ebsen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    11
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About ebsen

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 10/23/1980

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    14-10-2015
  • Lokation
    Fredericia

About Me

Jeg holder mig til "ebsen", da omgangskredsen ikke ved, at vi prøver at blive forældre (vi er nu et af de sidste par, der ikke enten har, eller er godt i gang med at få, børn)..

Er 30 år og bor sammen med min dejlige kæreste gennem 9 år (35). Vi bor på landet i trekantområdet sammen med vores katte. Vi er begge travle med job, så pb fylder trods alt ikke det hele altid.

Vi startede PB i maj'10 efter devisen: "at det da ikke gjorde noget, hvis der gik et halvt år, før der var gevinst.." Nu nærmer vi os så nok 1 år uden at der er sket en dyt, trods regelmæssig sex ca. tre gange om ugen (mere op til ÆL)...

For mig har det værste ved ventetiden været, at min krop reagerer temmelig voldsomt nu hvor jeg ikke spiser p-piller mere. Bl.a. murren i underlivet næsten konstant, altid efter ÆL og indtil mens, ca. hver anden cyklus fra mens til mens, kvalme i dagene op til mens og meget ondt i starten af mens. Gik til læge efter to cykli på denne måde - hendes bedste råd dengang var: "skynd dig at blive gravid" - tak, det hjalp meget!

Blev ultralydsscannet i marts måned pga. mistanke om endometriose. Gynækologen kunne ikke se noget der tydede på endo (men man kan heller ikke altid se endo ved UL). Jeg var så heldig, at det var på ÆLdag og hun kunne fortælle, at mine æggestokke var fine og at jeg lige havde haft min ÆL. Dejligt at få bekræftet, at jeg har ÆL ca. hver 28 dag (har altid ment jeg kan mærke den). Den del virker altså.

Men jeg er da blevet meget sundere i år 2011: Røg/kaffe/alkohol blev i februar reduceret til ca. to af hver pr. måned. Nu, maj, er det på oppe på ca. 1 pind/kop kaffe pr. dag....

Startet i udredning d. 28/4-11. Blodprøver ok for os begge. Har tid hos gyn.klinik den 15/6

Når jeg ikke bruger tid på PB kan jeg godt lide at lufte mc'en, hygge i haven samt brygge øl (hænger desværre ikke så godt sammen med pb).

Cyklus 2010: 31/31/31/29/28/28/27. 2011: 29/28/28/27/31.