Thetruelove

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    3
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Thetruelove

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag January 1

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    11-01-2012
  1. Syntes godt nok det er med blandet følser jeg er gravid denne gang.... pyha.. Har 2 børn med min x kærste, og har en søn med min mand og vi venter så os igen og sidste gang... Men livet tager altid nogen gregninger når man mindst venter det.... Jeg elsker den lille i maven overalt, og glæder mig... Men har også svæt ved at glæde mig lige nu....:( Men så kommer jeg til at stå alene, da min mand vil skilles, og der er ikke mere at komme efter, han vil slet snakke mere om det eller noget, så jeg er igang med at pakke, for skal være ude på onsdag, det fortalte han mig igår... Så lidt meget stress lige nu syntes jeg.. Mænd, øv hvor jeg er død træt af dem..... Har heldigvis fundet en anden lejlighed, som kan overtages med det samme, skal bare betale indskud....penge jeg ikke lige har, men finder nok en løsning på det.... Så ved ikke lige hvor meget overskud jeg har den næst stykke tid, til at være herinde, da der er mange ting der skal på plads.... og ordnes.... pyha.... Og ikke nok med det ligger jeg så også lige syg.... :( øv.... alt ramler lige for mig.... Undskyld dette lange og øv indlæg, har bare brug for at komme ud med det.... Er der andre der er alene med deres ??
  2. Jeg vil også gerne på listen...;) Jeg er termin den 11 Januar...;) Indtil vidre skal jeg føde på Horsens sygehus...;)
  3. Hejsa..;) Jeg er ny her..;) Jeg har termin den 11 Januar...;) Jeg er 28 år, og min mand er 44..;) Vi har sammen en søn på snart 4 år..;) Og jeg har i forvejen en søn på 9 og en datter på 7½ år som jeg har fra et tidliger forhold..;)