moartil2

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About moartil2

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Andet
  1. det var også min tanke, men damen er meget bestemt, hvis ikke hun skal tisse lige nu så vil hun ikke på den. jeg tænkte såen mere på hvad hun gør når de går tur og er i legestue. for jeg forvente rikke hun slæber en potte med under armen ;)
  2. Hejsa i tirsdags begyndte vores datter at øve i at gå på potten og det er bare gået super godt ;) Jeg har ferie denne uge og der er kun mig og hende hjemme så der har været masser af ro omkring det og overskud til uheld. I dag har hun ingen uheld haft og er kommet i god tid og sagt hun skulle tisse (stor pige) men jeg er kommet til at tænke på at hun jo skal tilbage i dagpleje på mandag og er lidt i tvivl om hvad hun gør. for Lea siger jo ikke at hun nok lige skal tisse inden de går på tur eller lign. og jeg kan jo ikke forvente at hun bliver hjemme med alle børnene hele dagen fordi Lea skal på potten. og jeg syntes jo det er synd at de går i skoven og så står lea der og siger hun skal på potten, hvad har jeres dp gjort?
  3. nogle ting vil jeg gerne købe brugt og andet ville jeg have nyt. som jeg husker det var det vist; da hun var lille købte vi følgende; barnevogn- ny madras til barnevogn ny dyne ny sengetøj nyt kravlegård brugt skråstol ny trip trap stol brugt tøj blandet nyt brugt seng ny bæresele ny puslebord ny legetøj nyt børnebøger brugt nu er Lea 2 år og skal snart i juniorseng og have lavet hendes værelse om til et "stor pigeværelse" vi køber sengen brugt og resten af møblerne nye.
  4. hej jeg havde for et par år siden en profil herinde og nød den gode stemning og alle de gode råd, men efter barsel og opstart på arbejde blev der ikke så meget tid til at kigge hherind. Men nu er tulle blevet 2 og jeg har fået lidt mere tid ;) uhh tilbage til mit spørgsmål ;) Vi har endelig fundet ud af hvilken junior seng hun skal have, valget blev en stokke sleepi som tremmeseng men med siden taget af. den er dog ikke købt endnu -men glæder mig. jeg var så ved at side og kigge lidt på tilbehør dertil og er ikke så glad for deres sengerande, da jeg gerne vil have sådan en høj fast en, mener at Leander laver sådan nogle. ved i om der er andre mærker der passer til en Stokke Sleepi end deres egne? Heidi