bella_

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    1
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About bella_

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    18-07-2012
  1. Huff, det er ikke sjov :( Drikke MASSER af vand, vand fordriver vand... Og tænk dig om når du spiser, ikke for meget salt, det samler vandet op, og spis sundt. Jeg mærkede det liiidt i mine ben efter en lang dag i skole her for nogle dage siden, så jeg trapper op træningen og den sunde livsstil her hjemme, for det skal jeg ikke have... Støttestrømpe tror jeg kan købes på matas, bandasister (hvordan det nu staves;) Oog apotek måske..? held og lykke :)
  2. Det er nemlig det :-) Vi tænkte på Milla til vores første, men det var med engang klart at DET var hun ikke, men Amalie er Liiige hende ;)
  3. Det er ihvertfald meget godt at have ett par navne at vælge mellem når baby kommer. Når vi fik Amalie havde vi nogle navne, men det blev ingen af dem, hun passet bare IKKE til dem, var helt no go med Engang vi så hende, det samme sagde jordmor om navnene :-D så vi skal IKKE bestemme os endelig før vi ser baby... Men, navne muligheder tænkes der lidt på , og der skal da skrives en liste.. Det er også så hyggelig :loveshower
  4. Tror ikke i skal, skal liige høre med jordmor næste uge, men jeg fødte jo i december 2009, så føler jeg kan huske det mest vigtige ;) Også har jeg det rigtig godt med det hele, og glæder mig rigtig meget, så tror ikke vi skal, men som sagt, vi hører lige med jordmor engang...
  5. Vi kommer til at prøve at gøre det samme som vi gjorde med Amalie, da havde hun en lille seng (med hjul på), i den sengen var det lige plads til at have hennes lift fra barnevognen, så i starten så sov hun i liften, i sengen ved siden af vores seng, det gik super godt :-) Kan ikke liiige huske hvornår, men så kom hun jo op i sengen uden lift. Også efter nogle måneder så fik hun sin tremmeseng som hun stadig ligger i... Hun kom ind på sit eget værelse, ligger væg til væg med vores når hun var 6 måneder selv om jeg ammet til hun var over ett år fungerede det super, hun sov bedre på eget rom, og samme gjorde vi, så vi regner med at gøre det samme nu med lift i sengen, så sengen ved siden af os, så tremmesengen og uuuud efter ca 6 måneder når den værste amme-periode er over.. :baby1
  6. Ja, det er jo rigtig nok ;) Men tror altså ikke de vælger det navn....
  7. Tillykke!!! :loveshower
  8. Tak, I er så søde :loveshower
  9. hehe, ja, rigtig nok, så fjerner vi nok vores kamille fra listen også, men tror ikke de vælger det navn ;)
  10. Åhj, vi har også Kamille øverst på vores pige-navne-liste :rolleyes
  11. Jeg ville ønsket mig legetøj og alt det der da man jo ikke bruger noget af det i starten uanset... Eneste er måske en uro til over puslebordet feks... Og noget i sengen, ellers får man jo Rigtig meget ved fødsel, barsel, dåb og alt det der... ;)
  12. Man kan ikke få samenhengende su i sommerferien om nan skifter fra ungdom - videre uddannelse. Jeg står lidt i samme situation til sommer, jeg skifter HELT uddannelse da jeg skifter retning (videregående), jeg har sidste eksamen i . juni, og termin 18. juli, og studiestart 1. sep, SÅ jeg føder UDENFOR studie, så jeg SKAL søge ind på det nye studiet i september og takke ja, OGSÅ i september søge barsel fra studiet så jeg kan få min SU, og blive hjemme til næste års start sep 2013... Så det er den eneste mulighed jeg ser for ham, at han kan gøre det på den måde, og derfor tage nogle dobbeltklip, men SU er IKKE nemt at gøre sig forstået på, så ring til vejlederen ;) Og held og lykke !!!
  13. Den kan jeg svare på, om jeg forstår dig rigtig. Jeg er MEGET sikker på at han har ret til 6 ekstra su klip, men de skal tages LIGE efter fødsel, så om ikke de måneder der er mellem fødsel og skolestart trækkes fra, så er det bedst for ham at tage nogle dobbelt klip, på den måden taper han ikke nogle af de 6 klip da de SKAL tages lige efter fødsel af, kan ikke udsættes..... Men, ikke 99 % sikker på at det gælder siden han ikke er i stude når du føder... Men, ring studie stedet han skal starte og hør :)
  14. Jeg har også begynt at bruge ventebukser, ELSKER dem, de sider jo som de skal, og holder maven dejlig varm nu i kulden ;)