Spottefugl

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    82
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Spottefugl


  1. 20 hours ago, lill88 said:

    Arh det må du undskylde... så har jeg nok mixet to forskellige ting sammen! Men ramt behøver du ikke føle sig, da det var en ærlig fejl... jeg har selv tourettes syndrom og synes det til tider er ret belastende når folk misforstår min sygdom, så det sidste jeg ville var da at jokke nogen over tæerne!

    No harm done ;-) Følte bare lige behov for at pointere det. Men selvfølgelig findes der også turner piger, der er hårdere ramt end mig.


  2. On 24/2/2017 at 4:22 PM, lill88 said:

    Jeg må nok sige at jeg står på den side hvor jeg er i mod. Det er nok fordi jeg ikke har haft samme tanker at jeg ikke kan sætte mig ind i hvordan der er at ønske et bestemt køn så brændene at man ikke kan "nøjes" med det man har (sagt i mangel af bedre formulering og ikke for at ramme nogen). Jeg er selv mor til to piger. Behovet for en dreng har aldrig været der, heller ikke under anden graviditet.

    Jeg kan godt forstå dem som vælger køn fra grundet sygdomme som knytter sig til et bestemt køn. Jeg ville nok ikke selv gøre det før at jeg var sikker på at fosteret havde sygdommen. Når man f.eks. læser om Turner syndrom, som rammer piger, kunne jeg ikke lade et lille menneske gennemgå de lidelser som følger med sygdommen. Hvis man ved at man er bærer af sygdommen er det værd at få tjekket hvad chancerne er ved at blive gravid med at bestemt køn.

    Her må jeg som turner pige lige protestere lidt. Turner syndrom er absolut noget man kan leve fint med, og jeg har et godt liv med arbejde, mand og barn. Så følte mig lige lidt ramt her, beklager.


  3. Lyder skønt med mulighed for at rejse.. Umiddelbart vil jeg sige, at det kommer lidt an på, hvordan I er som personer, og hvor meget is I har i maven. Men vi har før gjort dét, at vi har ventet til allersidste øjeblik, og var heldige i september måned at få en uges charter til Cypern for 1250 kr. pr. mand. Men det kræver, at man kan holde ud ikke at vide noget før i sidste øjeblik. Vi bestilte onsdag eftermiddag og fløj lørdag morgen.. Så man kan være heldig.. Mht. bud på gode feriesteder afhænger det lidt af jeres temperament, men Barcelona, som er blevet foreslået, er ikke et dårligt bud, hvis der skal være lidt af både storby og strand..


  4. Hej. Har selv været i behandling med ægdonor (dog uden held). Men vil helt klart anbefale Facebook-gruppen for ægdonation. Den hedder Den hemmelige gruppe - bliv ægdonor. Ved, at rigtig mange finder donorer derinde. Det er en lukket gruppe, så du skal vist inviteres for at blive medlem. Prøv at kigge på det, og ellers skal jeg se, om jeg kan hjælpe dig ind..


  5. Som tidligere modtager af donoræg (der desværre ikke førte til graviditet) må jeg sige, at jeg har den største respekt for dig og alle andre donorer. Håber ægudtagningen er gået/går godt i dag.


  6. Vi står så i en lidt anden situation, da vi skal adoptere og derfor ikke får mulighed for at kende hverken alder eller køn. Vi har dog ca. 1-2 måneder inden vi rejser, hvor vi kan få købt tøj mv., når vi kender køn og størrelse. Men havde vi haft muligheden for en normal graviditet, ville jeg helt sikkert gerne haft kønnet at vide.


  7. Hej Lykke. Vi har stået i næsten samme situation, bortset fra at det var æg og ikke sæd, vi havde brug for, da jeg ikke producerer æg. Men efter lang og hård behandling med donoræg opgav vi, og vi er nu på venteliste til adoption. Og adoption er ganske rigtigt også en hård og bumlet vej, men trods alt mindre hård end behandling synes jeg, da man ikke skal have hormoner, konstante lægebesøg osv. Hvis I reelt overvejer adoption, kan jeg, her i overvejelsesfasen, anbefale jer at tage til et informationsmøde hos DIA omkring adoption og høre mere - så har I en mere at basere jeres beslutning på. Det koster jo ingenting at høre mere om det.

     

    Spørg endelig løs, hvis du vil vide mere :-)


  8. Kære Gitte

     

    Forstår godt, at det er for hårdt, og jeg vil bare ønske dig en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår til jer. Håber, at 2014 bliver året, hvor I endelig får et barn i forslag.

     

    Kram herfra


  9. Hej Gitte

     

    Hvor er det sødt af dig at spørge :-)

    Vi er nu godkendt i fase 2 og skal have indsendt ansøgning til fase 3. Vi har dog stadig ikke helt opgivet ægdonation som en mulighed og skal faktisk igennem et forsøg der om 14 dage! Så vi venter lige med at sende ansøgningen til fase 3 ind. Vi har en frist, der hedder 12. juni for igangsættelse af fase 3.


  10. Er der nogen, som har erfaring med det? Vi overvejer nemlig meget at afprøve dette, da vi skal igennem ægdonation. Der er stort set ingen ventetid i Spanien, mens der er 2 års ventetid herhjemme og stort set ingen donorer.


  11. Har netop fået at vide, at vores adoptionskursus i fase 2 heldigvis bliver gennemført!!! De var ellers bange for, at der var for få tilmeldte. Men nu hedder første weekend 21-22 september. Bliver dejligt at komme videre..


  12. Yeah, så er vi godkendte i fase 1!!! Så skønt, og ingen bemærkninger til min Turner. Så nu er det bare videre med næste skridt, som hedder adoptionskursus i fase 2.


  13. Så blev samtalen i Fase 1 overstået og skal på samråd onsdag i næste uge. Krydser fingre for at min Turner ikke giver alt for mange problemer..


  14. Ok, godt at have en ide mht. tid.. Er der noget andet vi kan gøre eller forberede til den første samtale? Noget vi bør overveje på forhånd?


  15. Hold da op, tingene går stærkt hos Statsforvaltningen. Har allerede nu fået tid til samtale i Fase 1 på mandag, vildt. Nogen anelse om, hvor lang tid sådan en samtale ca. tager? Bare for at være lidt mentalt forberedt :-)


  16. Nå, har fået besked fra statsforvaltningen, om at de har modtaget vores adoptionsansøgning. Vores sagsbehandler sagde så også, at vi lige så godt kunne regne med at skulle i samråd pga. min Turner syndrom, så vi kunne godt begynde at kontakte min læge mht. flere papirer. Håber virkelig ikke, at min Turner viser sig at blive et problem i forhold til adoption :-(


  17. Har du set, at dette program kommer på DR i aften:

    21:55

    Horisont: Adoption tur-retur

    De forlod Korea som spædbørn - adopteret af danske familier 8.000 km væk. Som voksne rejser de nu fra Danmark tilbage til det land, hvor de blev født - men hvor de hverken kender sproget eller kulturen.


  18. Og imorgen skal vi ud på skejby og snakke med dem mht. ægdonation og få lidt mere at vide om, hvordan det rent praktisk foregår, ventetider osv. Og så skal der træffes en endelig beslutning, om det er det vi vil. Så en spændende uge!!