Tooboo

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    16
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Tooboo

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Ih tak for svar! :) Jeg byttede lige lidt rundt på test- og kontrolstreg - men jeg har fået svar på det, jeg havde brug for! Takker! :)
  2. Jeg har lige et lille spørgsmål! :) Jeg vil denne cyklus prøve at finde min ægløsning mere præcist! Jeg har købt de der billige strimler, i går var kontrolstregen til at se - men ikke kraftig! I dag er den tydeligere, men ikke lige så kraftig som teststregen! Er det rigtigt forstået at de skal være lige tydelige ved ægløsning? Når de er lige tydelige, begynder ægløsning snart, ikke? :)
  3. Smukke smukke navne... Jeg hedder selv Caroline - dog med C! :-) Min store niece hedder også Isabella, hendes lillesøster, min lille niece hedder Amalie - også et super smukt navn synes jeg! :)
  4. TILLYKKE!! :balloon Hvor er det bare fantastisk for jer! :)
  5. Tusind tak!! :) Jeg skynder mig lige at lave samme indlæg under "Min vej til graviditet!! :) Mon ikke det er der det hører hjemme! :badgirl
  6. Hej derude :balloons Nu har jeg længe læst med fra sidenlinjen, men nu skulle det altså være - min første skrevne hilsen! :) Jeg har tidligere været en del af det pragtfulde bryllupsforum (søster BK) - og efter bryllup kommer altså baby (forhåbentligt snart)! Min mand og jeg blev gift den 28. maj 2011, og jeg elskede at sparre med andre brude op til brylluppet - så nu vil jeg glæde mig til at sparre med andre kommende mødre, gravide og mødre! :) Vi har prøvet at blive gravide i 2-3 måneder nu, så det bliver spændende at se, hvor længe det tager! Efter min sidste ægløsning var jeg sikker på at jeg var gravid - uden held - og nu har jeg det på samme måde igen! :whistling Sidst havde jeg meget morgenkvalme og følte mig oppustet! Nu har jeg den værste (!!!) metalsmag i munden, føler mig oppustet, lidt ømme bryster og lettere øget tissetrang! Jeg skal have mens på lørdag, men tog en test i morges - dog negativ! Jeg håber sådan at den er der - men hælder nok egentlig til at det er min psyke der spiller mig et puds! Synes bare at det er så utrolig at det kan lade sig gøre! Men man overtolker nok bare sin krops signaler alt for meget! Jeg må teste om et par dage igen! :) Glæder mig til at følge alle jer andre og krydser fingre for en maaaaaaasse 2012-babyer! :bd :bd :bd