Risse

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    2
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Risse

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  • Lokation
    Fyn

About Me

Hejsa

Min skønne kæreste og jeg er blevet enige om at droppe præventionen, og venter nu bare og ser om ikke der så sker noget.

Vi er begge kun 23 og under uddannelse, men jeg har været klar altid, og vi er i et af de der fantastiske overlykkelige forhold (som enhver singleton er ved at kaste op over!), og har aldrig været så sikre på noget, som vi er på hinanden.

- Derfor fandt vi det meget naturligt at lede efter en stor lejlighed med plads til familieforøgelse da vi flyttede sammen (-det er indtil videre blevet til en dværghamster), frem for en billig studielejlighed til 2. Det har vi nu fået og da alt går fantastisk, føler vi at tiden er kommet, hvor vi er klar.

Til dem der ellers måtte stille spørgsmålstegn ved barn under uddannelse, har jeg kun fået yderst positiv respons og erfaringer fra medstuderende og vejledere, som alle anbefaler os at slå til netop nu, inden jeg får min kandidat - så det er særdeles velovervejet.

Vi arbejder dog ikke målrettet efter det i form af ægløsning, test og planlægning derefter, men pillerne er droppet sammen med vin, slik og chips og er blevet erstattet af gravid-vitaminpiller, frugt og grøntsager, i håbet om at give vores kommende baby de bedste forudsætninger fra start. Så nu går vi bare og håber på at vi har en positiv test om et par måneder.

Da det stadig er en hemmelighed at vi prøver, forbliver jeg anonym indtil jeg engang har en veloverstået 1. termin.