Volcanokitten

Nye medlemmer
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Volcanokitten

  1. Vi har kun planlagt 1 uge indtil videre, fordi manden fik nyt job for 2 mdr. siden og jeg er lige startet i nyt job for 14 dage siden. Men vi har planlagt 1 uge, som har været planlagt i et stykke tid. Mine forældre har lejet et sommerhus og det er planlagt at børn, svigerbørn og alle børnene skal med, så det glæder vi os til :) Men derudover har vi ikke planlagt noget endnu. Økonomien har været stram længe, så det er dejligt, at vi begge endelig har job. Men vi har talt lidt om en tur til Randers Regnskov også, men nu må vi se hvad det bliver til :)
  2. Det bliver en lille jul i år, fordi vi har ikke knægten til jul. Så det bliver bare manden og mig sammen med mine forældre. Men det skal nok blive hyggeligt alligevel. Vi har knægten om formiddagen d. 24., så der får han gaverne fra os. Vi glæder os dog stadig til jul, men endnu mere til julen næste år, fordi der skal vi være ved mine forældre sammen med knægten og der kommer min søster, hendes kæreste og hendes 3 børn hjem fra Sjælland, så der har mine forældre alle børnebørnene til jul. Forhåbentligt med et lille nyt barnebarn til den tid ;)
  3. Den vil jeg meget gerne vinde :yay
  4. Stort tillykke med fødselsdagen :balloons Tusind tak fordi i har startet siden, som er til glæde for mange. Jeg er ny, men er så glad for at en veninde anbefalede siden til mig :loveshower