Solsikken81

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Solsikken81

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. Hejsa... Vi har to Trille barnevogn. En ældre model, som jeg på stående fod ikke ved, hvad hedder og så en nyere Trille Gigant alu. Vi er utrolig glade for dem begge. Min svigerinde og min veninde har også Trille og er ligeledes rigtig glade for dem. Jeg synes, man får meget kvalitet til forholdsvis få penge. Men da jeg nærmest kun kender trille - med gode oplevelser - er det svært at sige, om andre modeller til samme pris er bedre ;-) Held og lykke med købet - det er jo lidt af en jungle at finde rundt i ;-)
  2. Hej... Jeg har læst herinde, at fennikle-te skulle være rigtig godt mod evt forstoppelse. Men jeg har ingen erfaring med det... Så kan ikke sige så meget om det...
  3. Tak for jeres besvarelser - er så godt at høre nogle virkelige fortællinger :-) Lige nu sover Lukas stadig hos mig og jo det går fint men jeg savner efterhånden "friheden" meget, men da Lukas altid har været meget kontaktsøgende og haft brug for nærheden virker det lidt svært at skulle få ham fra mig og over i tremmeseng. Jeg tænkte derfor, at slyngevuggen kunne være "overgangen". Og det lyder jo til at andre også har brugt den sådan :-):-) jeg har tænkt på det med at hænge den lavt. Men tænker også på gulvkulde. Vores hus er ikke voldsom koldt men alligevel... Og hvis vuggen skal kunne fjedre op/ned skal den vel også hænge noget over jorden eller..?
  4. Mange tak for dit uddybende svar :-) Den lyder til at fungere rigtig godt for jer. Men det er nemlig min søns alder og "bevægelighed" jeg er lidt bekymret ved. Men så må vi prøve at hænge, den så det er sikkert, selvom han kravler ud. Skal lige gennemtænke hvordan det ku blive... Bruger I jeres om natten eller..? Hvis I gør, hvad gør I så senere..? Har I anden madras i end den som medfølger..? Tak for hjælpen :-):-):-)
  5. Hej Allesammen Jeg vil meget gerne høre jer, som har en slyngevugge, hvad jeres erfaringer er..? Den, jeg især har kig på, er "Nature Sway." Men da det er en halvdyr investering, ville jeg lige høre mig ad i dette skønne forum :-) Min dreng, Lukas, nærmer sig de 6. mdr - er han for "stor" til at begynde med en slyngevugge..? Nå, men jeg søger mest af alt jeres oplevelser/erfaring - så kom MEGET gerne med dem :-) TAK - fra Solsikken :-)
  6. Tak for jeres svar :-) Jeg fik ikke skrevet, at jeg også regner med at lave Lukas' mad selv. Hvor jeg bestemt også regner med at bruge øko produkter. Men synes de andre "mere færdige" produkter virker som gode alternativer til, når man er på farten :-) Så skulle lige høre ad efter erfaringer :-)
  7. Hej Allesammen Nu varer det ikke længe før vores "lille" Lukas skal til at begynde skemad - grød. Spændende ;-) Jeg har søgt en del på nettet for at blive klogere på hvordan og hvorledes. Jeg er faldet over øko-produkterne BioBim og Holle. Er der nogen af jer, som der har erfaring med disse produkter..? Og hvad er disse erfaringer..? Jeg kan ikke se, hvor langt produkterne rækker/hvor meget de indeholder. Ikke fordi prisen er det afgørende, men ville gerne have en fornemmelse for, hvad det kan rende op i af kroner og øre. Samt, hvad der skal tilsættes disse produkter - er det ligesom at lave grød "fra bunden." Altså blot et korn produkt. Eller er det mere ala færdigblandinger..? Hm, håber nogen kan gøre mig lidt klogere i dette fantastiske forum. :-) Takker på forhånd :-)
  8. Tak skal du ha' :) :)
  9. Solsikken81 - 27. august - Randers Sygehus - venter en dreng :loveshower
  10. Hejsa... Jeg ved ikke om mit indlæg er til nogen hjælp, for det lyder som om, du har forsøgt meget forskelligt. :rolleyes Jeg har heller ingen appetit (er 8+5), men jeg holder kvalmen nede ved at spise en smule, når kvalmen melder sig. På arbejdet har jeg knækbrød, som hedder delikatesse med. De er super (for mig) til lige at lægge låg på kvalmen. Seaband - som nævnes længere oppe - bruger jeg, når jeg sejler, og de har god effekt på mig, så måske det var noget..? Pøj pøj med det - håber du finder en løsning, så du ikke skal "lide" for meget. :kram
  11. Tak for jeres svar :-) Så blev jeg lidt klogere ;-) Jeg regner såmænd ikke med at det bliver et "stort" lægebesøg, men var lidt i tvivl... Det er ny læge, jeg er startet hos pga flytning, og han var lidt "fraværende" da jeg ringede og forklarede, at jeg var gravid, og derfor kontaktede en læge. Så fik ikke spurgt meget ind til, hvordan og hvorledes. Så er vældig glad for, at jeg lige kunne søge lidt erfaring herinde :-) :-) Tak for det :-)
  12. Hejsa Allesammen i dette skønne forum :) Jeg er ny herinde, men første spørgsmål melder sig allerede - håber nogen vil svare :) Jeg testede positiv d. 24 december - skøøøøn julegave :loveshower I denne uge skal jeg så til læge for første gang - efter egne beregninger er jeg 6+2 henne. Havde I jeres mand/kæreste med til det første lægebesøg? Hvor meget "skal der ske" til første lægebesøg? Jeg har forsøgt at læse mig frem hertil, men kan ikke finde to ens svar. På forhånd MANGE tak for jeres svar - håber der kommer nogen :-)