Cocomous5

Medlemmer
 • Content count

  495
 • Joined

 • Last visited

About Cocomous5

 • Rank
  Meget aktiv
 • Birthday 01/07/1985

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  17-07-2015
 • Lokation
  Kolding

Recent Profile Visitors

2,204 profile views
 1. Fødte 40+2, d. 19/07-15 Kl. 03.08, Kolding sygehus. Pige som intet navn har endnu. 3865g & 50 cm. Fødte 38 min. efter ankomst til sygehuset.
 2. Til alle jer der svarer/har svaret, vil jeg lige høre om i har gået til fødselsforberedelse?
 3. 34+1, fra i lørdags. Alle siger 'nej hvor hænger maven da bare langt nede'. Jo tak, kan også godt mærke den føles lavere end sidst, men nu er jeg også 180 høj, så får aldrig en mave der sidder helt oppe under brysterne. Har det dog stadig som om den fylder i HELE maven, og har både halsbrænd, og svært ved at få ordentligt luft, hvis jeg sidder ret op og ned.
 4. Tak for alle besvarelset so far. Det er en stor hjælp. Vi skriver netop opgaven¨, for at belyse en masse udfordringer som vi har oplevet, ude på fødegangene og barselsklinikkerne vedr. amning, så alle svar er kærkomne. I er selvf. anonyme hvis der bliver brugt citater herfra i opgaven, det eneste jeg putter på som kilde er babyklar.dk
 5. Tusind tak Majken :kiss . Du bestemmer selv om d vil dele historien herinde eller sende den til tenna_prysse@hotmail.com
 6. Det lyder så dejligt. Tak for det.
 7. Hej de damer, Jeg er jordemoderstuderende, og jeg (samt en flok på 4 studerende) er igang med at lave en skriftelig opgave omkring problematikker vedr. amning. Vi ville sætte pris på hvis i kan komme med nogle historier omkring hvorfor amning (for dem af jer der har haft problemer/udfordringer med det), har været en udfordring for jer. Har det været jeres egene forestillinger og forventninger om amning, som er brast? Har det været pres fra omverdenen? Har i fået dårlig informationer fra fagpersonerne? Var det udelukkende pga. smerterne som det gav at amme? Har der været forud grundede psykiske faktorer som har spillet ind? Andre ting? Hvor lang tid ammede i og hvorfor stoppede i? Hvis i er nogle der kunne komme med lidt feedback på dette, så ville jeg sætte stor pris på dette. Mange hilsner en kommende 2. gangs mor og jordemoderstuderende :)
 8. LIV

  Jeg tror heller ikke jeg har mærket den endnu. Jeg mærkede Filip 16+, så jeg tænker også hele tiden at nu skal jeg da snart mærke den lille.
 9. Jeg blev forresten rykket en dag tilbage til min NF. Så jeg har termin d. 17/07-15 i stedet.
 10. Så kom der endelig brev til NF scanning og MD scanning. Skal til NF d. 06 januar, dagen inden min fødselsdag, så det bliver forhåbentlig en god gave. Og MD scanning d. 20 feb.
 11. Dette er min 3. graviditet, men havde desværre en MA i 2012. Det fandt vi ud af 2 dage inden NF dengang, og der var den som i nogle af de ovenstående tilfælde gået til omkring uge 7. Jeg syntes det var sådan en hæslig oplevelse (da vi pt. havde prøvet at få børn i 3 år), og de andre to gange her, har jeg bare gerne ville vide om alt var ok derinde. Det skal så også nævnes at jeg har blødt en del alle 3 gange, så min skræk for at miste har virkelig siddet yderst på tøjet. Jeg ved godt at en scanning hverken kan gøre fra eller til, mht. om fosteret går til, men jeg stemmer også i, det er forfærdeligt at få viden om at fosteret er gået til, når man skal til en NF. Hvis man dog bare kunne have vidst det før, og ikke rendt med en falsk glæde. Men nu hvor jeg ikke bløder mere, og så til sidste tjek på sygehuset at den lille derinde har det godt, tror jeg umiddelbart heller ikke jeg skal have tilkøbt mig ekstra scanninger. Måske en enkelt mellem uge 20 og termin, baaaaaaare lige for at se om alt er ok derinde. MEN jeg vil kun have 2D scanninger, jeg vil ikke vide hvordan den ser ud, kønnet eller andet, før den kommer. Det skal da være en overraskelse.
 12. Har det simpelthen som om jeg har feber hele tiden. Den der følelse og skift af krops temperatur, det er SÅ træls. Har haft lidt blærebetændelse, men penicillinen tager ikke feber fornemmelserne. Har været ved læge og få målt infektionstal x2, men intet der, ej heller feber. Min læge vil have jeg kommer ned igen og får målt tal og ellers en henvisning til sygehuset, men tænker, kan det ikke bare være en graviditets gene? Det virker bare ikke til min læge er for vild med jeg har de feber fornemmelser...
 13. NAVN: Tenna ALDER: 30 om en måned ;) BOR I: Kolding UDDANNELSE/ARBEJDE: Jordemoderstuderende FRITIDSINTERESSER: KÆRESTE / GIFT: Gift med min mand A, vi har været sammen siden 2006, gift siden aug. 2013 TERMIN: Indtil videre 16/07-2015 FØDESTED: Kolding sygehus DRENG/PIGE: Vi vil ikke kende kønnet MULIGE NAVNE: Tager vi når barnet bliver født ANDRE BØRN: Filip på 15 mdr. VÆGTFORØGELSE: 2 kg. so far STRÆKMÆRKER: Ingen KVALME: Pt. 24/07, kan dog dulmes en lille bitte smule med hyppige små måltider ØDEMER: Ikke endnu PLUKVEER: Nej RYGSMERTER: Ikke endnu BÆKKENLØSNING: Håber ikke jeg får det, havde det med Filip, fra 17. uge af FØDSELSFORM: Naturlig FRYGT FOR FØDSEL: Ikke specielt HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Min mand SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: Slet slet ikke SJOVE SPISEVANER: Altså craver ikke noget specielt hver dag, men hvis jeg ser en spise noget, f.eks. mango kebab miks, æble, makral , ja alt, så får jeg lyst til det samme NU. SCANNING: Har allerede haft 3 scanninger, pga. blødninger. Men nu skal jeg ikke have flere indtil NF. Overvejder dog at købe mig til en d. 19/12, bare fordi jeg gerne lige vil se den igen. NÆSTE LÆGEBESØG: 11+12 december JORDMODER: Ikke endnu ANDET:
 14. Ha ha, jamen det smager virkelige også godt. Men jeg skal ikke bare have dåse makral, det skal være de vamle fra supermarkedet, som allerede er blandet i forvejen. Selvom jeg piller alt mayo af, så smager det altså bare anderledes alligevel. Glæder mig til frokostpausen, for der skal jeg da have makralle ;)