maggie3

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About maggie3

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 07/23/1981

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://www.sallyskager.dk

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    20-03-2012
  • Lokation
    Horsens
  1. Dejligt med en sommerkonkurrence ;O) Med en baby på 3-4 mdr. og en storesøster på 3 år, har vi måtte tilpasse vores sommerferie efter dem. Vi har derfor lejet et sommerhus med svigerforældrene, og derudover skal vi i Djurs Sommerland og Givskud. Sommerhuset ligger tæt på en soppestrand, og hvis vejret er dårligt, er der adgang til badeland, så vi skal nok hygge os uanset ;O) :kram Sally
  2. Tillykke med 1 års fødselsdagen og tak fordi I genåbnede ;O) :balloons
  3. Tak ;O) Ja Mias termin var 18. marts, og det var også den jeg selv havde regnet mig frem til først med dette barn. Men jeg gik 12 dage over tid med Mia, og det håber jeg ikke jeg får lov til igen. :kram Sally
  4. Jeg vil også gerne være med ;O) Det er vores 2. barn og vi vil gerne vide kønnet. Termin er 17. marts 2012. Fødested bliver Horsens, hvor vi bor. :kram Sally.
  5. Tak piger... der kommer lige et bedre billede her ;O)
  6. Jeg skifter arbejdsplads d. 1/9 på kommunen og så blev jeg jo 30 år for godt 3 uger siden, og derfor havde jeg lovet mine kollegaer at tage kage med... At der så lige var en lille anledning mere, gjorde det jo bare lidt sjovere. Jeg har verdens bedste kolleger, og jeg synes derfor de skulle høre den gode nyhed fra mig selv. Der gik faktisk lidt tid før de forstod budskabet, og havde det ikke været for hormonella her, der brød ud i tårer, var der sikkert gået længere tid. Men det vat sjovt at se dem i hovederne ;O) Indeni kagen er der chokoladekage med hindbær/brombærmousse med grofthakket hvid toblerone. Sally. (ps - der kommer et bedre billede senere...)
  7. Hej Piger, Jeg melder mig ind i gruppen og her er lidt om mig: Jeg er 30 år, bor i Horsens, er gift på 3. år med Jan, og sammen har vi Mia fra marts 2009. Min termin er sat til 17. marts, og indtil nu har jeg haft en nem graviditet med lidt kvalme og træthed, som stort set er ovre nu. Jeg glæder mig til at følge jer andre marts møder herinde ;O) :kram Sally.