kængumor

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About kængumor

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. Jeg synes selvfølgelig folk må gøre hvad de vil. Personligt synes jeg det er helt vanvittigt hvad nogen børn får og forventer at få. Jeg kan kun blive bekymret for hvordan disse børn finder ud af hvor penge kommer fra. Mange børn i dag er så forkælede. Det er os som forældre der har ansvaret for, at lære vores børn, at PENGE ikke hænger på træerne, og at man ikke kan få alt hvad man peger på. Jeg kan godt sætte mig ind i at nogen her på tråden mener det er synd når andre får, og ikke ens eget barn. Men tro mig det barn der ikke får og ikke forventer, er et gladere barn, og sætter mere pris på livets glæder..Ja, det er bare min måske lidt gammeldags holdning. Jeg selv har 2 meget dejlige børn der ikke har fået ALT det de andre har eller hvad de peger på. De sætter pris på selv meget små ting, og ser det kun som en udfordring selv at kunne spare op til diverse ting.
  2. Hej.. Jeg er gravid med mit 3 barn, og har haft for lavt stofskifte i rigtig mange år. Jeg har også taget eltroxin, og er blevet justeret lidt en gang imellem gennem årene. Jeg har født 2 meget velskabte drenge der i dag er 16 og 8 år. Den mindste har dog diagnoserne ADHD, tourette samt asperger. De havde en fødselsvægt på henholdsvis 4200g samt 4139g, så de var ikke for små :-) Jeg er gravid i uge 15 og bliver i dag fulgt ligesom de andre gange med ekstra scanninger samt blodprøver, og tlf konsultation med speciel læge hver gang der er svar, om medicinen skal sættes op eller ned. Jeg havde meget svært ved at blive gravid 2 gang, men denne gang og 1 gang uden problemer. Jeg har også haft helt normale graviditetsforløb, og tror denne gang bliver ligeså, jeg har det i hvertfald dejligt og nyder det i fulde drag:-) Du skal bare tage det helt roligt og ikke spekulere så meget over, så skal det nok gå;-) Held og lykke
  3. Hej.. Jeg testede positiv 3+2, med en valmed fra netto:-)
  4. Hej.. Vildt, jeg skal ha´en lille efternøler... Jeg er bare så lykkelig, og glæder mig bare så meget.. Jeg ved ikke præcis om jeg er 6+2 eller 10+1 henne, men det må scanningen vise.. Jeg tror selv mest på 6+2. jeg er godt nok bulet meget ud allerede.. Men er også i risiko for tvillinger;-) Vi må afvente og se hvad de siger når vi kommer til scanningen.. Bliver hyggeligt af følge med her i oktober gruppen..