt" med. Men nu må vi bare havde tolmodighed til vi bliver ind kaldt. ;)
  4. Hej jeg er en kvinde på 26 år. Har været til samtale sammen med mand ved lægen. Vi skal til samtale i brædstrup på deres fertilitet afdeling. Nu kommer mit spøgsmål er der noget man kan gøre for at hjælpe det hele med på vejen. ?? Håber i kan hjælpe mig. Knuz Maria.