dronningen

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About dronningen

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Ved ikke om dette er det rigtige sted at lægge dette emne. Har tænkt på at oprette det mange gange, men bliver i tvivl hver gang. Sagen er den at vi har børn i forvejen, i følge min mand det antal som vi skal have, jeg kan bare mærke at mit ønske for endnu et barn er langt større end jeg lige havde regnet med. For hver dag der går ønsker jeg det bare mere og mere, og når jeg kigger ud i fremtiden kan jeg slet ikke forestille mig at der ikke skal være et barn mere. Jeg bliver mere og mere ked af, hvis ikke jeg får en mere, og jeg kan mærke at det påvirker vores forhold rigtig rigtig meget - andre der har stået i samme situation, hvor manden alligevel har overgivet sig, eller omvendt hvor det var definitivt - og har du kunne acceptere at det bare var sådan????
  2. Den store på 5 tager en middagslur i vores seng og den lille en lur i barnevognen :)
  3. Min søn var 113 cm til 4 års undersøgelsen og vejede 21,7 :) Så en stor dreng :) I morgen skal vi til 5 års undersøgelse - tror han er 120/121 cm og vejer ca. 24 kg. Mange siger han bliver meget høj, men han vokser bare som sin moar - jeg var selv 117 cm til min 5 års undersøgelse, og jeg er 171 cm i dag så det gik heldigvis i stå igen.
  4. Her bliver der puttet mellem 18.30 og 19.30 oftest omkring kl. 19. Her slapper vi af med en tegnefilm i nattøjet og så børster vi tænder, læser en lille historie, krammer, kysser og så synger jeg hans egen godnat sang (en jeg fandt på da han var lille).
  5. Med den ene havde jeg kvalme til ca. uge 12 - men en kvalme jeg kunne spise væk - det blev en dreng. Med den anden havde jeg MEGA kvalme til 25. uge og den kunne kun spises væk med piller - det blev en pige.
  6. Kæmpe stort tillykke Julie, hvor er det skønt at V skal være storesøster .....