KristinaB

Medlemmer
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

About KristinaB

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 08/30/1982

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  23-11-2016
 1. Hejsa, Jeg ved ikke om jeg ville turde. Da jeg var otte uger efter fødslen havde jeg stadig lidt udflåd, så der turde jeg ikke. Men hvis det er en forholdsvis udvendig rift, så betyder det måske ikke så meget. Pas tør ikke svare noget klogt på det.
 2. Kæmpe tillykke med ham - sikke da en omgang. Forståeligt at du er hårdt ramt, det må have gjort noget ondt. Håber du hurtigt kommer ovenpå igen. Men hvor er det en lækker baby du har fået
 3. Og lige et billede af min lille dreng.
 4. Der var bestemt noget i gærde hos mig. Kl. 21.00 d. 20/6 kom vores "lille" Emil til verden på dag 40+5. Veerne startede natten til fredag, og blev faktisk aldrig regelmæssige, men ringede til jordemoderen kl. Ca. 17 og blev enige om at vi skulle komme ind. Var 8 cm åben så er glad for at vi tog afsted der. Og ja var derinde kl. 18 og kl. 21 var han ude. Men han mente han skulle have en arm med ud med hovedet, så bristede en del, men heldigvis ikke noget problem at sy. Han vejede 4120 g og var 56 cm lang så han er en stor basse, men sund og rask og søgte efter brystet tre min efter han kom op på maven og ligge... Stor oplevelse, men av hvor gør sådanne veer da bare ondt. Men klarede den uden smertestillende indtil jeg skulle syes, det havde jeg ikke troet jeg kunne.
 5. Kæmpe tillykke, hvor er hun fin.
 6. Stort tillykke, hvor er han bare lækker :)
 7. Kæmpe tillykke til jer begge to. :)
 8. Nej jeg har heller ikke pakket noget til mig selv udover lansinoh.. Kan da ikke udvære den smule tøj maven rent faktisk kan være i :) Jeg har også kun pakket tøj indtil videre, så må vi se. Min svigerinde som også har født i Herning mente man måske skulle have dynen med også, så den tager vi nok med. Men ellers satser jeg på der er det men skal bruge, jeg har nemlig ikke haft held af at finde det på nettet :) Men ellers må kæresten hjem og hente, der er heldigvis ikke så langt.
 9. Altså vi er ikke lige flyttet, men jeg går og vasker tøj og får gjort lillemandens værelse klar. Og diverse andre småprojekter :)
 10. Ja det samme her - det går bare ikke så stærkt :) Er der nogen her der ved hvad der vil være smart at pakke i tasken til baby til sygehuset. Er det kun tøj eller er det også alt puslegrej? Synes jeg er lidt forvirret :)
 11. Ja det er helt vildt at det er ved at være nu. Jeg har termin om tre uger på søndag. Må indrømme at jeg nyder at have barsel, synes jeg er træt fordi jeg sover så dårligt om natten, og er begyndt at få mange plukveer. Da jeg var til jordemoder sidste onsdag 35+3 skød de på 2800 så de mente han ville ramme omkring 4 kg hvis jeg går til termin. Synes også det lyder af en del, men ikke unormalt :) satser jeg på...
 12. Du skal ihvertfald passe på dig selv, den lille og du er vigtigere end arbejde. Jeg har almindelig 37 timers kontorjob og går også fra om 6 uger. Jeg var lige ved jordemoder i dag og da jeg fortalte jeg er træt, gjorde de (jordemoder+studerende) meget ud af at jeg skal sørge for at hvile når jeg kommer hjem. Så hvis dit job er krævende og du ikke sover særlig godt, så synes jeg du skal overveje om du ikke kan gå ned i tid i det mindste. Det var ellers skønt at være afsted og få bekræftet at alt så ud som det skulle og at høre hjertelyden igen. Vildt at der kun er 6 uger til barsel. Det er jo lige om lidt :)
 13. Jeg skal afsted på onsdag, så er også spændt på om alt er i orden. Jeg regner ikke med at min kæreste skal med. :)
 14. Mange tak :) Din mave er da også rigtigt fin :)
 15. Jeg har i et stykke tid mærket de der små bobler eller hvad det skal kaldes, men igår kunne jeg endelig mærke det udenpå. Og min kæreste kunne også mærke nogle puf fra lillemanden, det var altså lidt stort :)