mussemor

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    13
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About mussemor

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 04/08/1985

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    21-08-2013
  1. Jeg har født i Ålborg begge gange og har på intet tidspunkt oplevet at min mand blev smidt ud. Vi kom begge gange på patienthotel - første gang på chagall og anden gang på syd. Kan lidt udfra din geografiske placering 30 km til Ålborg og 70 til Viborg, regne ud at du måske bor i mit lokalområde og må sige at en af de væsentligste grunde til jeg valgte Ålborg var kendt jordmoder ordningen. Den er jo fantastisk, intet mindre. Den har i hvert fald været guld værd for mig. Ved godt at fødegangen ikke er helt topmoderne, men der er det interne tip, vist at man skal sige man vil føde i vand må sige at mit indtryk af personalet virkelig begge gange har været meget positivt og både på fødegangen ( blev sat noget kraftigt igang sidst ) og på patienthotellet. Jeg stemmer for Ålborg hvis jeg skulle føde igen, men det skal jeg ikke
  2. Jeg skal den 10. April.. jeg syntes der er 1000 år til..
  3. Vi er ikke helt enige - manden vil gerne vide det og jeg vil gerne have det som en overraskelse. Så nu må vi se om de kan se det til MD.
  4. Er kommet så langt at jeg ved vi skal have en Brio :) Så jeg er da kommet et stykke ;) Grunden til vi skal have en Brio er at sådan en havde vi til storebror, og den var vi ovenud tilfredse med- den har langt liggemål (og det syntes jeg er en fordel da jeg satser på at baby sover i den til den er 3 år) Også spillede prisen også en stor roller sq for nærig til at give 8-9000 for en barnevogn, det er en brugsting som skal kunne live beskidt osv.. Den gamle er desværre blevet fugtskadet, så den er røget ud.. Så enten skal vi have en helt ny - eller så finder jeg en brugt, vi skal kun have det her barn, så syntes sq det er meget at skal ud og købe en helt ny.. men nu må vi se hvad det ender med.. Ved ikke om du blev meget klogere?? Men det var mit indspark :)
  5. Ja, helt vildt :rolleyes Og i den forkerte retning - den må jo gerne komme ud før :P og ud skal den nok komme :kuller
  6. Jeg har også været til NF og er blevet rykket i termin - den hedder nu 28 august (ikke at jeg kan få det til at passe med noget som helst - men jeg må jo stole på at de har styr på det).. Men bare den kommer ud :rolleyes
  7. Jeg skal efter lægens termin føde den 21, men bliver sikkert rykket efter NF - jeg skal føde i Aalborg :)
  8. Tillykke :) det er bare en fantastisk oplevelse.. Syntes det er vildt tidligt, men du er også lidt foran :)
  9. Jeg har kvalme, meget kvalme :( har dog kun kastet op en enkelt gang. Jag kan holde det lidt i skak ved at spise lidt næsten hele tiden (hvem bliver flodhest inden august ?? ) Så har jeg on/off ømme bryster, også er jeg træt som et helt alderdomshjem :zzz og kan gå i seng hverdag kl 19,30 hvis det skulle være. Så det lyder lidt som i andre :) Skal have lavet VJ på onsdag - det er næste milepæl :)
  10. MIT NAVN : hemmeligt endnu :) TERMIN: udfra mine egne beregninger er det den 22 aug. FØDESTED: Aalborg SCANNINGER: Ingen endnu, men overvejer lidt selv at betale fpr en TS JM KONSULTATIONER: Ingen endnu VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: Håber kun der er en :P også har jeg på fornemmelsen at det er en dreng, men den kinesiske kalender siger godt nok en pige MULIGE NAVNE: Bum bum Håber at kunne få lov at bestemme det skal være en Johanne hvis det bliver en pige - min mand er ikke helt enig. men det er vist kun på tænke stadiet ( og vi er langsomme til at finde navne :oops) STØRRE SØSKENDE: En hel på 4 og en halv på 8. TAGET PÅ I KILO: ikke noget endnu :) GENER:Ømme bryster og lidt kvalme. SÅDAN VIL JEG FØDE: drømmer (igen) Om at føde i vand - men ellers naturligt uden for meget bedøvelse. HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN:Min kære mand ANDET:
  11. Mange tak.. Ved ikke hvorfor men er ski lidt nervøs den her gang, men mon ikke det er meget naturligt.. Satser på det bliver bedre når vi kommer over nytår :)
  12. Er begyndt at testa positivt, så melder mig forsigtigt på banen og krydser fingre :)