Etiene

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    71
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Etiene

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    06-12-2012
  1. Jeg er nyuddannet jordemoder på barsel og jeg har ikke noget job at komme tilbage til efter barslen da jeg var gravid da jeg blev færdig som jordemoder. Jeg vil helst et job som jordemoder men for nu er der bare ikke noget at få. Men jeg er også gammel sosu hjælper og jeg bed mærke i at vi som jordemoder studerende efter første praktik var kvalificierede til at arbejde som sosu assistenter, så den slags jobs må jeg vel også kunne søge ud over hjælper stillinger. Men jeg er lidt på herrens mark med hvad man tjener som hjælper eller assistent og ser mange 28 timers jobs opslået. Nå jeg i a-kassen som arbejdsløs nyuddannet jordemoder får 3140 kr om ugen før skat som startydelse (i gennemsnit på 3 mdr 13420 kr om måneden før skat) vil jeg da som sosu hjælper eller sosu assistent kunne tjene mere end det på 28 timer om ugen så det vil kunne betale sig økonomisk? Eller vil jeg ende med stort set det samme? Jeg er ikke snylter typen og vil bestemt hellere tjene 3140 kr om ugen selv end få dem gennem a-kassen men når det er sagt så ved jeg også at får jeg først en travl hverdag med job måske langt væk hjemmefra, masser af transport og et barn i vuggestue så har jeg måske ikke det store overskud til at søge videre efter drømmejobbet. Så kommer jeg til at tjene stort set det samme på en f.eks. 28 timers stilling så tror jeg at jeg i første omgang lige vil klappe hesten og efter endt barsel tage nogle måneder hvor jeg power søger jordemoder jobs og ser om ikke det kan lade sig gøre på a-kasse. Er der nogen der kan hjælpe mig med den viden?
  2. Jeg vil bare sige farvel til jer og ikke gå i detaljer da jeg ved det gør ondt på jer andre. Læs evt min graviditetstråd "min 2. graviditet" hvis I vil når jeg får opdateret den.
  3. Dobbelt tillykke. I skal nok blive glade for det! Jeg har for min part altid frygtet tvillinger, men skulle jeg mod forventing vente to (blev terminsskannet 6+1 hvor der kun var en men da det er så tidligt kan det ikke helt udelukkes) så er jeg sikker på at går der lidt tid så vil man blive glad ved tanken om hvor søde de vil være sammen, hvor meget glæde de får af hinanden osv. Det må trods alt også være en helt anderledes fantastisk oplevelse!
  4. Det er jeg ked af at høre. Jeg håber ikke du må komme til at opleve den sorg en gang til men næste gang må få en sund graviditet.
  5. Jeg havde jo graviditetsbetinget sukkersyge i ret svær grad i sidste graviditet og jeg blev sendt til en super tidlig glucosebelastning hos egen læge. Svaret kom i dag. 8,8 og den må ikke være 9. Men retningslinjerne er ved at blive lavet om til at den højest må være 8,5. Og desuden er det i mit tilfælde med 8,8 også kun et spørgsmål om tid før blodsukkeret stiger yderligere. Så på onsdag opstarter jeg i diabetes ambulatoriet på Hillerød. Puha det er godt nok tidligt når man tænker på hvor slemt det blev sidst og det først startede omkring uge 28 dengang :-( Og så har jeg fået lavet vandrejournal i dag. Super mærkeligt at se papir på denne graviditet også.
  6. Held og lykke med at finde det. OG som de andre siger køb når du får brug for det. Jeg klarede mig igennem de kolde måneder sidst med en lidt åbentstående jakke og en meget tyk trøje men maven var nu også størst om sommeren. Kan det ikke være I har en kommende bedsteforældre der vil spæde til barnevognen eller lignende? Vi fik vores barnevogn af farmor og farfar og det var jo mange penge vi sparede der :-)
  7. Hvis du er i fødsle og det er hende kan du altid bede om en anden jordemoder, og så vil de gå langt for at følge dit ønske.
  8. Velkommen og tillykke. Det skal nok gå med den lille spire. Som andre siger så er sandsynligheden for et sundt og rask barn jo stadig langt størst.
  9. Jamen tillykke med det. Som jeg forstår det VIL du også helst føde på OUH? Eller hvad? Jeg for min del frygter at bliver flyttet fra Hillerød som jeg var så glad for at føde på sidst og hvor jeg kender en del til riget pga kompliceret graviditet der ikke tegner mindre kompliceret denne gang desværre med en tidlig glucosebelastning for et par dage siden der (uden jeg har fået det endelige svar fra blodprøve endnu) ikke tyder godt. Normalt kan man godt føde på Hillerød med en insulinkrævende graviditetsbetinget sukkersyge, men min var så svær at styre sidst, og når den nu allerede måske har vist sit grimme ansigt i 1. trimester i stedet for starten af 3. trimester ligesom sidst. Uha uha... Håber sådan jeg får lov til at blive på Hillerød.
  10. Hvad gætter I på at I får? Jeg har jo en dreng i forvejen så det kunne være sjovt med en lille pige. Dog kunne det også være fedt for min søn at få en bror han kan hygge sig med og lege med. Specielt når der ikke er længere imellem dem. Hvis jeg skal gætte så føler jeg at det bliver en dreng, men who knows :-) Hvad med jer?
  11. Det skal nok gå søde, Du er snart 22 og derfor ikke i mine øjne en meget ung mor. Jeg er sikker på at familien med tiden nok skal bakke op. Jeg synes det er en bæredygtig grund at være imod abort og din tidligere kæreste var jo med på det til at begynde med.
  12. Jeg skal den 1 juni.
  13. Tillykke og velkommen.
  14. Krydser fingre for dig. Det må ikke være rart. Jeg kender til en der var ude for det samme, og der viste det sig at det var en tidlig biokemisk graviditet der var gået til. Men du bløder jo ikke så håber det bedste for dig. Måske er lægens tests bare ikke ligeså gode som dem du har købt. Jeg håber at den alligevel er der for dig!