Anne-b

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    19
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Anne-b


  1. Jeg er også skeptisk, men jeg ville ikke afskrive det bare fordi, I ikke har hørt om det som allergiforældre. Det kan jo være at det er så ny forskning, at man ikke er sikker på resultatet endnu :)

    Og jeg er også lidt skeptisk for om allergi oftest ligger i generne... Jeg tror bestemt at generne er medvirkende, men jeg tror nu også at det har ret meget at sige, hvordan moderens vaner er under graviditeten og hvad for noget mad børnene får som små :)

    Jeg tænker, at det med farven ikke skal tages så bogstaveligt... Jeg læste engang en artikel, der også fokuserede på farverne i mad og det var noget med, at de stoffer, der naturligt farvede f.eks. blåbær blå var nogle andre stoffer end dem, der farvede tomater røde - og at de her naturlige farvestoffer så også havde en eller anden sundshedseffekt.

    Jeg ville ikke udelukke at det kunne have en betydning at "farvekoordinere" babyens første mad. Men jeg tænker lidt på, at det måske er en lidt for "usikker" målestok, i forhold til at man vel også skal sikre sig at babyen får varieret kost og de vitaminer som han/hun skal have :unsure

    Først og fremmest vil jeg sige, at jeg heller ikke tror på det med farverne. Men hvis man kan vise mig en undersøgelse, som viser noget andet er jeg da villig til at prøve.

    Har markeret det du skriver omkring moderens vaner under graviditeten. Det reagerer jeg umiddelbart ret kraftigt på, da jeg også har et allergibarn, men inden jeg skriver noget, kunne jeg godt tænke mig at få uddybet, hvad du mener???


  2. Jeg har også en del plukveer denne gang. De kommer dog meget spredt, men kan tydeligt mærke, at du er det tid til at slappe af. Tror det er super vigtigt, at man lytter til sin krop.

    Men vil også sige, at du skal snakke med din jm om det, næste gang du skal derind.


  3. Gud ja - det er jeg jo egentligt også i - det har jeg slet ikke tænkt på. :) Men ja - det er da underligt, at det snart er slut. Synes stadig der er enormt lang tid til maj, men det er der jo egentligt ikke. Hmm... måske vi snart skulle gøre noget seriøst ved det børneværelse, som vi stadig mangler at få lavet. :)


  4. Har været sygemeldt siden sidst i december pga. bækkenløsning. Så længe jeg passer godt på mig selv, tager det stille og roligt herhjemme og ikke går for lange ture ad gangen kan jeg holde det nogenlunde nede, men det er da ikke altid lige let..

    Min mand er heldigvis rigtig god til at massere ømme muskler som også kan lindre en del, og så er jeg begyndt at tage i svømmehallen og lave forskellige øvelser i varmtvandsbassinet som også gør godt..

    Det er også sådan jeg har det - når bare jeg passer de ugentlige behandlinger hos akupunktøren, mensendich og graviditetssvømning og ellers ikke overanstrenger mig går det. Men for søren, hvor er det hårdt ikke at kunne bære på sin søn. :(


  5. Jeg var idag 5.3, hvor jeg officielt er 28+5 (til alle scanninger siger de dog, at han er en uge ældre). Alt så fint ud, men fik ikke et vægtskøn andet end at hun godt kunne mærke, at han var stor. :( Skal igen d. 22.3, så der håber jeg, at hun vil komme med et vægtskøn. Til 3d scanning for to uger siden blev han målt til at veje lidt over et kg, så han er jo nok mellem 1-1500 g


  6. Jeg har heller ikke vildt meget vand i kroppen endnu - har taget min ene ring af, men slet ikke noget, som er vildt synligt. Håber jeg kan trække det noget endnu, så jeg slipper for karpaltunnel syndrom også.


  7. har været sygemeldt siden 2 januar med plukveer og bækkensmerter, en ny seng har dog skabt mirakler for bæknet. Og jeg har dog ikke nogen problemer med plukveer så længe jeg holder mig nogenlunde i ro, så går egentlig hjemme og nyder graviditeten.

    Det er også lang tid. Dejligt, at den nye seng har hjulpet.


  8. Jeg har været sygemeldt siden uge 8 pgr af BL so kun er blevet værre og spiseproblemer da jeg har en gastric bypass = fedmeoperation...

    har idag fået et brev om jeg skal til jobsamtale(må vel være sygeopfølgning) i jobcentret for at få mig ud på arbejdsmarkedet?

    Undre mig da min læge har meldt mig fuldt sygemeldt indtil jeg skal på barsel..andre som har prøvet det?

    Jeg snakkede også med jobcentret i starten af min sygemelding - blev indkaldt til informationsmøde, men fordi jeg næsten lige havde været til det i forbindelse med en stress-sygemelding, så slap jeg. De sender mig ikke ud i noget pga bækkenet, for så kunne jeg jo lige så godt være på arbejde, men min sagsbehandler ringer af og til, når hun skal.


  9. Jeg blev sygemeldt 14 februar efter 14 dage vandret. Iflg lægen: skambensløsning, bækkenløsning og muskelknuder omkring iskasnerven i ryg og baller:(

    Til gengæld er der kun småting tilbage at lave, før alt er klar til prinsessen;)

    Aahhh - du havde svaret senere - sorry - det havde jeg ikke lige set. Har det givet dig mere ro at blive sygemeldt så og færre smerter?


  10. Jeg har gået hjemme siden 21 december.. Mit er ikke blevet bedre.. Desværre.. Svømmer, træner og starter fys på torsdag i håb om det ikke bliver værre.. Så jeg melder mig også til "sygegruppen" ;)

    Øv hvor træls. :( Synes bare godt at tiden kan blive lang, når man har gået hjemme så længe. :(


  11. Jeg kan godt forstå dig. Jeg var 8-9 uger henne, da jeg meldte lillebror ind i den private vuggestue i vores naboby. Nu er jeg så heldig, at storebror også har fået en plads i børnehaven, hvor vuggestuen er tilknyttet børnehaven, så det er super fedt!


  12. Ellers er der Kim Anto i gågaden, hvis I er til pasta, pizza salat eller en bøf og mexikansk. Vi går altid efter de første 3 ting når vi er der og den græske i Englandsgade. Den græske er en smule klemt efter de har flyttet lokaler men maden er rigtig god, Begge steder er til meget fornuftige priser, og ikke overvældende langt fra Biffen. Hvis I er til en stor fed bøf, en stor hjemmelavet burger eller en gang ben vil jeg anbefale Gjesing Bistro i Esbjerg Storcenter, det er mums. Alle steder vil jeg anbefale at I bestiller bord, da I ellers risikerer at køre forgæves. :)

    Det er rigtigt. Gjesing Bistro er også rigtigt god. Der har vi også været et par gange. :)


  13. Jeg kan godt melde mig i den klub. Har gået hjemme siden november med bækkenløsning... øv.. <_< ¨

    Men har det pt. meget godt og er langt om længe begyndt at kunne nyde at være gravid.. dejligt :glad

    Min læge sagde også, at det godt kunne blive bedre jo større babyen blev, da den så stabiliserer bækkenet mere. Men ved ikke, om det passer.

    Havde du også BL i første graviditet?


  14. Velkommen til! :balloons

    Vi er i samme båd, jeg venter også nr. 2 til maj og har gået hjemme siden november også med bækkenløsning.. Så ved hvordan du har det..

    Øv hvor træls for dig. :kram Havde du også BL i første graviditet? Det havde jeg nemlig ikke, så er pænt træt af, at jeg har det denne gang. Og frygter lidt for at få det igen, hvis vi vil have en 3'er.


  15. Her er lillebror VIRKELIGT MEGET AKTIV! Jeg har kunnet mærke ham siden uge 12, så det er lang tid efterhånden. Ville helt klart også blive meget nervøs, hvis jeg ikke mærkede ham i en dag, selvom jeg af og til er MEGET træt af hans roden rundt og sparken. Godt at lillepigen blev aktiv igen, så du kan slippe nervøsiteten. :loveshower: