Spottefugl

Medlemmer
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

About Spottefugl

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. No harm done ;-) Følte bare lige behov for at pointere det. Men selvfølgelig findes der også turner piger, der er hårdere ramt end mig.
 2. Her må jeg som turner pige lige protestere lidt. Turner syndrom er absolut noget man kan leve fint med, og jeg har et godt liv med arbejde, mand og barn. Så følte mig lige lidt ramt her, beklager.
 3. Lyder skønt med mulighed for at rejse.. Umiddelbart vil jeg sige, at det kommer lidt an på, hvordan I er som personer, og hvor meget is I har i maven. Men vi har før gjort dét, at vi har ventet til allersidste øjeblik, og var heldige i september måned at få en uges charter til Cypern for 1250 kr. pr. mand. Men det kræver, at man kan holde ud ikke at vide noget før i sidste øjeblik. Vi bestilte onsdag eftermiddag og fløj lørdag morgen.. Så man kan være heldig.. Mht. bud på gode feriesteder afhænger det lidt af jeres temperament, men Barcelona, som er blevet foreslået, er ikke et dårligt bud, hvis der skal være lidt af både storby og strand..
 4. Hvis du har Viaplay og var vild med Greys hvide verden, ligger der en spin off på Viaplay kaldet Private Practice, hvor man følger Addison efter hun forlader Seattle..
 5. Jeg kan anbefale Louis Nielsen, de var ret billige og fin service.. http://www.louisnielsen.dk/tilbud-og-kampagner
 6. Hej. Har selv været i behandling med ægdonor (dog uden held). Men vil helt klart anbefale Facebook-gruppen for ægdonation. Den hedder Den hemmelige gruppe - bliv ægdonor. Ved, at rigtig mange finder donorer derinde. Det er en lukket gruppe, så du skal vist inviteres for at blive medlem. Prøv at kigge på det, og ellers skal jeg se, om jeg kan hjælpe dig ind..
 7. Som tidligere modtager af donoræg (der desværre ikke førte til graviditet) må jeg sige, at jeg har den største respekt for dig og alle andre donorer. Håber ægudtagningen er gået/går godt i dag.
 8. TV2 Mad kører madpakke-tema i øjeblikket: http://mad.tv2.dk/temaer/madpakker
 9. Vi står så i en lidt anden situation, da vi skal adoptere og derfor ikke får mulighed for at kende hverken alder eller køn. Vi har dog ca. 1-2 måneder inden vi rejser, hvor vi kan få købt tøj mv., når vi kender køn og størrelse. Men havde vi haft muligheden for en normal graviditet, ville jeg helt sikkert gerne haft kønnet at vide.
 10. Hej Lykke. Vi har stået i næsten samme situation, bortset fra at det var æg og ikke sæd, vi havde brug for, da jeg ikke producerer æg. Men efter lang og hård behandling med donoræg opgav vi, og vi er nu på venteliste til adoption. Og adoption er ganske rigtigt også en hård og bumlet vej, men trods alt mindre hård end behandling synes jeg, da man ikke skal have hormoner, konstante lægebesøg osv. Hvis I reelt overvejer adoption, kan jeg, her i overvejelsesfasen, anbefale jer at tage til et informationsmøde hos DIA omkring adoption og høre mere - så har I en mere at basere jeres beslutning på. Det koster jo ingenting at høre mere om det. Spørg endelig løs, hvis du vil vide mere :-)
 11. Kære Gitte Forstår godt, at det er for hårdt, og jeg vil bare ønske dig en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår til jer. Håber, at 2014 bliver året, hvor I endelig får et barn i forslag. Kram herfra
 12. Er der nogen, som har erfaring med det? Vi overvejer nemlig meget at afprøve dette, da vi skal igennem ægdonation. Der er stort set ingen ventetid i Spanien, mens der er 2 års ventetid herhjemme og stort set ingen donorer.
 13. Hej piger Synes, det lyder superinteressant og respekt til jer, der har gennemført. Er mange af øvelserne krævende for håndleddene? Og hvor vigtigt er det at bruge håndvægte? Har nemlig ekstremt dårlige håndled, der nok ikke kan kræve belastningen.
 14. Det lyder jo godt, var netop også især mht. at få stabiliseret cyklus, at jeg gerne ville prøve det. Den er nærmest ikke-eksisterende, som situationen er nu :-( Min veninde har været på et kursus i akupunktur og vil gerne gøre et forsøg med mig, så tænker at det i hvert fald ikke kan skade.
 15. Ja, ganske kort: Er der nogen, der har erfaring med akupunktur mod barnløshed? Har det haft nogen effekt? Ved selvfølgelig godt, at det altid er svært at vide, om det lige nøjagtig var akupunkturen, der gjorde, at man blev gravid. Men alligevel...