christinalie

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    1
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About christinalie

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    09-06-2012
  1. Onsdag d. 6/6 fødte jeg vores smukke datter, Iben. Hun måler 49 cm og har en vægt på 3250 gram. FB kommer senere :) Tillykke til alle jer der har født og en masse ve-støv til jer, som stadig venter på jeres guldklumper :)
  2. Hej :) Jeg puster og stønner også, når jeg skal op af trapperne. Det er simpelthen blevet så hårdt. Min vægt er også steget vildt meget. Er gået fra 49 kg til 62 kg - så der et et par ekstra kilo at bære rundt på :) Tiden går slet ikke hurtig nok! :) hehe God weekend
  3. Jeg har fødselsdag d. 9. november og ikke den 9. december. :)
  4. Jeg vil da også lige være med :rolleyes NAVN: Christina ALDER: 22 BOR I: Aalborg UDDANNELSE/ARBEJDE: pædagogstuderende FRITIDSINTERESSER: KÆRESTE / GIFT: Skal giftes d. 5. maj TERMIN: 9. juni 2012 FØDESTED: Aalborg syghus nord DRENG/PIGE: pige MULIGE NAVNE: Iben ANDRE BØRN: Nej VÆGTFORØGELSE: +10,5 kg. STRÆKMÆRKER: Ikke endnu KVALME: Nej - Jeg har haft det rigtig nemt indtil videre ØDEMER: Nej PLUKVEER: Nej RYGSMERTER: Nej BÆKKENLØSNING: Nej FØDSELSFORM: Helt normalt håber jeg :) FRYGT FOR FØDSEL: Ja jeg frygter lidt for smerterne og det ukendte HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Min mand SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: Ja - lillepigen begynder at blive mere aktiv om natten SJOVE SPISEVANER: Nej SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: Detter er første gang SCANNING: 25/11 og 27/1 NÆSTE LÆGEBESØG: i uge 32 JORDMODER: Næste gang er d. 29/3 ANDET:
  5. Her er lige et billede fra igår (uge 26+3) :)
  6. Jeg har den 9. November
  7. Hej. Jeg er også ny herinde, så jeg hopper lige med: Vi venter os en lille pige den 9 juni 2012. Jeg skal føde på Aalborg sygehus.
  8. Hej :) Jeg er 171 cm og havde en startvægt på 49,9. Min vægt nu (uge 26+3) er steget til 60,1 kg. Så jeg har allerede taget 10,2 kg på. Jeg er lidt spændt på, at se hvor meget jeg kommer til at tage på i alt. Hilsen Christina