Christina&Laura

Medlemmer
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

About Christina&Laura

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/06/1982

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Viby Sjælland
 1. En fra min mødregruppes pige har noget lignende. Hun var ved lægen og fik at vide, at det var noget der kaldes sandkasseeksem (mener jeg hun sagde). Det hedder også noget andet men kan ikke lige huske navnet.
 2. Cecilie holder 3 ugers ferie og så det løse :-)
 3. Hej. Cecilie er 13 måneder og har sin 9 tand på vej. Det er en kindtand. Hun har haft feber og sovet dårligt. Hun har nu også fået udslæt som samler sig bestemte steder. Det er håndflader, rundt om munden, på knæ og især ved bleen. Er det en reaktion fra tandfrembruddet?? Ringede til vagtlægen i dag og han mente, at det var en reaktion fra hendes vaccine som hun fik sidste fredag.
 4. Sådan en fase har vi haft et par stykker af. De er gået væk igen. Men det var perioder hvor kun mor var god nok til at fodre, lægge til at sove og skifte ble.
 5. Så er det i morgen Cecilie skal starte i vuggestuen. Det er helt vildt og det bliver bare så mærkeligt for hun er jo kun 9 måneder og stadig en baby. Jeg har 1 måned til at køre hende ind så jeg tager det bare stille og roligt. Hun er bare så morsyg i øjeblikket. Men håber på en blid opstart :)
 6. Vi skal ikke have flere. Vi har altid snakket om at få 2 børn og det har vi nu.
 7. Jeg kan ikke undvære min og bruger den hver dag.
 8. Jeg fik kejsersnit på Roskilde. Jeg kom tirsdag morgen og tog hjem torsdag eftermiddag.
 9. Min datter på 5½ kommer ind til os hver nat. Vores seng er heldigvis ret stor så det er ikke meget vi mærker til hende. Hun falder i søvn i sin egen seng HVER aften, men når vi nærmer os kl. 02-03.00 så kommer hun og sover videre i vores seng. Jeg synes, at det er super hyggeligt. Tiden kommer vel, hvor hun ikke gider mere. Men kan hun finde tryghed hos os så er hun mere end velkommen.
 10. Det er nemlig det samme her. Vi har rigtig gode perioder og så kommer der også de dårlige. Vi har også lige været igennem sygdom men tror også, at et tigerspring kan være årsagen til det. Hun startede tidligt på tigerspringet der kommer ved 37 uger for der er mange ting der spiller ind.
 11. Hvor gammel er hun? Og har det stået på længe?
 12. Min datter på 5 år fik konstateret astmatisk bronkitis da hun var 3 år. Hun har det ikke den dag i dag.
 13. Tak for svar
 14. Hej. Nu er det jo lige, at jeg tænkte på om Cecilie skal have jerndråber når jeg ikke ammer fuldtid mere. Jeg ammer omkring 2 gange om natten og 2 gange om dagen.
 15. Vi startede også omkring 6 måneder. Vi sagde alle godnat til hende, synger en sang og så bliver hun puttet. Hun ligger og græder og vi går ind og tager hende op. Lægger hende igen når hun er faldet til ro og lægger hende igen og sådan bliver vi ved indtil hun sover. Hun får ikke lov til at græde sig selv i søvn. Det startede med at vare 1 time med at falde i søvn og efter en uge tog det omkring 10 min. Vi har dog lige haft et tigerspring, hvor det hele bare gik i ged og vi måtte starte forfra.