Christina&Laura

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    54
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Christina&Laura


  1. Hej. Cecilie er 13 måneder og har sin 9 tand på vej. Det er en kindtand. Hun har haft feber og sovet dårligt.

    Hun har nu også fået udslæt som samler sig bestemte steder. Det er håndflader, rundt om munden, på knæ og især ved bleen.

    Er det en reaktion fra tandfrembruddet??

    Ringede til vagtlægen i dag og han mente, at det var en reaktion fra hendes vaccine som hun fik sidste fredag.


  2. Så er det i morgen Cecilie skal starte i vuggestuen. Det er helt vildt og det bliver bare så mærkeligt for hun er jo kun 9 måneder og stadig en baby. Jeg har 1 måned til at køre hende ind så jeg tager det bare stille og roligt. Hun er bare så morsyg i øjeblikket. Men håber på en blid opstart :)


  3. Min datter på 5½ kommer ind til os hver nat. Vores seng er heldigvis ret stor så det er ikke meget vi mærker til hende. Hun falder i søvn i sin egen seng HVER aften, men når vi nærmer os kl. 02-03.00 så kommer hun og sover videre i vores seng. Jeg synes, at det er super hyggeligt. Tiden kommer vel, hvor hun ikke gider mere. Men kan hun finde tryghed hos os så er hun mere end velkommen.


  4. Hun er snart 11 mdr. Og det har stået på sådan on og off siden vi begyndte på fast føde. Først tror hun nægtede at spise pga at hun fik tænder og det gjorde ondt at spise.

    Så havde vi lige en god måned hvor hun spiste fantastisk til frokost og okay til aften, og så blev vi syge og nu nægter hun fast føde igen

    Det er nemlig det samme her. Vi har rigtig gode perioder og så kommer der også de dårlige. Vi har også lige været igennem sygdom men tror også, at et tigerspring kan være årsagen til det. Hun startede tidligt på tigerspringet der kommer ved 37 uger for der er mange ting der spiller ind.


  5. Vi startede også omkring 6 måneder. Vi sagde alle godnat til hende, synger en sang og så bliver hun puttet. Hun ligger og græder og vi går ind og tager hende op. Lægger hende igen når hun er faldet til ro og lægger hende igen og sådan bliver vi ved indtil hun sover. Hun får ikke lov til at græde sig selv i søvn. Det startede med at vare 1 time med at falde i søvn og efter en uge tog det omkring 10 min.

    Vi har dog lige haft et tigerspring, hvor det hele bare gik i ged og vi måtte starte forfra.


  6. Det er det samme med Cecilie. Hun spiser ikke så meget grød i øjeblikket i løbet af dagen. Tror hun er i gang med et tigerspring. Jeg ammer hende ved en 19.30 tiden og så puttes hun. Hun vågner igen omkring kl. 23.00 hvor hun ammes og så vågner hun 1-2 gange i løbet af natten. PUHA det er hårdt og jeg savner godt nok noget nattesøvn. Håber snart at det vender!!


  7. Her er det det samme, men det er bare om dagen. Hun plejede at være god til at tage lange lure om dagen men nu er det ½ time og maks 1 time. Om aftenen er hun længe om at falde i søvn og meget ulykkelig. Jeg tænker, at vi er inde i et udviklingsspring (tigerspring) men er det nu. Hun er lidt over 7 måneder nu.