Eline

Medlemmer
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

About Eline

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 1. Pøj pøj til jer alle med de forestående fødsler. Det er virkelig en helt særlig oplevelse. Min Oktober pige kom i onsdags. Helt perfekt. Født 40+1. Vi elsker hende og den største lykke var, at se storebror se sin søster første gang. Jeg føler mig så heldig at have fået de to og deres far ❤
 2. Her er jeg også blank for pigenavne... Havde drømt at vi fik endnu en dreng, men sørme om det ikke er en lillesøster, som gemmer sig i maven
 3. Jeg er også rhesus negativ og det er umiddelbart ikke så slemt. Selvfølgelig træls med nålene. Men altså jeg fik taget en blodprøve ved min graviditet med storebror til lægeundersøgelsen i uge 25,som kunne bestemme babys blodtype. Han var så positiv, hvilket betød, at jeg i uge 29 og efter fødslen fik jeg indsprøjtning i ballen i forhold til anti d. Hvis barnet har samme blodtype som dig, så skal der ikke gøres noget. Nu med lillesøster skal jeg også have taget prøven inden så længe. Hvis du får den indsprøjtning, så får du et kort/bevis på at den er gældende i tre år mener jeg. God weekend til jer alle :-)
 4. Tak for velkomsten
 5. RIGTIGE NAVN: Eline BOPÆL: Odense ALDER: 29 år TERMIN: 04.10.16 CIVILSTAND: Gift siden 2010 JOB: Revisor FØDESTED: OUH SCANNINGER: 2 tidlige + 1 perfekt NF JM-KONSULTATIONER: Ingen endnu. Har første tid 10. Maj 2016. VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: Det ved vi ikke endnu, men der er en dejlig baby :-) MULIGE NAVNE: Vi har 2 favoritter, så det er spændende om baby ligner en der hedder det. STØRRE SØSKENDE: En storebror <3 TAGET PÅ I KILO: 3 kg. GENER: MEGET kvalme og træthed. SÅDAN VIL JEG FØDE: Så naturligt som muligt. HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Det skal manden. ANDET: Vores søn er et behandlingsgaranti, mens det denne gang skete helt uventet og naturligt. Så dejligt lille mirakel på vej. Virkelig befriende at kunne undgå for fertilitetsbehandling denne gang.
 6. Hej til jer alle. Nu har jeg læst med et stykke tid men ikke været aktiv i terminsgruppen. Men med en veloverstået NF i bagagen tør vi endelig sige noget højt. Vores lillebrøster er på vej og er klar til os ca. 04.10.16
 7. Har lige haft besøg af sundhedsplejersken :-) Hun var godt tilfreds med Viktor. Han vokser på fint og har god kontakt mv. Men han er jo også en lille lækker sag, som nu har rundet 8 uge og vejer 6180 gram og måler 60 cm! Mor er stolt <3
 8. Så fik Viktor sin 5 ugers undersøgelse. Han blev simpelthen rost så meget. Mor er stolt! Han er 1 måned i dag og er vokset 6,5 cm og har taget 1670 gram på siden fødslen. Vores skønne knægt :)
 9. Det lyder jo rigtig lækkert. Her var jeg godt nok mange gange oppe i nat. Viktor kan ikke rigtig finde ro i tiden. Ved ikke om det skyldes luft i maven. Håber på en god nat.
 10. Tillykke med din trold i morgen :-)
 11. Ja, det bliver i Højby. Der er nogle fine lokaler. Bakkegården hedder det :)
 12. Ja, den forsvandt jo bare ha ha. Sikkert også derfor, at der har været ro i gruppen. Vi skal alle lige finde herind nu.
 13. Ja det er bare lækkert :-D Vi har haft SP igen i dag. Vores søn har nu taget 670 gram på 18 dage og vokset 1,50 cm. Så skønt at han trives.
 14. Så er vi blevet en mødregruppe i stedet for en terminsgruppe. Vildt at tænke på. Tillykke til alle jer nybagte mødre. Håber alt er vel og at I nyder jeres små babyer ligeså meget, som jeg nyder min skønne dreng. :)