DeDe

Nye medlemmer
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DeDe

  1. Nogen der kan anbefale en god privat fertilitetsklinik omring Aarhus eller Randers? Vi skal i ivf behandling, så der må de gerne være super skarpe på det område
  2. Stort tillykke med den lille baby i maven - det er så fantastisk når det lykkes Hvis du har lyst vil jeg meget gerne høre lidt mere om din erfaring med Aagaard. Sagen er nemlig den at vi faktisk har valgt dem, men havde vi ikke allerede lagt betalingen havde jeg nok valgt om. Ud af de fire gange jeg har været i kontakt med dem (opstarts samtale, blodprøve, start ny cyklus, blodprøve) er det kun da vi ønskede at få en samtale om evt. behandling ved dem at jeg ikke har skulle rykke for svar. De svar jeg så har fået, har enten været over mail eller SMS og været meget korte og uden forklaringer. Hvilket ikke ville have været noget problem for mig, hvis ikke det havde været fordi mine blodprøver faktisk ikke er så gode og viser nogle problemer i forhold til behandling. Det blev vist til en lidt større omgang end beregnet og en lille smule damp, som kom ud der men jeg kunne enlig godt tænke mig at høre, hvordan du har oplevet kommunikationen med dem. Har de kontaktet dig, når i har aftalt det?
  3. Tak, dem vil jeg kigge nærmere på
  4. Jeg har købt min inde på skiftselv.dk, der hedder det bare en spiralo. Sætter lige et link ind http://www.skiftselv.dk/Group.aspx?q=Lurch jeg er super glad for min, det er simpelhen så lækkert og nemt.