hyrzkov

Medlemmer
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About hyrzkov

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  10-07-2013
 1. Puha lyder ikke godt! Har desværre ingen råd, men vil bare ønske dig rigtig god bedring :kiss
 2. Er hermed gjort :D
 3. Ihhh er blevet moster idag til lille Augusta på 2425g og 48 cm :loveshower Kan mærke at jeg oprigtig kan glæde mig min søster vegne nu, hvor jeg selv er gravid. Jeg havde ellers meget svært ved hende, da hun annoncerede graviditeten, da vi var i behandling. Men idag er en god dag!
 4. Hejsa lille foster :loveshower Endnu en milepæl imod målet!
 5. ...

  Uhh hvor dejligt med VJ - stort tillykke :yay Wauu nogle hurtige fødsler du har haft! Håber at kunne gøre dig kunsten efter til sin tid :D
 6. Ved faktisk ikke hvad jeg tror, men håber måske lidt på en pige, da vi i forvejen har så mange drenge i familien. Men omvendt ville jeg blive lige så glad for en dreng. Manden håber på en dreng, men det er mest, fordi han har planer om store Brio-togbaner og andet drenge legetøj :D
 7. Puha sikke en forskrækkelse :( Men sikke en dejlig opdatering og skønt at scanningen vidste, at alt er i skønneste orden :loveshower
 8. Åh nej - krydser fingre for at det kommer til at gå godt denne gang! Sender dig de bedste tanker.
 9. Altså alkohol og smøger holder jeg mig helt fra. Har aldrig røget, så det er ikke noget problem. Og alkohol drikker jeg generelt meget sjældent, så føler ikke jeg giver afkald på noget. Dog ville jeg nok tage imod et enkelt glas, hvis vi var i byen eller til fest. Så fanatisk er jeg ikke. Mht cremer og make up, så bruger jeg ikke make up i det daglige. Men skal jeg ud, så bruger jeg altså det jeg har. Cremer og shampoo har de sidste mange år været uden parabener og parfume, så der bliver ikke ændret på noget der heller. Mht mad så får jeg kun rå mad, når jeg får sushi, og det skulle være sikkert at spise som gravid, så det ville jeg sagtens spise. Jeg er nok af den skole, at omtanke er godt, men man kan også blive for hysterisk i mine øjne. At andre tænker anderledes, har jeg fuld respekt for. Men jeg anser ikke mig selv for værende en dårlig mor, fordi jeg ikke skifter min mascara ud, fordi jeg blevet gravid.
 10. Thihi chefen kan have gode intentioner den ene dag, og så er de lige "glemt" den anden :) Vi skal til scanning i morgen :yay Glæder mig og frygter det på en og samme tid. Regner dog først med at vi fortæller noget efter NF, men afhænger af hvordan jeg har det og om det kan skjules. Min søster skal jo føde nu her, så synes lige hun skal have lov at have pladsen for opmærksomhed de næste uger.
 11. Ihhh hvor dejlig respons I har fået :wub . Kan godt følge dig lidt mht din yngste bror, men det er sikkert også svært for hans kone, og det kender vi jo desværre alt for godt til selv, så mon ikke I får deres glæde at føle også, når de lige har fået lov at fordøje det hele selv. Sikke en dejligt chef! Skønt med opbakning! Er lidt misundelig på dig, at I sådan har fået det fortalt. Her afventer vi lige nogle scanninger, og så min søster kommende fødsel.
 12. Lige nu er det nogle, som jeg har købt i Føtex, som er fra Fitness Pharma. Ellers har jeg brugt dem, som også laver Gravitamin. Men jeg kan ikke mærke forskel, og på pakningen er der ikke noteret den store forskel. Nogen siger, at de får grimme opstød af nogle mærker, men jeg har ikke haft nogen problemer i den retning. Skal man tage jern?
 13. NAVN: ALDER: 34 BOR I: Horsens UDDANNELSE/ARBEJDE: KÆRESTE / GIFT: gift TERMIN: FØDESTED: Horsens sygehus DRENG/PIGE: MULIGE NAVNE: ANDRE BØRN: 0 VÆGTFORØGELSE: FØDSELSFORM: FRYGT FOR FØDSEL: Nej HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Min mand SJOVE SPISEVANER: SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: SCANNING: TS d 22/11 LÆGEBESØG: JORDMODER: Og jeg er så åbenbart alderspræsident i denne forsamling :D
 14. Jeg tager gravitamin samt fiskeolie (har taget under hele behandlingen - anbefalet fra Brædstrup).
 15. Sikke fine maver I har :loveshower Her er der ikke sket en dyt på den front, men håber også, at jeg kan holde mig så længe som muligt i mit almindelig tøj, så det gør ikke så meget.