Jesper

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    106
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

About Jesper

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 10/04/1978

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  • Lokation
    Lige bag dig!
  1. Egentligt, så håber jeg da også at bordpladen bliver tørret af hver dag når det er et køkken ;-)
  2. Se, DET er den rigtige indstilling :-D
  3. Jeps, det bliver helt sikker noget laminat klikgulv; det sparer også mig sindsygt meget arbejde. :-)
  4. Der kan man se hvor meget hun hører efter :-p Jeg er meget mere til den sorte "flise" end den lyse :-)
  5. Tak alle sammen! Det var godt nok en underlig følelse at rende rundt derned i går og måle op, og se om alle vores planer passede :-) Ps. Tak til Diden for lækker mad og hjælp med ungerne mens vi rendte rundt derovre :-)
  6. Det gør man som regel i huset i sig selv, da man skal aflæse målere sammen inden overdragelse. (Det kan så både være mægler eller sælger der er der, eller begge)
  7. Så skal vi hente nøglen i dag! Uh hvor jeg glæder mig!
  8. Og så er der aftalt udlevering af nøgle; den skal vi hente på torsdag når jeg har fri på arbejde :-)
  9. Jaeh, men faktisk så glæder jeg mig; lang tid siden jeg har lavet noget fornuftigt xD Det sgu da et fedt badeværelse! Hvis jeg måtte for Taz, så havde jeg beholdt det som det var ;-)
  10. Sådan går det når man har travlt :-) Vi skulle gerne få nøglen i løbet af de næste par dage, højst sandsynligt i morgen; kun ét simpelt dokument som lige mangler at blive godkendt, men der skulle ikke være noget problem i det. Så er det bare en måneds renovering der står foran os, pyha. Vi burde være klar til indflytning d. 1/11, og Maliva har allerede fået tildelt plads i børnehaven dernede. Vi har "rigeligt" til de renoveringsplaner vi har, men jeg vil helst holde beløb ude af tråden :-)
  11. Tak alle sammen! :-) Nu venter vi bare på at vi kan få nøglen, der skal advokaten lige godkende de sidste dokumenter som mægleren mangler at levere; så med lidt held har vi den inden weekenden, ellers næste uge. Det bliver skønt at kunne komme igang!
  12. SÅ er det på plads, og vi har underskrevet i banken. Så mangler vi bare at mægleren får taget sig sammen til at sende de sidste dokumenter til advokaten, men der er ikke mere det kan stoppe det. Der ER vores ;-)
  13. (Beklager det sene svar, vi blev kaldt til underskrivning i banken ;-) ) Ja ok, så der er der ikke meget at gøre, udover måske at prøve at skifte kanal på det trådløse, der kan nemt ligge noget elektromagnetisk forstyrrelse i den frekvens den kører på.
  14. [Tech Support mode Engaged] Hvad gør det/gør det ikke? Hvilken browser/enhed? Hvilken internet udbyder? Netflix burde som sådan ikke kunne fejle, det er helt vanvittigt hvad der skal ske for at det kan fejle helt :-)
  15. Velbekomme; du spørger bare hvis der er mere du vil vide; har lige været hele møllen igennem :-)