Katarina

Medlemmer
 • Content count

  113
 • Joined

 • Last visited

About Katarina

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 12/29/1990

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Lokation
  Nakskov
 1. Tirsdag D: 02-04-13 Kom vores guldklump endelig til verden :7himmel ( Felix) kom til verden lige så hurtigt som storebror. Vi var på sygehuset 1½ time, så var han kommet til verden. Vi ankom på sygehuset lidt over 12 og 13.31 blev han født. Da vi kørte mod sygehuset var der 6 min mellem veerne, da vi ankom var jeg 8 cm åben. og efter ca en time, tog de vandet og 5 pressveer, så kom han.. Felix blev født kl 13.31 Han vejede 2780 G Han målte 49 cm vi har det alle sammen godt, vi kørte hjem fra sygehuset omkring kl 17. Og storebror er bare stolt og glad for lillebror :7himmel
 2. Hejsa tøser :) Ja tiden nærmer sig meget kraftigt på at vi skal hilse på Guldklumperne.. Er der nogle af jer, der har tegn på at der er ved at ske noget? Og hvordan har i det? Jeg har 12 dage til termin, og der er desværre ingen tegn på noget som helst hos mig :unsure Da jeg ventede min søn fødte jeg 1 uge før termin, så håber at den lille ny også vælger at komme før.. Men ingen tegn på noget desværre.. Men hvad med jer?
 3. Hejsa i skønne damer :) Er det kun mig eller synes i også at tiden løber afsted?! jeg sidder her og har lidt over 4 uger tilbage til termin, hvor lillebror eller søster kommer. Og så får jeg kigget på hvilken mdr vi er i og tænker holde da op.. Lige om lidt bliver guldklumperne 2 år... Hvor er de 2 år blevet af..! Jeg synes virkelig at tiden går alt for stærkt, og det blev bestemt ikke bedre af, Jeg i går gik alt babytøj igennem for at gøre klar til baby, og fik set alt det tøj fra da Lucas var "lille" :) Jeg har meget svært ved at forstille mig at min lille dreng, virkelig har været så lille at han har kunne passe det tøj.. Synes ikke det er så langt tid siden jeg lagde det væk, fordi det var for småt til ham.. Men hvordan går det med jer og guldklumperne? Vi har for 3 uger siden haft besøg af sundhedsplejsken til 1½ år samtale, og hun kunne ikke sige at Lucas manglede noget eller var bagud på nogle måder. Hun var meget overrasket over, hvor aktiv og glad en dreng han var. Det eneste hun havde at sige var at han skulle læse/se nogle flere bøger.. Men det er ikke bare sådan lige til at få så aktiv en dreng til at sidde stille og læse/se på bøger.. Vi kan ihvertfald ikke få ham til det :) Men ellers går det kanon hos os :7himmel
 4. Lucas´s 16 tand er lige begyndt a titte frem :) Og guskelov har vi ingen ting mærket til at han har fået tænder.. Han har haft korte perioder, hvor han har skulle tygge meget på ting, men to dage efter så var det det.. Så det har været dejligt :D
 5. jo.. Jeg hed mortilaugust før. Her på fredag, er jeg 36+0 Jeg glæder mig så utrolig meget til at baby kommer til verden.. Jeg har dog fået det bedre med min graviditet, men er stadig plaget a kvalme osv ind i mellem.. Men hvor er jeg dog ved a være træt af at gå rundt med den mave.. Denne gang har jeg dog kun taget 8 kilo på indtil videre, men det er også mere end nok.. Har så mange problemer med ryg og bækken smerter, så hver anden dag ligger jeg på sofaen og laver ingen ting.. Men kan slet ikke forstå hvordan jeg kunne holde sidste graviditet ud ( der tog jeg næsten 20 kg på) Men bortset fra det, så venter vi spændt på lillebror/søster melder sig ankomst.. Hjælper llidt på humøret når man går rundt og gør alle ting klar og får pakket tasker osv.
 6. Vær glad for den har været en Okay graviditet :) Min den første var der ingen ting med.. De sidste 14 dage, havde jeg dog lidt rygsmerter, men ellers mærkede jeg igenting til graviditeten.. Men denne gang her, Puha.. Tro jeg har været alt igennem efterhånden, så ser efterhånden frem til a få guldklumpen ud, så kroppen kan blive normal igen :) Jeg er også efterhånden klar med alle ting til den lille. Mangler dog stadig a få vugge og et par småting hjem, men det når vi nok. Vi går begge to hjemme, så det er bare vi får hentet det. Og jeg har i dag fået skråstol og autostol og andre småting stille frem i stuen, det er dog mere så vores søn kan vende sig til at det skal være der, og at han skal lære at lade det stå.. Og selvom jeg har fået af vide af både jordemoder og læge, at jo tættere på termin og jo større baby bliver jo mindre aktivitet vil der være. Da plads også bliver mindre og den lille begynder at sove osv. Men det har jeg Intet mærket til.. Jeg har en meget aktiv baby. Som er glad for a stikke rumpen op i ribbene, og sparke/slå mig i modsatte side. Men bliver squ lidt øm og træt af det til sidst. For på et tidspunkt så gør det rigtigt ondt, når den gør det..
 7. Nu nærmer tiden sig efterhånden hurtigt med det snart er vores tur til at se guldklumperne :7himmel Jeg glæder mig utroligt meget. Kan snart ikke vente mere :loveshower Men hvordan har i det ellers? Hvad med bækkenløsning, blærebetændelser osv. hvad vi nu kan få ?! Jeg har selv været plaget hele graviditeten med kvalme, det er dog meget sjældent nu. Men ellers var det utrolig slemt. Men jeg har så fået en meget svækket imunforsvar denne gang, har fået bækkenløsning meget tidligt. blevet sygemeldt allerede i uge 25. Blærebetændelse som resulterede i jeg måtte holde snegen næsten 14 dage, pga, for mange og for kraftige plukveer. Og så har jeg dårlig ryg i forvejen. Så tro snart jeg har haft det hele eller været igennem det.. Men bortset fra det, så glæder mig og kæresten os til at se hvad sønnen siger til baby og så glæder vi os bare til maven er væk.. Den er rart meget i vejen når man skal lave noget synes jeg. Men hvad med jer andre? Nogle der er friske på at fortælle lidt ??
 8. Nu synes jeg tiden nærmer sig med rimelig hastighed..! Jeg ved ikke hvor mange her inde der er anden eller flere gangsfødende, Men hvad er jeres evt. erfaring med teng på fødsel anden gang.? Jeg er begyndt at tænke meget over den kommende fødsel, hvad jeg kan forvente, hvordan vil denne fødsel starte, går det hurtigere denne gang osv. Min første fødsel tog 3½ time fra vandafgang til min søn lå hos mig. ( Jeg er lykkelilg over jeg havde kæresten med, da jeg slet ikke nåede at opfatte NOGET af hvad der skete. Det hele gik alt for stærkt. 2 min mere ude på WCét, og min søn var født der i.) Men da jeg først skal til JM igen den 19 har jeg læst meget på nettet og prøvet at snakke med folk der har født mere end 1 gang, og hvad deres erfaringer er osv. Min søn blev født 39+0 vejede 2860 og 49 cm Og vis jeg følger min egen mor, som folk tit siger man gør, så vil jeg føde før tid denne gang også, og det vil gå endnu stærkere. ( Min lillesøster er født i Ambulancen 3 min efter de kørte fra hjemmet) Den mindste søster er taget ved kejsersnit 6 uger før tid. Vejede 1540 og var 43 cm. Hun voksede ikke nok, og vi fik aldrig en forklaring på hvorfor. Men som sagt så er der mange tanker der køre rundt.. Har de sidste 3 uger haft store problemer med plukveer...
 9. Velkommen til de sidste. Og i er blevet tilføjet på Listen :)
 10. Velkommen til de sidste. Og i er blevet tilføjet på Listen :)
 11. Hejsa tøser... Synes llige jeg ville gøre opmærksom på at der er godt 3 måneder tilbage til vores guldklumper vil begynde at melde deres ankomst :7himmel Men er jeg den eneste som synes tiden er gået stærkt? Jeg aner ikke hvor de sidste 15 uger er blevet a. Synes godt nok tiden er løbet afsted. men hvordan går det ellers med jer ? Der er jo ikke så meget aktivitet her inde, ( kommer far en MEGET aktiv gruppe ) :)
 12. Så er de sidste blevet skrevet ind også.. Så nu er vi oppe på 7 der har termin i April :7himmel
 13. MLM: Ved du hvilket køn det er? Bare så jeg ved hvad jeg helt præsis ´hvad jeg skal skrive i listen :)
 14. Du er blevet skrevet ind :loveshower
 15. Nu synes jeg det er på tide at vi får lavet en termins liste, aå vi også kan se hvor mange vi enlig er. Så hvis i vil sende mig en besked med jeres termins dato, køn og jeres brugernavn så vil jeg oprette en liste med vores navne :7himmel Termins Liste for April mødrene :loveshower Ctlb: Termins dato 3 April. Venter en lille dreng. Jasmin32: Termins dato 7 April. Venter en Lille Dreng. Katarina: Termins dato 12 April, Kønnet skal være en overraskelse. Mariar: Termins Dato 12 April. Venter en lille Dreng. Søttepigen: Termins dato 13 April. Venter en lille Dreng. MLM: Termins dato 19 April. Venter en lille pige. Trine H: Termins dato 22 April. Venter en lille Pige. TBH: Termins dato 28 April. Venter en lille Pige. BabyMuf: Termins dato 29 April. Venter en lille pige Lige pt er vi 9 som har Termin i April måned. 4 venter en lille dreng 4Venter en lille pige 1 Vil ikke vide kønnet .