Baby?

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Baby?

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Andet
  1. Hvis man googler rugemor, ligner det en artikel fra redaktionen fra babyklar. Men nu kender jeg intet til denne side og ved ikke hvor meget man skal tro på. Har også selv tidligere læst at det er ulovligt at kende sin rugemor i DK.
  2. Majkat - Okay, så er vi jo lige vidt ;) Meningen med tråden var at komme nærmere en opklaring af dette mysterium :)
  3. Hvis det er lovligt for en barnløst par at bruge en veninde eller familiemedlem som rugemor, hvad skulle problemet så være i at den ene kvinde bruger den anden som rugemor? Kunne være fedt hvis nogen kunne skaffe links til info om emnet.. :)
  4. Majkat - Det tror du ikke er lovligt? Et gæt, eller? :)
  5. Har redigeret lidt i mit indlæg, så det forhåbentlig fremgår mere tydeligt hvad jeg mener :)
  6. Er der nogen her på siden der ved om der skulle være noget i vejen for at være rugemor for sin partner? (Bruge donorsæd og lade den ene kvinde ruge den anden kvindes æg!) Og om der er visse biologiske faktorer der skal passe sammen - fx blodtype eller andet? Citat her fra redaktionen på babyklar.dk: Rugemor og lovgivning Lad os lige slå det fast med det samme. Jvf. dansk lovgivning er det ulovligt og strafbart at benytte en rugemor ved at betale andre for at bære dit barn. Det er også ulovligt og strafbart at være rugemor og tage imod betaling for at bære et barn. I Danmark er det også forbudt at formidle kontakt mellem et barnløst par og en rugemor. Ligesom det heller ikke er lovligt for en læge at befrugte en rugemor. Det betyder, at det rent praktisk næsten er umuligt at finde en rugemor i Danmark, med mindre en veninde eller et familiemedlem melder sig på banen. Som dansker må du ikke rejse til udlandet for at benytte en udenlandsk rugemor. Hvis du vælger at gøre dette alligevel, vil du have meget svært ved at indføre barnet til landet på lovlig vis og efterfølgende få det tilmeldt det danske sundhedssystem. Så hold dig fra tanken om at tage til udlandet for at benytte en rugemor. Både pga. det moralske og det sundhedsmæssige aspekt, der ligger i dette. Hvis du vælger at trodse lovgivningen, kan du blive straffet med fængsel.