Anne-b

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    19
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Anne-b

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 08/14/1981

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    23-05-2012
  1. Først og fremmest vil jeg sige, at jeg heller ikke tror på det med farverne. Men hvis man kan vise mig en undersøgelse, som viser noget andet er jeg da villig til at prøve. Har markeret det du skriver omkring moderens vaner under graviditeten. Det reagerer jeg umiddelbart ret kraftigt på, da jeg også har et allergibarn, men inden jeg skriver noget, kunne jeg godt tænke mig at få uddybet, hvad du mener???
  2. Ej hvor dejligt. Stort tillykke med den flotte vogn.
  3. Jeg har også en del plukveer denne gang. De kommer dog meget spredt, men kan tydeligt mærke, at du er det tid til at slappe af. Tror det er super vigtigt, at man lytter til sin krop. Men vil også sige, at du skal snakke med din jm om det, næste gang du skal derind.
  4. Flot flot mave. Men kender det godt. Min mave er også næsten så stor nu, som da jeg fødte malthe. Kan slet ikke forstå, at den skal blive større endnu.
  5. Flotte maver!!!! :)
  6. Stort tillykke :) Hvor er det dejligt at alt så fint ud. :)
  7. Ja det er bare med at kigge med herinde også :)
  8. Jeg går officielt på barsel d. 25. april, men er jo sygemeldt, så det har ikke så meget at sige.
  9. Dejligt at de tager det seriøst og sender dig til en ekstra scanning. Kan dog godt forstå du er nervøs for, om de evt. skulle finde noget. Jeg XXX for at alt er som det skal være :)
  10. Gud ja - det er jeg jo egentligt også i - det har jeg slet ikke tænkt på. :) Men ja - det er da underligt, at det snart er slut. Synes stadig der er enormt lang tid til maj, men det er der jo egentligt ikke. Hmm... måske vi snart skulle gøre noget seriøst ved det børneværelse, som vi stadig mangler at få lavet. :)
  11. Det er også sådan jeg har det - når bare jeg passer de ugentlige behandlinger hos akupunktøren, mensendich og graviditetssvømning og ellers ikke overanstrenger mig går det. Men for søren, hvor er det hårdt ikke at kunne bære på sin søn. :(
  12. Jeg var idag 5.3, hvor jeg officielt er 28+5 (til alle scanninger siger de dog, at han er en uge ældre). Alt så fint ud, men fik ikke et vægtskøn andet end at hun godt kunne mærke, at han var stor. :( Skal igen d. 22.3, så der håber jeg, at hun vil komme med et vægtskøn. Til 3d scanning for to uger siden blev han målt til at veje lidt over et kg, så han er jo nok mellem 1-1500 g
  13. Jeg har heller ikke vildt meget vand i kroppen endnu - har taget min ene ring af, men slet ikke noget, som er vildt synligt. Håber jeg kan trække det noget endnu, så jeg slipper for karpaltunnel syndrom også.
  14. Det er også lang tid. Dejligt, at den nye seng har hjulpet.
  15. Jeg snakkede også med jobcentret i starten af min sygemelding - blev indkaldt til informationsmøde, men fordi jeg næsten lige havde været til det i forbindelse med en stress-sygemelding, så slap jeg. De sender mig ikke ud i noget pga bækkenet, for så kunne jeg jo lige så godt være på arbejde, men min sagsbehandler ringer af og til, når hun skal.