Havfrue

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    110
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Havfrue

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Dejligt at høre om forslag til fingermad, jeg ville egentlig også gerne igang med det men sidder med hjertet i halsen hver gang hun har noget ikke findelt i munden. Så jeg suger til mig af inspiration :) Mht speltgaletter, så er hovedingrediensen ris og fødevarestyrelsen har lavet nye anbefalinger: https://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Pressemeddelelser/Arkiv_2013/Sider/Nye-råd-om-riskiks-og-risdrik.aspx de anbefaler at børn ikke får riskiks og speltgaletter er desværre riskiks. Ved ikke om du var klar over det så ville bare lige give dig linket :) Glæder mig til at læse flere fingermadsforslag så jeg forhåbentligt også kan komme igang med det :)
  2. Vi køber altid økologi (helst dansk eller fra lande omkring DK), en af årsagerne til vores valgt kan man blandt andet læse her: http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/forbrugerkemi/ECE1960165/danske-boern-har-sproejterester-i-urinen/ Jeg synes det er så ufatteligt skræmmende at der er giftrester i konventionelt frugt og grønt også selvom det er i "små mængder", det skal bare ikke indenbords i min datters, min mands eller min krop! Synes også denne artikel er interessant: http://politiken.dk/tjek/forbrug/tjekmad/ECE1848942/der-er-sproejterester-paa-en-ud-af-ti-danske-groentsager/ Artiklen du linker til står i kontrast til denne: http://www.information.dk/283674
  3. Åha det er også meget energi man skal bruge på udpumpningen! Jeg synes også nærmest det virker som fuldamning her, har ammet 5-6 gange siden kl 20 igår aftes... tiltrods for at hun også spiser rigeligt anden mad! Dejligt med opskrifter! Jeg følger med :)
  4. Spændende tråd du har Camilla! Giver du udpumpet modermælk/erstatning til måltiderne eller regner du med at Noah får nok modermælk ved amningerne? I så fald hvor meget? Jeg spørger fordi jeg selv har pumpet ud til alle min datters måltider men nu da hun er oppe på tre måltider om dagen kniber det lidt med at nå at pumpe ud! Og jeg synes det er svært at vide om ammebørn får dækket deres mm/mme behov!
  5. Mange gange tak for alle jeres svar! Status er lige nu at der er kommet lidt mere gang i maven, dog er det, som kommer ud, stadig for hårdt! Så vi kæmper videre! Vi er begyndt på laktulose, men min datter er vist ikke helt vild med det, så det bliver spyttet ud de fleste af gangene! Hun virker ikke længere berørt af problemet og som min mand sagde så er jeg vist mere berørt af det end hende.. sådan er det vist at være mor:) Endnu en gang tak for jeres hjælp :)
  6. Hov nej undskyld... det er da Maja du hedder ikke?
  7. Tak for svar Mie! Åh jeg har sikkert givet hende for store portioner så! Jeg startede ud med meget lidt men har så øget mængden! Puttet du så heller ikke mme i maden men laver den på vand alene?
  8. Mange tak for svar! Hun er 6 måneder og en uge! Jeg tror simpelthen også at kartoffel gør det hele værre men min sp sagde jeg skulle blive ved med kartoffel alligevel.. jeg lægger altså den kartoffel på is nu! Mht øllebrød så har jeg købt rugbrød til at lave det, men det indeholder salt.. hvilken øllebrød giver du? Når hun presser så kommer der små bitte klumper ud ca hver anden gang! Men måske jeg skulle prøve termometer tricket alligevel!
  9. Åh for en skoddag:( Jeg har lige brug for at komme ud med nedenstående, spring det gerne over og gå direkte til spørgsmålene, hvis I ikke gider at høre på min klagesang;) Min datter på ca 6måneder og en uge har siden vi opstartede anden føde end MM været forstoppet. Hun kommer kun af med små hård klumper og presser konstant. I disse dage har hun virket rigtig berørt af det! Jeg har forsøgt mig med alle mulige naturlige løsninger for at undgå laktulose men det har ikke hjulpet. Idag opgav jeg og vi kørte på apoteket for at købe noget til at sætte gang i maven men da vi står i køen, er der pludselig en dame der besvimer, holder op med at trække vejret og bliver blå :( Ambulancer tilkaldes og personalet yder første hjælp, jeg forlader apoteket med min lille mus (hormonelle ammemor her var lige ved at bryde grædende sammen). Matas havde ingen laktulose så vi er taget hjem igen. Det tog en time med slæben rundt på autostol på gågaden uden at få andet end trist humør ud af turen! Føler mig i den grad som en dårlig mor at jeg ikke forlængst har give laktulose men blot var stædig og fortsatte med at få den naturlige løsning til at fungere, øv:( Min mand køber laktulose med hjem til i aften, men jeg har det skidt med bare at se til mens min lille mus har det skidt, så måske I kan hjælpe? Spørgsmål vedr. kost og forstoppelse: Døjede jeres børn også med hårdmave ved opstårt på anden mad end mm/mme? I hvor lang tid? Hvilke fødevarer har hjulpet mod forstoppelse hos jer? (hun gider ikke sveskemos længere) Hvilke fødevarer bør vi holde os fra? Vi er pt på to måltider, bør jeg gå ned til et måltid igen i en periode? Bør jeg begrænse hvor meget hun spiser pr gang? Hun kan godt nok tage fra, men siger selv stop på et tidspunkt. Hun får vand af kop og er dygtig til at drikke af den, men bør jeg prøve med en sutteflaske i stedet hvor jeg kan holde øje med hvor meget hun drikker? Hun har aldrig fået sutteflaske før så jeg ved faktisk ikke om hun kan finde ud af det! Generelle spørgsmål vedr. amning og mælk af kop. Jeg er sådan i tvivl om hun får nok mm: Hvor mange gange om dagen ammer/ammede I ved siden af maden? Jeg pumper pt mælk ud til måltiderne og giver det af kop 50ml+ vand til hvert af hendes to måltider. Bør jeg give mere mælk til maden? Jeg håber der er lidt hjælp at hende hos jer :)
  10. MANGE TAK for alle jeres svar! Er glad for at møde så megen forståelse! Jeg har skrevet det som det er til min veninde, og så håber jeg bare, at hun forstår! Hun har et barn på præcis samme alder som min datter, men vi er meget forskellige på det punkt. Det er desværre ikke en mulighed at tage min datter med for invitationen lyder specifikt på, at det er uden børn. Åha håber sådan hun forstår! Hun er en skøn veninde, som jeg holder utrolig meget af, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg ikke skal være væk fra min datter i så mange timer.. det er jeg slet ikke klar til endnu :) Tak for jeres svar :)
  11. Jeg vil gerne høre jeres mening... Jeg er inviteret hjem til en veninde sammen med andre af hendes veninder. Børn og mænd skal ikke med. Min datter er snart 6 måneder men jeg er slet ikke klar til at undvære hende i flere timer! Min veninde bor en time og et kvarters kørsel fra mig, så jeg ville ikke lige kunne smutte hjem! Vil gerne høre jeres mening: Kan man takke nej til den slags sammenkomster fordi man ikke ønsker at være væk fra sit barn? Hvordan ville I have det hvis en veninde meldte afbud på det grundlag? Er der overhovedet andre som har det som mig? Håber på lidt respons :)
  12. Stort tillykke! :) Utroligt at selv en scanning kan være så forkert!
  13. Ah ja! det var en god ide! Det prøver jeg, tak:)
  14. Jeg har selv valgt at jeg venter til jeg ikke ammer mere! Så jeg når ikke at få den gratis. Jeg ved, at mange mener, at man sagtens kan få den, men jeg er skeptisk i forhold til det og vil ingen chancer tage. Jeg må selv punge ud når den tid kommer - selvom det er dyrt:( og indtil da nøjes med celleforandringsprøverne hos min læge.
  15. Min lille mus på5 måneder idag trænger frygteligt meget til at få klippet pandehår! Det går helt ned under øjnene! Jeg har bare ikke lyst til at klippe det for hvordan får man lige en pandehårsklipning til at ligne at det ikke er blevet klippet? Vil ikke have at hun får sådan en lige linje pandehår! Ideer til hvordan man får det til at se naturligt ud modtages MEGET gerne! Resten af håret får lov til at gro, synes det ser fantastisk ud:)