FruX

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    12
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About FruX

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    03-11-2012
  1. Jeg har skrevet lidt i status tråden. Men i Gr er det ens gynækolog som også er ens jordmoder. (hvis de har begge uddannelser - ikke alle har, men jeg har valgt min derefter) Så hver gang jeg skal til check er det hos samme person. ca 1 gang om måneden. (lægebesøg, jm og scanninger) Det betyder at jeg hver månede får en kig ind til lillemanden :loveshower: Det er privat - så er af egen lomme. Det samme ved fødslen da jeg vælger og føde hos min gynækolog på en privat fødeklinik. Vores forsikring dækker ellers hospitalts ophold, men jeg føler mig ikke trygt ved det. Så hellere ved en som jeg kender, ved kan tale engelsk når mit græske hakker. Bedre forplejning - og med krisen i Gr er det jo ikke de bedste og dyreste læger som stadigvæk er på hospitalerne.
  2. NAVN: Maja ALDER: 27 BOR I: Grækenland UDDANNELSE/ARBEJDE: Arbejder i vores Dyrefoder butik FRITIDSINTERESSER: KÆRESTE / GIFT: Gift med S 12-09-2009 TERMIN: 3 november FØDESTED: Volos - privatklinik DRENG/PIGE: Dreng MULIGE NAVNE: Fastlagt, Græsk tradition - skal opkaldes efter hans (nylig afdøde) farfar. Georgios ANDRE BØRN: Nej dette er vores første VÆGTFORØGELSE: 5.5 kg STRÆKMÆRKER: nej KVALME: nej ØDEMER: nej PLUKVEER: en enkelt gang AV RYGSMERTER: lidt BÆKKENLØSNING: nej FØDSELSFORM: Naturlig FRYGT FOR FØDSEL: Nej HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: min mand SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: nej SJOVE SPISEVANER: Ikke specielt nej SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: jeg er 21+6 i dag SCANNING: 9 marts + 23 marts + 23 april (NF) + 1 juni + 6 juli NÆSTE LÆGEBESØG: Jeg skal afsted d 6 juli JORDMODER: I Gr er det ens Gynækolog som også er ens JM - Så alle besøg foregår hos samme person. :) Hvilket også betyder scanning hver gang + jeg kommer til og føde hos samme person :) ANDET:
  3. God nok et lidt halvgammel tråd jeg hiver op :) Jeg er fra en lille by i midtjylland, (thorsø) men har de sidste 8 år være bosat på en lille ø i det nordlige græske øhav :)
  4. Sikke mange drenge :) Frux - dreng - dreng
  5. Du må gerne tilføje mig til og føde på privatklinik og at vi venter os en dreng :stork
  6. :D nåede lige og svare i den anden tråd. Jeg vil gerne på d 3 november :)
  7. :balloons jeg er også med. Jeg har termin d 3 november. :loveshower:
  8. Hej :balloons: melder mig i denne gruppe :) Jeg har lige fundet ud af at jeg er gravid. Har termin d 3 november :kuller Når jeg lige har fundet ud af hvordan det hele fungere herinde, håber jeg og blive mere aktiv :)