Mommy Wannabe

Medlemmer
 • Content count

  446
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Mommy Wannabe

 • Rank
  Meget aktiv
 • Birthday 04/23/1986

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Jeg skal starte på Divina i aften. De skal holde en cyklus mens jeg venter på videre behandling. Jeg har fået dem ordineret før men har ikke taget dem. Tænker at jeg denne gang hellere må gøre det men er lidt nervøs for at skulle starte endnu en slags hormoner jeg ikke kender. Endda med en bivirkningsliste så lang så lang. Nogen der har erfaring med at tage dem? Hvornår på dagen tog i dem? Jeg satser på aften ligesom p piller og puregon/menopur.
 2. Nej jeg ved ikke hvad den hed, bare at det er en BP der tester om ÆL har været der og at den skal tages præcis på 7. dagen efter den ÆL man vil have bekræftet. Og nej det er ikke til at få en tid før. Det er MEGET bøvlet at få en læge tid derinde. Nu er jeg ellers så "heldig" at jeg er så besværlig en patient at det altid er læger der scanner mig til de tjek der er i hormonbehandlingen. Det normale er at det er sygeplejersker der scanner. Men fordi jeg er så svær at behandle er det læger der gør det på mig, bare aldrig den samme læge. Men hvis man skal snakke med en læge om forløbet og behandlingen skal man have en lægetid og de er svære at få. Faktisk er en måneds ventetid ikke slemt, de tidligere gange har jeg ventet meget længere... Men jeg giver dig helt ret i at det føles som ALT for længe at vente. Specielt når man får at vide i telefonen at den cyklus der lige var gået så godt slet ikke var gået alligevel og at alt nu er sat på pause til efter lægesamtale og sommerferie og at den fremtidige behandling nu er en endnu større udfordring for lægerne....
 3. Tak for jeres svar! Det er forfærdeligt at få sådan en dum besked og så ikke kunne få svar på alle de tanker og spørgsmål man har. Så dejligt at man kan spørge herinde :loveshower :lovebk Nej jeg fik ikke at vide hvad mit tal var, fik bare at vide at jeg jo havde fået taget den her blodprøve som skulle vise om der havde været ÆL og at det så det ikke ud til at der havde været. Jeg var så rystet at jeg ikke fik spurgt mere ind til prøven, om hvorvidt den var 100% sikker eller hvad tallet var osv. Jeg ville heller ikke have vidst hvad tallet skulle være normalt, men nu hvor du spørger havde det jo været rart at vide det :) Jeg må nok bare forene mig med tanken om at jeg ENDNU en gang ikke har haft held med hormonerne og ENDNU en gang har fået en cyste - tilmed ENDNU en der lader som om den er et æg :boo
 4. Jeg har lige fået at vide i dag at den blodprøve jeg fik taget på 7. dagen efter ÆL viser at der IKKE var ÆL. Så hvad det så lige betyder det ved jeg ikke. Det hele er meget mystisk. Jeg snakkede kun med en sygeplejerske og hun kunne ikke svare på mine spørgsmål. Jeg skal vente på lægesamtale for at få svar og den samtale er først om en måned. Så indtil da må jeg gå rundt og være ked og forvirret. Men så har jeg da noget at tage mig til i ventetiden :S
 5. Er der nogen af jer kloge kvinder herinde der ved noget om den BP man kan få taget på 7. dagen efter ÆL? Altså 2+6. Den måler jo hormonerne for at se om der har været ÆL der 7 dage før. Vil man i den prøve kunne se om ÆL har været der hvis den nu har være en dag før eller efter den dag man regnede med? Jeg mener vil man kunne se at hormonerne er der men i en anden mængde og derfra kunne regne frem til hvilken dag den så har været der? Eller vil prøven være negativ for ÆL selvom man har haft ÆL bare fordi man tog fejl af dagene? Jeg håber det giver mening og at nogen kan svare på det :)
 6. hov fik lige læst din tekst ordentligt. Du er 4+2 i dag. Jeg tænker stadig at der er håb så længe din mens ikke er kommet. Jeg ville prøve at væbne mig med tålmodighed et par dage endnu. Hvis du når over 4+5 uden blødning eller positiv test, så ville jeg også ringe til klinikken og bede om deres råd og vejledning. Men indtil da ville jeg vente og se om der ikke kom en positiv test i løbet af de næste dage. Held og lykke!
 7. hov fik lige læst din tekst ordentligt. Du er 4+2 i dag. Jeg tænker stadig at der er håb så længe din mens ikke er kommet. Jeg ville prøve at væbne mig med tålmodighed et par dage endnu. Hvis du når over 4+5 uden blødning eller positiv test, så ville jeg også ringe til klinikken og bede om deres råd og vejledning. Men indtil da ville jeg vente og se om der ikke kom en positiv test i løbet af de næste dage. Held og lykke!
 8. Du kan jo altså godt være gravid selvom din test var negativ nu. Det er ikke alle der kan teste positiv ved 4+0. Nogle skal meget langt hen i graviditeten før de kan teste positiv. De fleste kan dog få en positiv test i inden 5+0. Men hvis du "kun" er 4+0 og ikke er begyndt at bløde endnu så lyder det da meget godt i mine ører. Jeg ville teste igen om nogle dage :)
 9. Du kan jo altså godt være gravid selvom din test var negativ nu. Det er ikke alle der kan teste positiv ved 4+0. Nogle skal meget langt hen i graviditeten før de kan teste positiv. De fleste kan dog få en positiv test i inden 5+0. Men hvis du "kun" er 4+0 og ikke er begyndt at bløde endnu så lyder det da meget godt i mine ører. Jeg ville teste igen om nogle dage :)
 10. Jeg begyndte at bløde da jeg stod op i dag. Havde puttet lidt længere end jeg burde under dynen, var ikke helt i hopla til dagens program. Det var vådt og gråt udenfor. Gjorde klar til en 3+6 test, nåede at tisse i koppen men efter tisseriet var der blod på papiret. Efter lidt gåen rundt om mig selv i cirkler og et langt bad i forsøg på at få der bedre, startede det rigtigt. Har ondt og bløder en del så der er vidst desværre ingen tvivl om mens. Så jeg er jo nok desværre ikke gravid...
 11. Ja ikk, om ikke andet så er det jo meget hyggeligt at forsøge :) Tak. Jeg håber de krydsede fingre hjælper :) Magter næsten ikke tanken om en ny omgang hormoner, IUI og ventetid... Så den må meget gerne være der nu :D
 12. Efter 15 år på P piller lyder det ret sejt at der kun er gået 39 dage før du fik en rigtig (læs: ikke grundet p pillerne) menstruation. Hvis du så oven i købet har haft ÆL så er det jo super perfekt :) Jeg krydser fingre for næste cyklus. Nu ved du jo at din krop tilsyneladende virker :) SÅ er det bare at springe på manden og lave en baby :) ....(gid det var så nemt... men det lød meget godt) :)
 13. Det lyder som en god ide med en sikkerheds test. Øv med mens. Men ja det er jo godt at du har haft tegn på ÆL og nu får mens ca. 14 dage efter. Er det første cyklus efter P pille stop? For ellers er 39 dage jo liiige lovligt langt for en cyklus. Man plejer at sige den skal være under 35 dage for at være normal. At der er et eller andet galt hvis den varer mere end 35 dage. Men hvis du lige er stoppet med p piller kan kroppen jo godt lige skulle bruge lidt tid til at finde sig selv :) I så fald vil det jo være en flot 1. cyklus, specielt hvis du er sikker på det med at du havde ÆL for 14 dage siden. Det tegner jo super godt! :) Men du skal jo nok regne med at næste cyklus så kan være anderledes. Hvis du er heldig er den kortere/mere normal :) Så hvis jeg var dig ville satse på at næste cyklus er normal, altså at jeg ville holde øje med/satse på ÆL allerede 14 dage efter 1. mens dag/cyklus dag. Eller riskerer du at misse ÆL hvis du satser på den først kommer på cyklus dag 27 ligesom denne gang.
 14. Man når vel altid at være ca. 4+0 :) Jeg mener ÆL er altid 2+0 og 4+0 er som regel der man får sin mens. Så man kan jo sagtens sige man er fx. 3+2 også selvom det så viser sig senere at man ikke var gravid :) Men du tester da lidt tidligt hvis du tester på fredag? Der er du jo kun 3+6 så. Det kan jo sagtens være du kan få en positiv test men det er jo lidt at snyde teste før tid :) Ikke at jeg skal være hellig på nogen måde, jeg har jo testet på livet løs. Men det mest fornuftige vil jo være at vente til to dage efter forventet mens, altså 4+2 før man tester. Men jeg kan godt forstå hvis du ikke kan vente så længe, jeg synes også jeg har ventet nok efterhånden :)
 15. Oki jeg kan se du tror din ÆL var d. 18 maj. Det giver jo desværre god mening med mens nu så. Men det betyder jo stadig ikke at du IKKE er gravid. Man KAN jo godt have mens selvom man er gravid. Ikke at jeg skal pine dig dig med falske håb... Men hvis du har haft en reel chance for at være gravid er det jo vigtigt at opdage hvis man så også er blevet det! Jeg kender til flere der blødte langt hen i graviditeten og derfor ikke opdagede det før det var "for sent" for nogles vedkommende. Nu vil du jo gerne være gravid, men derfor er det jo meget rart at vide om man er det eller ej så man kan tage de rette forholdsregler :) Og forberede sig på tanken :) Du må give os en update på hvad der er sket i dag, om det var mens der kom?