Bamse&Kylling

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    5,990
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Bamse&Kylling


  1. Den fra Pomp de lux er rigtig lækker :) Var to fra min mødregruppe som havde den i efteråret :).

    Jeg vil bare helst have noget i to dele så vi kan bruge jakken som normal jakke.

    Til min datter bruger vi det todelte fra pomp de lux. Altså skalbukser kalder de dem vist og så softshell jakken.

    Edit: jeg tænker muligvis softshell dragten og så termojakke


  2. Af overtøj regner jeg med at købe softshell dragt fra pomp de lux. De har virkelig noget lækkert og funktionelt overtøj! Muligvis også en wheat termodragt, men det kommer an på, hvor tyk termodragten er - ka muligvis nøjes med den nemlig.

    Jeg sværger til softshell fremfor regntøj.


  3. Hvad giver i andre og spise der omkring kl 14-15? Ville mene at det skulle være en form for mellemmåltid men intet synes at mætte Noah. Frugt mætter ikke nok så enten hvis jeg trækker den lidt bliver han jo naturligvis sur og tvær hurtigt. Og giver jeg ham for meget altså et egentlig måltid som han jo faktisk efterspørger , ja så kan han ikke spise meget aftensmad.

    Hvad plejer i at gøre på det tidspunkt ?

    Jeg giver noget frugt og grønt og evt lidt brød eller yoghurt. Hvad end vi lige har :)

  4. On 7. feb. 2016 at 0:02 AM, MaleneB said:

    Godt at have dig tilbage. :) og tillykke med job..

    Og sikke hurtig han er! Freya tog sone første skridt sidste torsdag og kan nu godt gå sådan et par meter af gangen.. det ser så sødt ud - det er sådan en fin lille zombie-walk hun har med hænderne over hovedet og vraltende fra side til side. :D

    Så er Freya da også hurtig?

    Det ser virkelig sødt ud! Utroligt, hvor meget af balancen der kommer fra armene faktisk. J går sikrest, hvis han har noget i hænderne, det stabiliserer balancen lidt :)


  5. Ih, de bliver så store altså :D

    Haha, ja det kan være ret praktisk, at kunne gå udenom ting :lol

    Tak :D .. jeg havde job i forvejen, men det var på en plejemæssigt tung afdeling og det kan mit bækken desværre ikke holde til :/ desuden ville jeg gerne have lidt færre timer og mindre aftenarbejde, og så kom drømmetjansen lige forbi. :D

    Perfekt med drømmetjans!

    Hvordan går det med dig og manden?


  6. Wauw sejt.. hvor gammel er han nu? :) her er vi nået til at rejse sig op ad alting og til nøds tage to-tre skridt hvis hans klodskasse kører afsted med ham :lol

    Fedt med job! Stort tillykke med det :) Jeg har selv lige fået nyt job og starter 1/4 (en uge senere end ellers) :)

    Han blev 11 mdr den 1. Og begyndte at gå sådan rigtigt dagen før. Han har i et par uger taget et enkelt skridt hist og her, men nu kan han gå ok langt og han kan dreje undervejs og gå udenom ting - det er en fordel, haha! :D

    Fedt, tillykke! Var ikke klar over, at du ikke havde job? Eller, det havde du måske og søgte noget andet samtidig?


  7. Hej piger, så er jeg tilbage. Helt skørt med en lang pause herinde fra!

    Her er sket meget siden sidst. Julius kan gå nu og han går faktisk ret godt, rejser sig midt på gulvet og går bare.. Store dreng!

    Mandag blev jeg ringet op af en tidligere chef og tilbudt arbejde, to timer senere sagde vi ja til en super sød dagpleje og i går bestilte vi ny bil til mig. Pyh, sikke en uge!

    Vi havde ellers lige besluttet, at vi ville vente med dagpleje til juni, juli, august agtigt, men sådan blev det ikke. Starter job 14. marts, præcis den dag min barsel slutter. 32 timer flekstid med betalt pause, det kunne ikke være bedre!!

    Håber I alle har det godt!


  8. Ej hvor vildt de ikke har fået tænder endnu. . Eller vildt at Noah så har så mange. . Men så er der vel ikke noget at sige til han har været ked af det og mega sur når han allerede har så mange. :)

    Min pige var 1 år, da den første tand kom. Min mand var 16 mdr :D Så her forventer jeg ingen før om et par mdr endnu.

  9. Okay. Nu forstod jeg når folk sagde mit rengørings vanvid blev sat på prøve når jeg fik en lille.

    Hold nu op han sviner når han spiser..

    Og han bliver også skide sur når jeg prøver at begrænse svineriet lidt. Men lader jeg ham svine så skal han have skiftet tøj og det hader han også. . Skrig og skrål uanset hvad. . Har godt nok det mig en lille mokke da..

    Hvordan kommer man bedst igennem den her periode med svineri så det ikke går hen og bliver dårlig vane på et tidspunkt. Hvor går grænsen mon. .

    Læste lige dit oprindelige opslag igen.

    Grænsen går, når det til slut udelukkende er leg og intet kommer op til munden. Det har altid været et "tak for mad" tegn her :)


  10. Jeg er begyndt at give bio Gaia dråber herhjemme.. havde brug for at prøve et eller andet for hendes mave der bliver ved med at drille. På trods af sveskemos hver 3. Dag. Har givet i en lille uge nu, så synes stadig det er for tidligt at konkludere noget.. Men jeg er optimistisk for der har slet ikke været problemer siden. :glad

    Åh jeg håber det er dråberne der virker. Og hvorfor i alverden er jeg ikke startet før! (Nok fordi der står på pakken at man ikke må give uden læges eller sp anbefaling. Og da jeg nævnte det for min læge da Freya var nyfødt, kendte hun dem ikke og mente ikke at børn har brug for den slags. De kommer jo med det de skal bruge... og så kom jeg ikke videre..)

    Hvor godt, at dråberne hjælper!!! Mon det kan være derfor, hun har haft en god nat igen?? (Skrev du ik det i baby smalltalk?)

    På den flaske jeg har, står der, at de må gives fra nyfødt. Har faktisk aldrig overvejet at spørge sp ;)


  11. Vi fik forresten Noah tjekket både af kiropraktor som vi var ved da han var lille. Også af lægen. Men der var ingenting. Han fik også taget blodprøver og tjekket øre osv. Men han er heldigvis sund og rask. Til gengæld viste det sig at han fik 2 tænder mere efter 4 dage med skrig og skrål. . Så nu ved vi bare at han simpelthen reagerer helt vildt på tænderne. Trods at jeg har givet ham kolde bidering og smurt med aftamed.

    Og så må vi nok bare konkludere at han har arvet sin fars temperament. . :)

    Åh, jeg har sådan tænkt på jer! Godt at vide, at det er tænder. Er han mere glad nu så? Vi har haft god effekt af det der bare hedder gummedråber. Jeg køber dem hos naturskøn i Århus, men de fås muligvis også på apoteket. Julius er stadig tandløs, men storesøster har haft glæde af dem.

  12. Vi har sådan et underlag under til kontorstole som du siger.. har vi altid haft..

    Men har ledt efter de der med ærmer. Jeg gider ikke give en formue for dem. Men ved du hvor man kan købe dem? :)

    Dem fra Føtex/Bilka er bedst. IKEAs er helt håbløse og på ingen måde vandtætte!

    Julius sviner også, det er en del af læringen omkring maden, at bruge alle sanserne. De små skal nok lære at spise pænt. Tålmodighed ;)

    Og så vent med at tørre nogen som helst steder, før han er færdig med at spise. Jeg fjerner først mad, tørrer playtray og så hænder og ansigt.


  13. SUCCES!!! :yay :glad :wee :loveshower

    Jeg havde en lille smule strålende smerte op i brystet, men absolut til at leve med. Brystvorten er også ok. Det har væsket en lille smule fra der hvor sårskorpen lige er røget af.

    Åhh hvor er det fedt!!!

    Dét er jeg glad for at læse!! :yay :)

  14. jeg spurgte i babysam om den ville komme på januar udsalg og det ville den ikke da det var en 2016 model, de fik de nye modeller allerede i okt./nov. Så derfor sælger de ud af sidste års modeller der. Så jeg må bide i det sure æble og købe den meget dyre klapvogn, manden mener hvertfald den er for dyr. Men vi skal have 1 måske 2 børn mere så er det rart med noget kvalitet, jeg vil ikke sætte mit barn i en paraply klapvogn da jeg synes de er alt for skrøbelige.

    Vi endte vistnok også på næsten 5000 dengang :unsure men den er altså det hele værd! Og hvis man holder den godt, kan den sælges igen.

  15. Yes, der står hele tre flasker hjemmebryg klar i køleskabet :super

    Vi har skiftet mellem venstre bryst og flaske siden søndag eftermiddag :)

    Håber det bedste! :) Tæl til 10, sænk skuldrene og hælene i gulvet - det har været og er stadig løsningen for mig, hvis jeg spænder op og nedløbet bliver langsomt. Du ved det hele, men måske rart af få en reminder :)

  16. I'm in loveeeeee. Vi har været ude og se på klapvogn, over total forelsket i emmaljunga super nitro, men den er bare mega dyr. På den anden side så er Klaudia vores første barn og vi skal have en måske 2 mere, så er det måske givet meget godt ud men sådan en kvalitets vogn. Hvad synes i?

    Vi har den! Jeg elsker den!!! Babysam har nogle gange 20% på alle emmaljunga.