Bamse&Kylling

Medlemmer
 • Content count

  5,990
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bamse&Kylling

 1. ...
 2. ...
 3. Til min datter bruger vi det todelte fra pomp de lux. Altså skalbukser kalder de dem vist og så softshell jakken.Edit: jeg tænker muligvis softshell dragten og så termojakke
 4. Af overtøj regner jeg med at købe softshell dragt fra pomp de lux. De har virkelig noget lækkert og funktionelt overtøj! Muligvis også en wheat termodragt, men det kommer an på, hvor tyk termodragten er - ka muligvis nøjes med den nemlig. Jeg sværger til softshell fremfor regntøj.
 5. Jeg giver noget frugt og grønt og evt lidt brød eller yoghurt. Hvad end vi lige har :)
 6. Okay. Godt med noget afklaring :)
 7. Så er Freya da også hurtig? Det ser virkelig sødt ud! Utroligt, hvor meget af balancen der kommer fra armene faktisk. J går sikrest, hvis han har noget i hænderne, det stabiliserer balancen lidt
 8. Perfekt med drømmetjans!Hvordan går det med dig og manden?
 9. Han blev 11 mdr den 1. Og begyndte at gå sådan rigtigt dagen før. Han har i et par uger taget et enkelt skridt hist og her, men nu kan han gå ok langt og han kan dreje undervejs og gå udenom ting - det er en fordel, haha! :DFedt, tillykke! Var ikke klar over, at du ikke havde job? Eller, det havde du måske og søgte noget andet samtidig?
 10. Hej piger, så er jeg tilbage. Helt skørt med en lang pause herinde fra! Her er sket meget siden sidst. Julius kan gå nu og han går faktisk ret godt, rejser sig midt på gulvet og går bare.. Store dreng! Mandag blev jeg ringet op af en tidligere chef og tilbudt arbejde, to timer senere sagde vi ja til en super sød dagpleje og i går bestilte vi ny bil til mig. Pyh, sikke en uge! Vi havde ellers lige besluttet, at vi ville vente med dagpleje til juni, juli, august agtigt, men sådan blev det ikke. Starter job 14. marts, præcis den dag min barsel slutter. 32 timer flekstid med betalt pause, det kunne ikke være bedre!! Håber I alle har det godt!
 11. Til venlig info, vil jeg ikke være på babyklar i hele januar. Jeg dropper alle sociale medier i januar, men kigger nok tilbage igen til februar ;) :) Godt nytår allesammen!!
 12. Min pige var 1 år, da den første tand kom. Min mand var 16 mdr :D Så her forventer jeg ingen før om et par mdr endnu.
 13. :ditto Julius bliver 10 mdr på fredag ;)
 14. Læste lige dit oprindelige opslag igen. Grænsen går, når det til slut udelukkende er leg og intet kommer op til munden. Det har altid været et "tak for mad" tegn her :)
 15. Hvor godt, at dråberne hjælper!!! Mon det kan være derfor, hun har haft en god nat igen?? (Skrev du ik det i baby smalltalk?)På den flaske jeg har, står der, at de må gives fra nyfødt. Har faktisk aldrig overvejet at spørge sp ;)
 16. Åh, jeg har sådan tænkt på jer! Godt at vide, at det er tænder. Er han mere glad nu så? Vi har haft god effekt af det der bare hedder gummedråber. Jeg køber dem hos naturskøn i Århus, men de fås muligvis også på apoteket. Julius er stadig tandløs, men storesøster har haft glæde af dem.
 17. Dem fra Føtex/Bilka er bedst. IKEAs er helt håbløse og på ingen måde vandtætte!Julius sviner også, det er en del af læringen omkring maden, at bruge alle sanserne. De små skal nok lære at spise pænt. Tålmodighed ;) Og så vent med at tørre nogen som helst steder, før han er færdig med at spise. Jeg fjerner først mad, tørrer playtray og så hænder og ansigt.
 18. Dét er jeg glad for at læse!! :yay :)
 19. Vi endte vistnok også på næsten 5000 dengang :unsure men den er altså det hele værd! Og hvis man holder den godt, kan den sælges igen.
 20. Seriøst!? Får I tilskud så? Eller er det altid så billigt?
 21. Håber det bedste! :) Tæl til 10, sænk skuldrene og hælene i gulvet - det har været og er stadig løsningen for mig, hvis jeg spænder op og nedløbet bliver langsomt. Du ved det hele, men måske rart af få en reminder :)
 22. Har du en back-up omgang til flaske, hvis det er ulideligt alligevel? Kan ik lige gennemskue, om det så er nu det ellers ville passe med flaske?
 23. Min mands svar ville være "den originale Ferrari farve er gul"
 24. Vi har den! Jeg elsker den!!! Babysam har nogle gange 20% på alle emmaljunga.
 25. Jeg synes det vilde er, at DP kun er 2500 kr. Jeg forstår ikke den store forskel.