Nus

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    22
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Nus

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Stort tillykke med dagen.. :)
  2. Nej syns jeg faktisk ikke, er da lidt ømt i starten. Men hellere gøre det og det er hurtigt overstået end være hævet i evigheder.
  3. Dejligt og ikke være den eneste med en underlig frygt.. AngelJuul: puh det lyder bestemt ikke rart.. Men dejligt og høre man kan komme nogenlunde væk med frygten..
  4. Håber bare han kommer hjem i morgen, så må jeg ryge på ham der <_<
  5. Kan godt lide mads :) Jeg har det selv sådan at godt nok lader jeg høre hvad familien siger, men det er ikke dem der har den endelige beslutning.. Har den mening, at mine "børn, den dag der er nogen" hvis det bliver en dreng skal han hedde Lucas, det kan bruges både herhjemme og i udlandet. Pige er vi lidt i tvivl om, men vi har da nogle navne i tankerne :)
  6. Eller føler mig i hvertfald som en stor kylling.. Jeg har en eller anden skræk overfor tordenvejr, og er lige ved og grave mig ned hver gang. Tør ikke gå i bad hvis jeg ved der er torden i luften, så hellere vente til dagen efter og stå tidligere op, bare for at slippe for det. Jeg føler mig så dum at jeg er så bange for det, kan jo ikke ændre på det, det kommer jo anset om jeg vil det eller ej. Er bare så hulens træt af min far netop driller mig med den ting. for kan jo ikke rigtigt gøre noget ved det. Andre der har skræk for torden?
  7. Ja de er sgi besværlige nogle gange :) Hehe, nej han har været væk siden tirsdag.. En hel uge i telt og regn, han da nok nå og beklage sig når han kommer hjem :P
  8. Har selv et myggeproblem. Er allerigsk, og slår voldsomt ud. Jeg fikd et råd og simpelthen, kradse hul på det, og presse væsken ud. Det gjorde jeg på mine og derefter rensede jeg dem, det har hjulpet på mig.. Tager dog både allergipiller og hovedpine piller hver gang fordi det er slemt, men hjælper først når deres "myggegift" er kommet ud af mit bid.
  9. Så kom der endelig ægløsning her, og forstår bare ingenting.. Havde mens den 25 juli, og først nu melder ægløsning sig, go så går der jo yderlig 2 uger inden næste mens. Kommer jo til og gå mere end de 33 dage der plejer. Og så mega upraktisk at ægløsningstesten melder sig idag, for manden er på mandetur og kommer først hjem mandag/tirsdag.
  10. Wee, lyder lækkert.. Og godt jeg ikke har nogle planer i morgen, så kan jeg bruge tid herinde :D
  11. Min cyklus er på 33dage.. +- nogle dage, ikke altid den høre efter <_<
  12. Tillykke med beslutningen :) :goodluck
  13. Hvor er du sej.. Stort tillykke..
  14. :kram Håber i slipper for en OP.. Og god bedring med lillepigen..