Voresbarn

Medlemmer
 • Content count

  172
 • Joined

 • Last visited

About Voresbarn

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Ja, det er utroligt, at bekymringerne om børnene starter allerede inden, de er her :wacko Men jeg håber da, at din bekymring bliver gjort til skamme. Du lyder til at have en stabil cyklus med en god lutealfase. Uh så er det jo snart tid. Jeg krydser mine fingre for, at denne gang er lykkens gang :)
 2. Okay, på den måde :) Men det er da heldigvis ikke til en kortere side, for så kunne jeg forstå din bekymring. Hvornår er næste forsøg? jeg har måske overset, at du har skrevet det.
 3. Men hvornår ægløsning finder sted, har jo ikke noget med lutealfasen at gøre. Det er jo bare dagene ind til mens. Alle vores er også blasto. De giver jo lidt bedre odds end almindelige æg. Mon I ikke bare har været uheldige og det næste æg er ÆGGET? :stork
 4. Har din lutealfase været kortere uden ekstra progesteron? Jeg ved ikke, om det er det, din formodning udspringer af -men jeg kan huske, at jeg følte, der manglede "noget", fordi det virker vildt, at man rent faktisk kan putte et æg ind livmoderen og at kroppen sørger for resten -uden alt det, som man får i et friskt forsøg. På et niveau er det kunstigt, men for kroppen er det naturligt. Man snyder den jo til at tro, at det befrugtede æg er det samme, som den har løsnet i pågældende cyklus. Er det almindelige æg (2-3 dage gamle) eller blastocyster (5-6 dage gamle), I har?
 5. Hvorfor vil du gerne have crinone, Katrinemus?
 6. Det samme skete for mig. Det havde jeg næsten glemt. Min krop skulle også bruge lidt ekstra tid til at fungere selv igen, men de ringede dog dagen efter og fortalte, at blodprøven de havde taget, viste, at jeg havde ægløsning, så forsøget blev genoptaget og der var gevinst.
 7. Ja, men så er der jo også et formål :) Jeg mener i forhold til snakken om hormonstyret vs. naturlig cyklus. Kroppen skal selvfølgelig ikke tilføjes hormoner, som den selv kan producere. Forstå mig ret. Jeg ved, at nogle får dette ekstra skud for at holde på graviditeten, men det er en individuel vurdering, ikke et udgangspunkt.
 8. Der er sikkert også nogle ting, de gør forskelligt rundt omkring, men lige med dette vil det ikke være forsvarligt at udskrive hormoner, når det ikke er nødvendigt. Det håber jeg, er ens alle steder :huh
 9. Sparklinrock: Det er det samme på Skejby. De bruger kun hormoner, hvis det er nødvendigt. Som fx uregelmæssig/fraværende cyklus. Heldigvis ;)
 10. Det kan i hvert fald ikke skade :) Tak skal du have :loveshower
 11. Det skal nok lykkes for jer. De er så dygtige derude. Hvor mange æg har i tilbage på frys?
 12. Jeg har en teori om, at min krop er mest modtagelig, når den ikke bliver forstyrret af hormoner. Derfor var jeg selvfølgelig glad for, at jeg kun skulle møde til scanning og ÆO. Det lyder måske meget flyvsk, men de gange jeg blev gravid, lå jeg og forestillede mig, at min krop tog imod barnet under ÆO. Jeg slap alle spændinger og ubekvemheder ved at ligge med benene i vejret, tog dybe vejrtrækninger, visualiserede en åbning og slap alt andet. Jeg kan godt forstå, I ikke er så glade for dem. Herhjemme kalder vi dem "børnene" :) Og har sat vores lid til, at ét af dem er vores barn nr. 2.
 13. Jeg blev gravid i første fryseforsøg, men havde en MA. Heldigvis blev jeg gravid igen ved næste fryseforsøg måneden efter udskrabning. Ja, det ved jeg :)
 14. Det var samme udfordring her med mandens sæd. Først vil jeg sige, at sædkvaliteten kan svinge meget, især hvis der har været sygdom, så tag sædanalysen som et øjebliksbillede. Vi har også tidligere klaret det naturligt, men den endte som en spontan abort. Vi var igennem 1 kort protokol med blastocystdyrkning (forskning, vi sagde ja til). Jeg blev ikke gravid i det friske forsøg, men i det efterfølgende fryseforsøg. Graviditeten udviklede sig ikke, men cyklussen efter udskrabning blev jeg igen gravid ved et fryseforsøg. Det blev til vores søn. Vi har stadig tre æg til nr. 2. Smertemæssigt var det ikke så slemt, at jeg ikke ville gøre det igen.
 15. Samme sted. Skejby.