Krisserbb

Medlemmer
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

About Krisserbb

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Andet
 1. Jeg tænkte på præcist det samme! Det ville være synd, for synes det er er godt sted hvor vi kan hjælpe hinanden!
 2. Hej - håber der er nogen der ved lidt mere end mig om det her:) Min cyklus er meget uregelmæssig, så jeg har i juli måned taget Trisekvens. Jeg fik blødning og tilmeldte mig fryseforsøg. Jeg fik herefter en mail om at jeg skulle til at tage 3 piller estradiol Estrofem om dagen (morgen, middag og aften). Er der nogen her der ved, om jeg blot skal fortsætte på en ny pakke Trisekvens og estradiol Estrofem eller om jeg skal stoppe Trisekvens efter jeg har taget min pakke ud (3 piller tilbage). (Det tager lidt lang tid at få svar fra lægen, så jeg prøver lige chancen her først). Mange tak:)
 3. Er også stor fan af :hump , så håber der snart er gevinst!
 4. Synes de er rigtig svære at læse. Jeg har ca. 4 dage i træk haft tests der ligner din. Jeg har aldrig rigtig haft kunne mærke ÆL, men igår havde jeg de smerter jeg også har optil/under mens., så tror måske det var ÆL? Men jeg kan simpelthen ikke fårstå ÆL testen ikke ændrer sig!
 5. Tak for de fine svar :lovebk Miss_matilde - det lyder jo logisk det du skriver, så tror jeg hopper på den. Hvis kroppen fortsat danner slimhinder selvom menses ikke dukker op, så skal det jo ud på en eller anden måde :whistling Tror jeg venter med at gå til lægen. Er ikke rigtig nervøs for det, for der er ikke så meget blod så jeg dør jo nok ikke af blodtab :bask Men synes bare det var/er meget mærkeligt!!
 6. Jeg fik den 13/5 menstruation (har ikke haft det siden januar), nu hedder det den 23/5 og jeg har fortsat en smule. Det har været meget lidt i hele perioden - både frisk og ældre blod. Er der nogen af jer der har oplevet det? Ved ikke helt om jeg skal ringe til lægen med det eller bare se tiden an.
 7. Mange tak for svarene :) Jeg ved man først skal teste ca. 10 dage efter mens første dag, men synes lige det var lidt sjovt at se om testen overhovedet kunne vise noget! Undrede mig bare over den var rimelig positiv og blev svagere de næste dage.
 8. Jeg ved godt det er dumt, men jeg har de sidsfe 3 dage taget en ægløsningstest (selvom jeg ikke er helt færdig med mens)....synes bare det er så spændende. Nå men mit spørgsmål er så...den første test jeg tog var teststregen synlig, dog ikke så klar som kontrolstregen, næste dag kunne den ses men lidt svagere og i dag kunne man slet ikke se den - der står at test stregen skal være lige så tydelig eller mere tydelig end komtrolstregen. Er det så "tilfældigt" min er blevet mere uklar eller hvordan? Dette er min første mens siden januar, så der er nok lidt rod i systemet.
 9. Dejligt der kom gang i systemet! Her venter vi stadig på mens. Er pt. på 32 dage. Jeg har haft menslignende smerter, men der er ikke dukket noget op endnu.
 10. Ihhhhh stort tillykke!!! :loveshower Hvor er det bare dejligt at høre :glad
 11. Den er også svær med det alkohol. Jeg havde nok drukket indtil jeg havde fået en positiv test. Her er der heller ikke nogen positiv test eller mens endnu. Er spændt på om det er P-pillestop der driller.
 12. Jeg tror heller ikke så meget på det denne gang, men som jeg ser det, skal den næsten utydelige streg være der på et tidspunkt, og det kan jo godt være den først viser sig 4+0 :ba ? Men så længe indianerne ikke er kommet, så er der som ønskebebs skriver...HÅB! Det kan også være jeg er en af dem hvor kroppen lige skal finde ud af det hele efter P-pillestop.
 13. Kom til at teste i dag (selvom jeg først har testdag i morgen :oops )....men helt negativ! Ikke spor af noget som helst (teststregen var dog rigtig flot :numse)!!! Er det muligt man kan teste helt negativ og så lidt positiv på selve testdagen? Ved godt den kan, men synes ikke helt det virker realistisk.
 14. Ja det er da godt nok træls! Kunne være rart med lidt afklaring! Har mens lignende smerter, men der er ikke dukket noget op endnu. Det er første gang siden jeg stoppede med p-piller, så er noget spændt på om mens kommer regelmæssigt eller om der måske allerede er II? :help
 15. Så kan det måske være et positivt tegn :whistling