Fru-Malling

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    21
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Fru-Malling


  1. Du skal være hurtigt så, for da vi bookede var der 6 dage i december hvor de stadig havde tider. Vildt så mange der booker tid.

    Vi glæder os helt vildt. Det er allerede på fredag. Jubii :-)

    Der hvor jeg har kigget (hos dem i Kolding) var der masser af tider.. selv i selv samme uge hvor jeg kiggede.. Så tror nok jeg skal få klemt mig ind på en tid. :goodluck

    Men ellers går det nok.. så venter vi bare til MD.


  2. Hej piger.

    Så har jeg været til NF idag.

    Det gik rigtig godt. Det var en skøn lille brombasse.

    Men de kunne ikke udføre risikovurderingen fordi hun ikke mente at jeg var så langt henne. Blev sat 12 dage tilbage :o

    Ikke at det på nogen måde passer i forhold til hvornår vi har været sammen, for i følge hende så passer det med at baby er lavet 2 dage før jeg testede positiv. lidt fjollet :P

    Men hun ville ikke sige præcis hvor langt jeg var henne, før jeg har været til en ny NF den 9. dec. Men så får vi da baby at se igen om 1½ uge :loveshower + der er længere tid til at få overstået eksamenerne til sommer inden baby kommer..


  3. Det er meget normalt at lægebesøget ligger så sent altså 9½ uge inde i graviditeten pga. af den blodprøve lægen tager, der skal bruges til NF-scanningen, den må ikke ret gerne tages før du er 9½ uge henne... Jeg var 9+2 da jeg var til lægen, men da vi lavede aftalen troede vi jo, at jeg var 3 dage længere henne, men en tidlig scanning rykkede min termin 3 dage tilbage, så nu er min læge i tvivl om hvorvidt de overhovedet kan bruge blodprøven der blev taget, men eller må de tage en ny på mig :)

    Jeg er godt nok ret forvirret, for da jeg fik taget den der blodprøve hos lægen fik jeg at vide, at den ikke havde noget med NF.OG at jeg ville få taget en ny blodprøve til NF scanningen.

    Og jeg er også ret forvirret over at der er nogle der har fået taget blodprøven ret tidligt.. nogle skriver at de fik den taget allerede i uge 7/8 stykker..

    Ved lægerne heller ikke selv helt hvad tingene drejer sig om eller, siden de lader nogle få taget blodprøven så tidligt.


  4. jeg er ikke lige kommet igen endnu. men skal jeg..

    Hvis du er bange for forstoppelse så prøv at have noget sveskejuice stående og lige snup et halvt glas inden du tager afsted om morgenen. det kan godt løsne på det.. og det smager ikke særlig slemt.

    Held og lokke med tarmene. :goodluck


  5. Hej piger.

    Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal stille op med vores søn på 2½ år.

    Han går ud af sin seng nok 30 gange hver aften og han hyler og græder fordi han skal sove. Det er kun her hjemme det er på den måde, i dagplejen er der ingenting.

    Han beder os om at vi skal sidde på skamlen ved side af, men hvis vi gør det ligger han bare vågen og kradser i sengekanten el.l. Og det er altså lidt træls at det eneste tidspunkt på dagen vi har mulighed for at være sammen, skal ødelægges af at én af os skal sidde inde hos ham i en time. :(

    Ved ikke hvad vi skal stille op - det er bare utrolig opslidende at gennemgå det cirkus hver evig eneste dag.

    Han bliver puttet kl 20, hvilket jeg jo synes er ret normalt for en dreng i hans alder. Men han sover typisk først efter en time til halvanden.

    Kan det virkelig være rigtigt at vi som forældre slet ikke må have noget alene-tid om aftenen. :unsure

    Er der nogle der har prøvet det samme? Eller har nogle gode råd?

    Venligst hjælp!


  6. jeg har ikke fået brev endnu.. men skal til læge på tirsdag, så regner med at få brev efter der..

    Sidste gang fik jeg en tid engang henne i uge 13+?, så brokkede mig. Kunne jeg jo ikke rigtigt bruge til noget i tilfælge af at der var noget galt og v derfor ville have en abort.. og der blev jeg oven i købet sat 5 dage frem.. men virker som om der nærmest ikke er nogle der får en tid til tiden.. forstår det ikke..


  7. Vi havde også hørt at det kunne tage lang tid- så syntes egentligt vi var "bagud", da vi først købte en for ca 14 dage siden, da jeg var 28 uger henne... MEN i Danmark hvor vi købte den, var det ikke noget problem, og vi skulle bare ringe, når vi ville hente den... til info en Emmaljunga på letvægtstel.

    Men i kære børn fik vi at vide at der var 13 ugers ventetid på selv samme vogn, hvorimod i Babysam sagde de ca 3 uger....?!

    Man skal bare lige væreopmærksom på, om de er så flabet at tage udstillingsmodellen og sætte til side. Da vi købte vores klapvogn, sagde de et par uger, og da vi kom kunne vi se at det var udstillingsmodellen. (bl.a. på hjulene etc.) Når men så måtte de jo så bestille en ny, og de blev ved med at udsætte det, så det tog meget lang tid.